- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Wifi. Ista kartica u mob i router prilikom mjerenja.
Ok, probao se spojiti sa mobitelom na router B315s i na speedtestu dobivam višestruko veće brzine ego na laptopu.
Da li netko zna što bih mogao napraviti?
Spoji ruter na laptop sa metar LAN kabla pa vidi brzinu.
Sa wifi je nepouzdana veza ovisna o preprekama i smetnjama na kanalu iz okoline.
Ok, probao se spojiti sa mobitelom na router B315s i na speedtestu dobivam višestruko veće brzine ego na laptopu.
Da li netko zna što bih mogao napraviti?
Promjeni Wifi karticu u laptopu očito je stari model sa malom propusnošću ili spoji laptop lan kablom
Bluetooth je blokirao signal, a kartica je losa
Alternative, A1 - ima ga tu dosta ljudi al nemam pojma koje brzine daju + treba postavljati tanjur, opet bušiti po kući, a tak sam fino zamislil sa dvije P56 i tele 2.
Za Tcom niti ne znam kaj nude, a da je iskoristivo u mom kraju...
Stalno mislim budu nekaj napravili ti "Šveđani"!
Ma iskre ti ostaju samo ih preusmjeriš prema A1 baznoj stanici A1 ti bi bio u svakom slučaju bolji jer emitira na dvije frekvencije a svi oko tebe imaju routere od A1koji radi na jednoj frekvenciji (cat4) predpostavljam da ti imaš MF 286 od tele2 on radi savršeno na vipu na 800+1800 ja sam sad dva tjedna ispitivao kod sebe i brata sva tri operatera pa se prebacujemo gdje je bolje evo sad sam na A1 zato A1 sim u router i ispitaj i t com isto ispitaj meni su još sve tri sim aktivirane do nove godine
tele2 ti ima 4g i na band1 2100Mhz znači ima dvije frekvencije
Al teško kad se niko ne buni.
Homebox izgleda samo 100gb, to mi nije dosta, a nisam noćna ptica + ne skidam niš da bi bilo korisno.
Za Tcom iskreno niti ne znam kaj nude mobilno.
Bilo bi super da morem iskoristiti svoj router i antene za probati.
Al je caka da su tcom i a1 bazne točno iza njihovog opsega rotacije.
Nisu rekli da neće imati 4G nego da u tom trenutku nisu bili zainteresirani za 4G.
Da te podsjetim, mreža je kompletno nadograđena krajem 2015., a natječaj za frekvencije održao se u 2012. godini, ako ne i prije. Tele2 je najmanji operater u Hrvatskoj, a osudili su se napraviti ono što dva vodeća operatera nisu.
Kad pređemo na DVB-T2, osloboditi će se dodatne frekvencije koje će ići mobilnim operaterima.
Al teško kad se niko ne buni.
Homebox izgleda samo 100gb, to mi nije dosta, a nisam noćna ptica + ne skidam niš da bi bilo korisno.
Za Tcom iskreno niti ne znam kaj nude mobilno.
Bilo bi super da morem iskoristiti svoj router i antene za probati.
Al je caka da su tcom i a1 bazne točno iza njihovog opsega rotacije.
imaš i opciju još 100GB za 30kn
ekipica ja i dalje imam problem s pucanjem wifia.. no da se ja ne igram sada sa servisom sa odlaskom u Ri i nošenjem rutera (jer sam sa Raba i baš ne mogu dobit slobodno) zanima me imate li koji 3G/LTE ruter za preporučit za kupiti....
Dali je pala brzina neta i drugima koji su na tele2 pokucnom? Evo od Božića do danas pala brzina drasticno. Brzina je trenutno 1mb/sek (10mbps jel). Inače je daleko iznad 40/40 up i down.
Dali je pala brzina neta i drugima koji su na tele2 pokucnom? Evo od Božića do danas pala brzina drasticno. Brzina je trenutno 1mb/sek (10mbps jel). Inače je daleko iznad 40/40 up i down.
evo kod mene trenutno (Otok Rab)
Kodmene Virovitica
@Gale92
Da bi bio siguran da li je do 3/4G ili do WiFi spoji se na ruter LAN kablom...
@Gale92
Da bi bio siguran da li je do 3/4G ili do WiFi spoji se na ruter LAN kablom...
i što recimo ako na LAN kablu bude radilo sve kako spada?
oprosti što bi to značilo...odnosno što mi je napraviti?
..provjeriti koji kanal je sa najslabijim signalima iz okoline i postaviti ga u ruteru fiksno .
Ova opcija bezbroj gb na tele 2 tj. 5 gb svaki dan + 2 gb koliko god puta želiš. Da li ti se odmah aktivira tih 2 gb ili? Jer kad potrošiš tih 5gb i nemaš interneta da li sa aktivacijom putem poruke odmah stigne tih 2 gb? Zanima me jer još važem da li pokućni ili bezbroj gb + raspali(razgovori i poruke). Svako toliko pogledam neku utakmicu (iptv) ili nba (stream) pa ako u roku par min stigne tih 2gb onda bi rađe tu opciju sa raspali+bezbroj gb.
Ova opcija bezbroj gb na tele 2 tj. 5 gb svaki dan + 2 gb koliko god puta želiš. Da li ti se odmah aktivira tih 2 gb ili? Jer kad potrošiš tih 5gb i nemaš interneta da li sa aktivacijom putem poruke odmah stigne tih 2 gb? Zanima me jer još važem da li pokućni ili bezbroj gb + raspali(razgovori i poruke). Svako toliko pogledam neku utakmicu (iptv) ili nba (stream) pa ako u roku par min stigne tih 2gb onda bi rađe tu opciju sa raspali+bezbroj gb.
5 giga imaš u startu da. kad prođeš trošiš svoje pare koliko sam skužio, sve dok ne pošalješ poruku za novih 2gb. a kako se brzo aktivira tih 2gb neznam, ako ide atuomatski preko servera, onda je vjerovatno instatno ili ovisno koliko je opterećen server.
ali ako se ne misliš igrat s aktivacijama svako malo, bolje dvije sim kartice, jednu za pozive, drugu za pokućni 1tb prometa. sad sve ovisi koliko prometa radiš na mobitelu.
Pa u biti baš za pozive potrošim malo, a ovo da dobiješ za minutu dodatne gige bi bilo super. Svako čekanje 5,10 i više minuta mi ne paše kad gledam neku utakmicu. Bit će da je najbolje onda pokućni + ostavim svoj trenutni bonbon broj. Hvala. Lp
dodatne 2GB ti stigne cim posaljes poruku 5sec otprilike brzina ovisi samo o tvojoj brzini pisanja poruke