Gotova konfiguracija, lako za prebacivanje

poruka: 7
|
čitano: 1.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ne želim laptop, želim računalo koje mogu prebacit na neko drugo mjesto bez puno muke, volim igrat igrice (ME 3, DA:O, FNV), ne želim mijenjat komponente 3 god., da me ne dođe više od 6500 kn, da li to postoji?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gotova konfiguracija, lako za prebacivanje

Postoji tema sklapanje konfi. tako da si tamo trebo postat ovo...

Na kojoj rezi si mislio igrat? dal imas hdd? przilicu? ili ti sve treba?

Krpa
13 godina
neaktivan

Treba mi sve, ja bi željela gotovu konf. ili brand, koji god izraz za to jer mi treba nesto kompaktnije, srednja rezolucija ne treba mi nešto vrhunsko samo da se moze igrati nove igrice neke tri godine i pristojne cijene

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
poison_bunny kaže...

Treba mi sve, ja bi željela gotovu konf. ili brand, koji god izraz za to jer mi treba nesto kompaktnije, srednja rezolucija ne treba mi nešto vrhunsko samo da se moze igrati nove igrice neke tri godine i pristojne cijene

Evo ja cu ti sloziti konfu,nista od tih slozenih,za njih ako oces igrice igrati treba ti 5000-5500 kn

Ova konfa se jako lagano prenosi,u laganom i malom kucistu s dobrim hladenjem...

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
15 godina
neaktivan
poison_bunny kaže...

Dobrodošla! {#}

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.
15 godina
neaktivan

Ovako nesto bi ti jos najvise odgovaralo.. Samo nisam siguran jeli se moze kod nas nabaviti..

http://db.tt/5hnuGAK
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bolje uzmi prenosivi laptop nego ovako. Kakvo god kućište bilo neće ti biti lako prenositi ga.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice