Ne želim laptop, želim računalo koje mogu prebacit na neko drugo mjesto bez puno muke, volim igrat igrice (ME 3, DA:O, FNV), ne želim mijenjat komponente 3 god., da me ne dođe više od 6500 kn, da li to postoji?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji tema sklapanje konfi. tako da si tamo trebo postat ovo...
Na kojoj rezi si mislio igrat? dal imas hdd? przilicu? ili ti sve treba?
Treba mi sve, ja bi željela gotovu konf. ili brand, koji god izraz za to jer mi treba nesto kompaktnije, srednja rezolucija ne treba mi nešto vrhunsko samo da se moze igrati nove igrice neke tri godine i pristojne cijene
Treba mi sve, ja bi željela gotovu konf. ili brand, koji god izraz za to jer mi treba nesto kompaktnije, srednja rezolucija ne treba mi nešto vrhunsko samo da se moze igrati nove igrice neke tri godine i pristojne cijene
Evo ja cu ti sloziti konfu,nista od tih slozenih,za njih ako oces igrice igrati treba ti 5000-5500 kn
Ova konfa se jako lagano prenosi,u laganom i malom kucistu s dobrim hladenjem...
Dobrodošla!
Ovako nesto bi ti jos najvise odgovaralo.. Samo nisam siguran jeli se moze kod nas nabaviti..
Bolje uzmi prenosivi laptop nego ovako. Kakvo god kućište bilo neće ti biti lako prenositi ga.