pozdrav kupio bi navedeni hladnjak nije skup 80kn. pa bi molio za mišljenja ja neznam dali je dobar ili ne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav kupio bi navedeni hladnjak nije skup 80kn. pa bi molio za mišljenja ja neznam dali je dobar ili ne
Za 80Kn nije loš.
procesor mi radi na 2.0ghz i temperature su oko 35-37 stupnjeva a kad igram oko 48stupnjeva dali bi mogo malo kloknut proc
procesor mi radi na 2.0ghz i temperature su oko 35-37 stupnjeva a kad igram oko 48stupnjeva dali bi mogo malo kloknut proc
Mogao bi i na 2.4-2.6GHz ako potegne proc.
Uzmi ovaj
http://www.links.hr/?naziv=cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=050903&id_artikl=050.903.231
Odličan za tu lovu. Dalje ne gledaj za svoje potrebe.
92 model je lošiji izbor po meni, dizajnom vuče na starije Zalmane.
Model 95 sa heatpipeovima i dobrim ventom je kudikamo bolji izbor, i ima veću disperzivnu površinu za toplinu, tj. grill.
danas sam gledo takav ali je rezerviran i neznaju kad ce dobit drugi a nemogu ih cekat toliko
A onda uzmi ARCTIC COOLING Alpine 11 Pro Rev. 2 !
jel dobar taj hadnjak
Mogao bi i na 2.4-2.6GHz ako potegne proc.
Ako je e4400 ide bez problema na 3ghz sa malo dizanja voltaze,ako je e2180 isto ide bez problema čak i bez dizanja voltaze.
Ja svojeg e4400 držim na 3200mhz, za benchmark je išao na 3650 a na 3800 je bio nestabilan
jel dobar taj hadnjak
Po meni jedan od boljih u tom cjenovnom rangu , iako do 100kn nema bogzna kakav izbor !
a ovaj hladnjak http://www.makromedia.hr/katalog/komponente/hladnjaci/spire-kepler-rev-2-hladnjak-1156-775-fm1.html
Spire Kepler Rev.2Kupi taj Spire, boljega nema za te novce.
Bolji je od onog Arctica , uzmi ga !
oke sutra idem
Za te novce hladnjak je i više nego dobar, kupuj !
ja baš nemam srece nemaju taj hladnjak dolazi sljedeci tjedan
ima ovakav
Cooler scythe kata 3Katana 3 ! Taj je duplo bolji od svih koje smo ti predlozili , al je i malo skuplji !
A onda uzmi ARCTIC COOLING Alpine 11 Pro Rev. 2 !
kolega imam ga, hladnjak rastura