Emachines E725-problem

poruka: 3
|
čitano: 4.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Emachines E725

Poz ekipa.

Imam jedan problem, naime imam emachines E 725, i windowse 7 Ultimate (32bit), jučer sam počeo primjećivati kada otvorim "my computer" da mi neželi otvoriti ikone ( vidi sliku) , isto to se dešava s "my document"

napravio sam skeniranje s anti-virusom i našlo je neke sitne "greškice" te ih je maknulo

napravio sam format diska ali je rezultat osta isti, napravio sam "detaljno čišćenje" s ComboFixom ali je isto ostalo.

Zanima me što to može biti i kako to mogu "popraviti".

Ili je jedini spas "rušiti" Windowse {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Emachines E725
Gale92 kaže...

Poz ekipa.

Imam jedan problem, naime imam emachines E 725, i windowse 7 Ultimate (32bit), jučer sam počeo primjećivati kada otvorim "my computer" da mi neželi otvoriti ikone ( vidi sliku) , isto to se dešava s "my document"

napravio sam skeniranje s anti-virusom i našlo je neke sitne "greškice" te ih je maknulo

napravio sam format diska ali je rezultat osta isti, napravio sam "detaljno čišćenje" s ComboFixom ali je isto ostalo.

probaj preko safe moda pristupit tim folderima da vidis dali su prisutni na racunalu

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
14 godina
Re: Emachines E725
PR0MATRAC kaže...
Gale92 kaže...

Poz ekipa.

probaj preko safe moda pristupit tim folderima da vidis dali su prisutni na racunalu

Hvala na pomoći, ali sam već "sredio" problem. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice