Terminali

poruka: 2
|
čitano: 1.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Terminali

Vjerovatno je kriva rubrika za ovo pitanje, ali nisam našao ništa srodnije.

Pitanje je sljedeće, postoji li što jednostavniji hardwareski uređaj, dakle bez HDDa, nešto poput terminala. Znači na tom ''terminalu'' treba biti praktično mrežna kartica i nešto najosnovnije za rad isključivo preko browsera.

Sjećam se da mi je jedan kolega prije par godina pričao da je nabavio nekakav Samsungov terminal za cca. 700 kn koji je odrađivao sve što mu je trebalo ali zaboravio sam detalje.

Znate li gdje ima za nabaviti takav nekakav uređaj i postoji li to na našem tržištu?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Terminali
jendva kaže...

Vjerovatno je kriva rubrika za ovo pitanje, ali nisam našao ništa srodnije.

Pitanje je sljedeće, postoji li što jednostavniji hardwareski uređaj, dakle bez HDDa, nešto poput terminala. Znači na tom ''terminalu'' treba biti praktično mrežna kartica i nešto najosnovnije za rad isključivo preko browsera.

Sjećam se da mi je jedan kolega prije par godina pričao da je nabavio nekakav Samsungov terminal za cca. 700 kn koji je odrađivao sve što mu je trebalo ali zaboravio sam detalje.

Znate li gdje ima za nabaviti takav nekakav uređaj i postoji li to na našem tržištu?

Naravno da postoji. Od Thin Clienata raznih vrsta do piceka s CD ili nekom drugom verzijom boota, no s druge strane ti mora postojati neka poslužiteljska infrastruktura koja će "vrtiti" takvi što. Googlaj, primjerice, VDI.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice