¸Kako god bilo, Telemach ima uvjerljivo najgoru SZK u kojoj većina ljudi nema pojma o poslu.... uz to nije ih niti briga previše....
Kolegi s drugog foruma EON nije radio 2 tjedna jer nisu znali detektirati problem.... meni nisu naplatili mjesečnu obvezu / trajni nalog/ za EOn i onda su me uvjeravali em da nema novaca na kartici, em da banka ne želi povesti plaćanje....čak su mi rekli i da me ne vide da sma njihov pretplatnik.....na kraju je bilo to da uopće nisu zatražili plaćanje taj mjesec...
nesposobnost i nebriga...tako bi se služba za korisnike telemacha trebala zvati....
Iskreno, niti drugi operateri nisu ništa bolji. A1 meni istovremeno vodio dvije pretplate, uredno ispostavili dva računa, a preko telefona ljudi nemoćni. Prešutili su mi da ću biti neko vrijeme bez fiksne usluge nakon transfera iste, te mi se lozinka za Moj A1 više puta promijenila samostalno od sebe. Manje sam vremena proveo na službi za korisnike HT-a i Tele2 sve skupa nego s A1. 🤦♂️
Zadnji susret sa službom za korisnike Tele2/Telemacha je bio još davnih dana, puno prije UG, kada mi je poruka za aktivaciju tarife otišla dva puta i skinulo dupli iznos s računa. Za Telemach SZK kažu da se najbolje javiti preko maila ili chata na stranici jer telefonska služba za korisnike ne može ništa.
To i dalje ne mijenja situaciju da mu Telemach nije dužan zamijeniti router budući da ga je kupio, a ne unajmio.