Nudim besplatnu izradu web stranice

poruka: 34
|
čitano: 8.814
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

I da malo razjasnimo pošto ovdje ima osoba koji ne kontaju "šta je pisac htio reći":

- sajt se može uradit za 2-5 dana kad bi se radio samo on, ... ali sam stavio 7-15 dana jer se radi masu drugih poslova paralelno i klijentu dajemo vremena da nam dostavi sve materijale.

- ovaj rad ne uračunava samo instalaciju CMS-a, web predloška i par ekstenzija nego i prilagođavanje predloška namjeni date stranice, ubacivanje i formatiraje sadržaja (určunato i photoshop obrada slika),...

..itd.

Ova je ponuda namjenjena onima kojima treba sajt a ne znaju sami izradit, tako da oni koji znaju izradit ne bi trebali komentirat jer stranicu radimo besplatno i ne bi vas trebali zanimati tehnički detalji oko same izrade stranice.
Sigurno i automehaničara ne gnjavite kako će raditi vaš auto ako vam još radi besplatno, ima postojeće reference i daje garanciju na rad.

Ne budite sitničavi i ne trolajte, osim ako nemate i vi neku svoju ponudu koju želite ovdje objavit ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 19:39 (DarioKrestalica).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nudim besplatnu izradu web stranice
DarioKrestalica kaže...

Ova je ponuda namjenjena onima kojima treba sajt a ne znaju sami izradit, tako da oni koji znaju izradit ne bi trebali komentirat jer stranicu radimo besplatno i ne bi vas trebali zanimati tehnički detalji oko same izrade stranice.
Sigurno i automehaničara ne gnjavite kako će raditi vaš auto ako vam još radi besplatno, ima postojeće reference i daje garanciju na rad.

Ne budite sitničavi i ne trolajte, osim ako nemate i vi neku svoju ponudu koju želite ovdje objavit ;)

ne,dam mu auto od 50.000€ i velim, hebe mi se za sve, glavno da ti ništa nemoram platiti.

siguran sam da će sve riješit totalno profesionalno, jel od mene nema nikakve koristi...hmm ili ima, npr stavit će mi na auto ogromnu reklamu. No, i dalje je sve besplatno, a ja dobio uslugu kakvu sam htio. naravno,ko hebe to kaj sad imam auto sa reklamom.

tomo007.net63.net BUG tečaj
13 godina
protjeran
Re: Nudim besplatnu izradu web stranice

Ako hočeš ja imam jedan projekt na kojem mi treba dizajn , a o dizajnu stranice nemam blage veze ^^

ps: stranica je o jednoj igri tako da bi trebala biti takva tema :)

17 godina
neaktivan

Gospodine Kreštalica,

zašto se vi toliko opravdavate ? Ponudili ste to što ste ponudili i tko voli neka izvoli .

Ako nekom odgova javit će se , ako ne odgovara i neće . Gotova stvar.{#}

LP

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice