Imam "Top" tarifu, zvali danas da obnove ugovor i kazu da ne mogu napravit downgrade na "Start", jer je to nemoguce kad vec postoji ugovor na boljoj tarifi, unatoc isticanju ugovora.
Ima netko iskustva, da je htio downgradeat tarifu?
Imam "Top" tarifu, zvali danas da obnove ugovor i kazu da ne mogu napravit downgrade na "Start", jer je to nemoguce kad vec postoji ugovor na boljoj tarifi, unatoc isticanju ugovora.
Ima netko iskustva, da je htio downgradeat tarifu?
glupost, ako ti je istekao ugovor možeš smanjit tarifu.
Jel netko koristi poslovu tarifu vezano uz DSL i fiksni telefon? Otkad su preuzeli Optimu dolazili su mi računi od nekih 34 eura, i prije 2 dana mi dođe 41 euro. Bez ikakvog objašnjenja i dok sam poslao mail za pritužbu samo su odgovorili da taj mail nije verificiran i traže neke pisane potvrde i cijelu proceduru. Krajnje bezobrazno. Znam da je bilo poskupljenja krajem ljeta ali ovo je strašno.
Pa imaš specifikaciju na računu gdje ti je objašnjeno što je sve točno naplaćeno i koliko. Uzmi stari račun i usporedi ga s tim novim. I tijekom ljeta poskupila je samo mobilna usluga, cijene fiksne usluge ostale su iste. Ako nemaš stari račun i specifikaciju, imaš ga u Telemach aplikaciji, pa ga možeš skinuti.
U tom slučaju, javi im se ili preko Facebooka ili preko chata na stranici.
Trebao si inzistirati da ti naplate 0.80€ jer je toliko još uvijek u cjeniku.
Šta je s Tidalom? U Top Tarifi više nije, u Unlimited aktivacija za 0 eur moguća do 31.3.?
Da, već duže vrijeme je tako. Zanima me samo što će biti s TIDAL-om nakon 31.03.
Šta je sa VoLTE, bude, ne bude?
Unlimited korisnici od 20.12.2023. dobivaju 60 GB svaki dan, potvrđeno na Facebooku od službe za korisnike iako im na stranici još uvijek piše 10 GB.
Ovo mi je novo... Nisam znao...
Je li se što promijenilo nakon 10 gb sa slanjem poruke NASTAVI?
Telemach je na podrška > dokumenti objavio uvjete za spajanje vlastite terminalne opreme na fiksnu Telemach infrastrukturu
Direktni link na PDF:
https://cdn.telemach.hr/public/upload/pdf/Uvjeti_za_koristenje_vlastite_terminalne_opreme.pdf
Kod optike forsiraju ONT
Misliš ONT+router kombo? Jer daju Nokiju koja je sve u jednom...
Misliš ONT+router kombo? Jer daju Nokiju koja je sve u jednom...
tak je
ono što se nikom ne sviđa
Prešao na Telemach optiku nakon općeg nezadovoljstva s A1, pa da javim svoje dojmove za sve koji razmatraju tu opciju.
Općenito iskustvo sa SZK je dobro, javljaju se brzo, sve je na kraju bilo kako mi je predstavnik iz prodaje i obećao. To naravno ne znači da je sve odlično jer nisam još imao nikakvih problema.
Uslugu jako brzo instaliraju, na termin instalacije sam čekao tjedan dana.
Imam Telemach optiku provedenu kroz zgradu na koju sam spojen. Brzina je 1000/500 i usluga je jako stabilna.
Modem koji daju je Nokia ONT G-2425G-A, pa nema potrebe za 2 uređaja. Mana je sto nema WIFI 6, ali dosta je kvalitetan uređaj pa to nije neki problem (u drugoj sobi DL i UP 300-400 mbps na wirelessu).
Zadovoljan sam i sa samom instalacijom usluge tehničara, ali nije dobro što koriste osnovni tanki optički kabel koji nema nikakvu zaštitu. On kaže da nemaju puno slučajeva gdje se oštetio kabel, ali vidit ćemo kako će se držati kroz godine.
Za TV daju prijemnik i besplatno se može spojit sa drugim uređajem putem aplikacije, znači nema onih gluposti da se dodatno plaća za fizički prijemnik i gledanje na drugom uređaju kao kod A1. Gledam TV putem aplikacije i zadovoljan sam s iskustvom. Zna nekad bit poteškoća na sekundu, ali ništa nepodnošljivo i naravno ne može bit stabilno kao kabelska TV.
Sve u svemu, jako zadovoljan sa cijenom i uslugom za sad.
Imam Telemach optiku provedenu kroz zgradu na koju sam spojen. Brzina je 1000/500 i usluga je jako stabilna.
I mora biti stabilna jer Telemach garantira da ćeš imati brzinu onu koju plaćaš. Nemaju ono 70% brzine kao konkurencija nego baš garantiraju da će ti 1000/500 biti minimalna brzina. To vrijedi samo za njihovu infrastrukturu, naravno. Za ostale je 70%.
Modem koji daju je Nokia ONT G-2425G-A, pa nema potrebe za 2 uređaja. Mana je sto nema WIFI 6, ali dosta je kvalitetan uređaj pa to nije neki problem (u drugoj sobi DL i UP 300-400 mbps na wirelessu).
Od 1.1.2024. možeš kupiti vlastiti Wi-Fi 6/6E/7 router i tražiti ih da Nokiu stave u bridge, pa si riješio tu manu.
Zadovoljan sam i sa samom instalacijom usluge tehničara, ali nije dobro što koriste osnovni tanki optički kabel koji nema nikakvu zaštitu. On kaže da nemaju puno slučajeva gdje se oštetio kabel, ali vidit ćemo kako će se držati kroz godine.
Za TV daju prijemnik i besplatno se može spojit sa drugim uređajem putem aplikacije, znači nema onih gluposti da se dodatno plaća za fizički prijemnik i gledanje na drugom uređaju kao kod A1. Gledam TV putem aplikacije i zadovoljan sam s iskustvom. Zna nekad bit poteškoća na sekundu, ali ništa nepodnošljivo i naravno ne može bit stabilno kao kabelska TV.
Zaista teško dolazi do oštećenja optičkog kabela, samo je bitno da je u kanalicama i da ga ne prelomiš, odnosno, ne precvikaš na neki način. Ja imam optiku od 2011. godine, još iz doba Amisa i još uvijek na A1 koristim identični kabel; nikada niti najmanji problem. Doduše, ja imam onaj žuti, ne prozirni. Tako da bez brige!
Dobiješ EON na svim uređajima; 1x Smart TV, 1x TV s EON Box, 5x EON na mobitelu/tabletu/računalu sve bez nadoplate. Ogroman je i plus što kanali nisu podijeljeni po paketima, pa ti naplaćuju svaki posebno. Srednji paket FULL ima sve kanale kao i PREMIUM osim HBO, Cinemax i Cinestar Premiere. 👍
Da li jos netko danas ima problem sa ovom mrezom tj. nema je?
Na mobitelu, gdje se prikazuje signal pokazuje prekrizeno (X)!?
Druga kartica (HT) uredno radi.
Jutros radilo ok i sad poslije 12 se nesto sje**lo
EDIT:
Javili na chatu ovo sad:
EDIT2:
Proradilo nakon 5 sati...
Mene bacilo sa mreže i neda mi se spojiti nazad... Zvao službu za korisnike i kaze lik da ručno vraćaju sve brojeve nazad pa moli za strpljenje. Simpa broj od T mobilea radi perfektno.
Možda na tvom području, kod mene nikakvih problema.
Zanimljivo. Možda su samo određeni brojevi bili u pitanju, ne svi. Možda mi se mobitel automatski spojio na HT, pa nisam primjetio. Nemam pojma, ali signala sam cijelo vrijeme imao.
Jučer ni meni na jednom telefonu nije bilo mreže, ostala 2 radila normalno. Sve telemach
Možda napokon pripremaju teren za VoLTE. 🤣
imali su za 1kn po nekoliko mjeseci (EON Trio cak 12 mjeseci).. najbolje da provjeris u cjeniku
Kako ne. Evo, 112. stranica cjenika. Jedini uvjet je da ti je dostupna Telemachova infrastruktura.
https://cdn.telemach.hr/public/upload/pdf/Cjenik_telekomunikacijskih_usluga.pdf
To dogovaraš s izvođačima radova. Samo im reci kuda da provedu instalaciju i sve pet.