Kad nece nitko drugi, onda ce Messi. Bravo maestro !

Kad nece nitko drugi, onda ce Messi. Bravo maestro !
Koji kraj utakmice :D
Što onaj Džemaili uspio promašiti, nevjerojatno.
Sugavi argentinci se vuku korz cijelo prvenstvo.Sve pobjede s jednim golom razlike,sa katastrofalnom igrom.
Nadam se da ce naletiti na nekog jaceg protivnika koji ce ih razbiti
Strašno koliko ovaj Čampa drka na Messija i Argentinu, lik je već komentirao onu utakmicu Brazil-Čile gdje smo se svi čudili na forumu koliko je loš, užasan komentator.
Ma nemaju postenog protivnika do kraja. Steta da takva ekipa koja nista ne igra prolazi dalje. Mislim, nisu niti svicarci bog zna sto... Bolje Argentina nego oni, ali razapet ce ih netko.
Ova Argentina su Messi i Di Maria realno,jedini nesto pokazali do sada...svi smo pricali kako imaju najjaci napad uz Messija,Aguera,Higuaina,Lavezzija,a ovi izgledaju ko neki trecerazredni napadaci,nisu u stanju nista sami napraviti...bogami Argentina je i daleko dosla s obzirom da ih 1 igrac vuce sve utakmice,bas i zbog tog razloga bi volio i da osvoje,Messi je to svakako zasluzio kroz sve ove godine
grandeeeee leoooo najjaci igrac svih vremenaaaa
Strašno koliko ovaj Čampa drka na Messija i Argentinu, lik je već komentirao onu utakmicu Brazil-Čile gdje smo se svi čudili na forumu koliko je loš, užasan komentator.
uf sramote, tko je vidio hvaliti takvog igrača kakav je Messi. Kako ga nije sram?
Kakvi sretni smećari.Nadam se da će ih Belgija izbaciti u sljedećoj fazi,ali s obzirom kako lagan ždrijeb imaju nebi se čudio da odu do polufinala ili čak finala.
Kakvi sretni smećari.Nadam se da će ih Belgija izbaciti u sljedećoj fazi,ali s obzirom kako lagan ždrijeb imaju nebi se čudio da odu do polufinala ili čak finala.
belgija jos nije ni prosla :P
uf sramote, tko je vidio hvaliti takvog igrača kakav je Messi. Kako ga nije sram?
Jedno je hvaliti, drugo je ejakulirati na svako njegovo primanje lopte.
belgija jos nije ni prosla :P
Govorim hipotetski,nemoj misliti da podcjenjujem Amere jer su igrali fantastično u grupi,a i pokazali puno više od Belgije koja me razočarala dosada,ali su ipak favoriti.
pa vidis da traze priliku kako bi pljuvali po najvecem u povijesti.
Kako igraju ovi nasi Hrvati iz Argentine - fantasticno. Kako netko moze protiv njih nesto krivo reci ili samo pomislit. Ma nek si ti meni sretan to mi je draze neg bogatstvo. Imas mozda koju insajdersku kad ce nas Messi na raspolaganje Kovacu?
opet messi u zadnjim minutama spasava repku asistencijom odlicnom di Mariji
bas me zanima dns kak bu SAD nabil belgijance iako neamju pojma ali su zato srcaniji od puno repki koje su ispale odnosno - jace za par koplja od njih
ti tražiš priliku da trolaš
Messijevi hejteri na aparatima. Što vam je "štakor" skrivio u životu da ga toliko mrzite? xD
Kako je to jadno primiti gol u zadnjim minutama. Švicarci se sigurno oče pojesti od muke.
Messijevi hejteri na aparatima. Što vam je "štakor" skrivio u životu da ga toliko mrzite? xD
Skrivili su svršavatelji i fenboji kao ti koji ga spominju na svakom koraku, garant imaš jedno pedeset postera njegovih polijepljenih u spavaćoj
Skrivili su svršavatelji i fenboji kao ti koji ga spominju na svakom koraku, garant imaš jedno pedeset postera njegovih polijepljenih u spavaćoj
mogao bi ti napisati svašta, ali neću se spuštati na tvoj nivo.
Ne smiješ igrača kao što je Messi pohvaliti da ti ne dođu dežurne seljačine sa postovima tipa "garant imaš Messijev poster", " vidi naših hrvatskih Argentinaca".
ja nogomet gledam da bi uživao u potezima genijalaca kakav je Messi, a ne da bi vrhunskog igrača kao što je on nazivao štakorom i omalovažavao ga. Nogomet se gleda da se uživa u sportu.
De idi svršavaj na argentinskog štakora na index.hr, to je područje za takve kao ti. Dok ne osvoji SP sa Argentinom nikad neće bit najveći, koliko god rekorda oborio i LP osvojio
Veći od C.Ronalda sigurno ;)
mogao bi ti napisati svašta, ali neću se spuštati na tvoj nivo.
Ne smiješ igrača kao što je Messi pohvaliti da ti ne dođu dežurne seljačine sa postovima tipa "garant imaš Messijev poster", " vidi naših hrvatskih Argentinaca".
ja nogomet gledam da bi uživao u potezima genijalaca kakav je Messi, a ne da bi vrhunskog igrača kao što je on nazivao štakorom i omalovažavao ga. Nogomet se gleda da se uživa u sportu.
Pitao bih roditelje stotina razočaranih klinaca koji su ulupali tisuće dolara na obećani susret svoje djece sa štakorom kada je bio u SADu na turneji prošlog ljeta i koji su razočarani otišli sa stadiona nakon sati i sati čekanja, da ne spominjem višegodišnje neplaćanje poreza državi tvog "idola" iako je jedan od najplaćenijih sportaša svijeta. Za sve nabrojano postoje dokazi. Pa ignoriranje navijača i slične bahate fore.........mogao bih do sutra o štakorčini pisati. Svaka njemu čast kao igraču, jedan od najvećih je ali je kao i Ibrahimović, govno od čovjeka.
De idi svršavaj na argentinskog štakora na index.hr, to je područje za takve kao ti. Dok ne osvoji SP sa Argentinom nikad neće bit najveći, koliko god rekorda oborio i LP osvojio
svi znamo ko je štakor u ovoj temi
hint: nije messi
Argentina i Brazil se provukli, ne znam čija igra me više razočarala. Toliki majstori u ekipi, a nula od igre.
Zasad Kolumbija prikazala možda i najljepši nogomet, da mi je to netko reko prije prvenstva, fino bi se nasmijo.
Njemacka i Francuska su lako mogli upast u probleme.
Argentina i Brazil se provukli, ne znam čija igra me više razočarala. Toliki majstori u ekipi, a nula od igre.
Zasad Kolumbija prikazala možda i najljepši nogomet, da mi je to netko reko prije prvenstva, fino bi se nasmijo.
Ko je majstor u Argentini osim Messia, Aguera, Di Marie... hmmm... i to je to.
Opet Brazil... Neymar, Hulk nesto pokusava, Oscar.
Kolumbija s druge strane osim Hamesa ema neku ogromnu kvalitetu ali igraju timski. Pa ljudi moji njima jedan Yepes igra stopera. Timska igra osvaja prvenstvo, a protiv malih ekipa individua moze rjesit tekmu kao danas Messi i Di Maria.
Glupo je uopce pljuvat po Messiu i Ronaldu. Vrhunski igraci u vrhunskim klubovima... svaki poseban na svoj nacin. Vidjet cemo sad kako ce Messi bez Xavia i Inieste iza sebe, nadam se da ce biti jos bolje kad mu dode Raketa.