Nebi bilo velike razlike između i5 i i7,ali dugoročno gledajući i7 daleko isplativija investicija!!
Kao što Stijepan kaže,ako naletiš na koji i7 3770/K uzimaj!!
Nebi bilo velike razlike između i5 i i7,ali dugoročno gledajući i7 daleko isplativija investicija!!
Kao što Stijepan kaže,ako naletiš na koji i7 3770/K uzimaj!!
Prodas mi svoga?
Polovnog kod nas gotovo da ni nema trenutno, a i po nasim web shopovima su nestali sa zaliha
Kad bi uzeo i7 nebi bile neke drasticne razlike nad i5?
naravno da ima, u nekim igrama i drasticne, no nije samo to vec "konfort" koji ces dobiti za cca 1600-1700kn s tom i7-icom sljedecih par godina(citaj min 3g, na njemu ces izgubiti cca 500kn u tih par godina sto je mizerija), primjer; svaki i5 ce u vecini AAA naslova kucati na 75-95% cpu usage s tom gtx970, em ce se grijati, em ce "bučiti" itd itd! uzmi i7 3770/K...koji naleti!
CPU usage na procesorima sa HT-om nije mjerodavan jer sistem "misli" da ima duplo vise jezgri nego ih stvarno ima, tako da je prijavljeni usage manji od stvarnoga.
Meni veci usage pokazuje kad drzim 6 jezgri bez HT-a nego sa 4 jezgre sa HT-om, a prva kombinacija je dosta jaca od druge..
Prodas mi svoga?
Polovnog kod nas gotovo da ni nema trenutno, a i po nasim web shopovima su nestali sa zaliha
Kao i što si sam rekao prevelika mi je investicija prelazak na Skylake!!