- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek sam simpatizirao Brazilce ali od ovog prvenstva nikad više.
Ma nema ovo veze s "pravim" Brazilom. Možda se opet vrati neka generacija koja će biti u stanju igrati, a ne siliti, muljati i cviliti.
Pratim svjetska od '82. (kad kažem pratim, baš ono, gledam, čekam, pamtim detalje) i kad se sjetim od Zajecovog penala do te brazilske generacije...
Malo za mlađe...
Pa da su mene tolko udarali jučer koliko su njega po terenu, isto bih napravio.
Ja nista ne razumijem bez onih crvenih strelica.
Sta je bilo na tekmi bilo je, poslije smo prijatelji. To zna svatko tko je imalo igro natjecateljski nogomet ili opcenito sport.
Bar znamo sad kakav si čovjek............
Screenshotovi su ti krivo poredani. Messi ustvari uzima ruku Inlera i stavlja si je oko vrata.
Njemačka protiv Francuske. Šta mislite ko će pobijediti?
27 | Njemačka |
---|---|
22 | Francuska |
ja ću včr odigrati ovo i u skladu sa tim navijati pa šta bude bude
Najgora stvar je uplatit za ono šta navijaš :D
Njemačka protiv Francuske. Šta mislite ko će pobijediti?
Nadam se da Francuska jer ne mogu prozvakat onu tinki tunku sta je Lowe napravio od Njemacke...
Vidlo se protiv Alžira da Njemci imaju dosta problema. Nadam se da će ih Francuska samljet.
Vidlo se protiv Alžira da Njemci imaju dosta problema. Nadam se da će ih Francuska samljet.
Evo, več su počeli.
Deutschland!!! <3
ja ću včr odigrati ovo i u skladu sa tim navijati pa šta bude bude
Najgora stvar je uplatit za ono šta navijaš :D
Nisam ovo uplatio najvijački, baš obratno inače su mi draže švabe od francuza ali sam misli oda će onaj opet pokušavat kao protiv alžira sa lahmom u vezi i slicno pa sam davao vise sanse francuzima ali evo me s*ebao löw
manuel neuer je po meni najbolji golman kojeg sam imao priliku gledati na tv-u.
Definitivno,a tek što radi u Bundesligi
Definitivno,a tek što radi u Bundesligi
kad ga pogledas imas osjecaj da igra s prijateljima na betonskom,kakva lakoća i smirenost.
Ono Benzino u zadnjoj minuti čovjek brani refleksno, JEDNOM RUKOM...
A igra nogom da ne spominjem.
Njemačka potpuno zasluženo u polufinalu , napokon je Low odustao od onoga Guardiolina sindroma iz Bayerna i sada već službeno mrtve tika-take.
Njemačka je danas izgledala puno bolje i ozbiljnije nego protiv Alžira, nije to bila neka lijepa predstava i igra ali se opet pokazala ona Njemačka snaga zbog koje su i uvijek minimalno u polufinalu .
Prvi ozbiljni protivnik i odeše Francuzi doma.
Btw, što je sve Schurrle ispromašivao.
Brazil protiv Kolumbije. Šta mislite?
5 | Brazil |
---|---|
23 | Kolumbija |
Brazil protiv Kolumbije. Šta mislite?
Navijam za Kolumbiju koja je puno više pokazala na ovom prvenstvu, puno bolja momčad u vidu timske igre, dao Bog da pobijedi. Međutim, vjerujem da Brazil prolazi dalje nažalost, domaćini su, suci će opet učiniti svoje vrlo vjerojatno pa zato.
Više bih volio da Kolumbija pobijedi, ali ne očekujem to.
Ma kakva Kolumbija...
Ovo je za sada najbolje izdanje Brazila. Nema šanse Kolumbija.
nema slike.. ugl. volio bih da kolumbija pobjedi, ali to je nerealno nazalost
Ovom Nemaru treba dati Oscara, Golden Globe, Tony, Emmy i sve ostale glumačke nagrade...........nevjerojatno šta se uči u FC Padavičaroni, kako mi se gadi taj žvalo glumački.............nikada neće bit ni do koljena Ronaldu (niti jednom) Ronaldinhu i sličnima.