ovako frend mi je jucer donio komp kaze da je vidio da je prljav cooler i on ga skine ocisti ga i vrati medutin ne razumije se nesto u konfe kaze upalio ga i ne daje sliku i ugasi se kad sam skinio bocnu stranicu imao sam sto vidjeti cooler nije vratio one rucice u prvobitni polozaj i doslovno je "visio u zraku" cooler paste naravno nije stavio kako treba i kolicinski samo je n rubu bilo malo ja skinem cooler stavim mx-4 i vratim fino no kad ga upalim nema slike a ni beepa sljedece sam napravio:izvadio jedan ram nema beepa,izvadim drugi vratim prvi nema bepa-izvadim oba da vidim da li je ploca dobra ima beep-a da nema rama zamijenim mjesta rama nista jedino jos nisam mozda da izvadim i vratim graficku? iako mozda je glupo i ima malo slucajeva mislim da je cpu ptisao jer kako je cooler visio nije sjeo u rupe kako se fan vrtio podnozje je kako bih rekao "udarao" u cpu da ga nije ostetio?
Konfa je celeron asrock ploca s 775 koliko vidim agp radeon(nezz model 128 ili256mg) ugl nista posebno) 512mb ddr i srot napajanje MS sto cuji kao nenormalan "drobi" doslovno se case tresE.Da li ima netko kakvu ideju sad proc nemam drugi to ne mogu testirati rijetki su skucajevi ali eto dog se!