Evo Messi je ponovo dobio Ballon D'or, da vidim sta vi mislite
19 | Potpuno zasluženo |
---|---|
6 | Ronaldo je trebao dobiti |
0 | Iniesta je trebao dobiti |
Evo Messi je ponovo dobio Ballon D'or, da vidim sta vi mislite
19 | Potpuno zasluženo |
---|---|
6 | Ronaldo je trebao dobiti |
0 | Iniesta je trebao dobiti |
Ronaldo- La Liga, Super Kup. Prvi igrač koji je uspio zabiiti 7 hat-trikova u jednoj sezoni. Zabio gol svakom timu u La Ligi. Prvi igrač koji je uspio zabiti u 7 El Clasica zaredom - 10 golova. Polufinale s Realom i 2 gola Bayernu. Polufinale Eura s Portugalom i jedan od najboljih strijelaca.
Messi - 91 gol i kup kralja.
Da li ti je ovo dovoljno?
Sta je Messi uradio za tu nagradu osim obaranja rekorda?
Objasni..
Ove godine je zaslužio, ali prošle nije.
Ronaldo- La Liga, Super Kup. Prvi igrač koji je uspio zabiiti 7 hat-trikova u jednoj sezoni. Zabio gol svakom timu u La Ligi. Prvi igrač koji je uspio zabiti u 7 El Clasica zaredom - 10 golova. Polufinale s Realom i 2 gola Bayernu. Polufinale Eura s Portugalom i jedan od najboljih strijelaca.
Objasni..
O tome ja pricam u realovoj temi al nemos nekim klincima iz barcelonine teme to objasnit!! nije mi jasno da na temelju 91 gola dodijeliju nagradu ..rekao sam vec pravedno bi bilo da je osvojio ili iniesta ili ronaldo
Ronaldo- La Liga, Super Kup. Prvi igrač koji je uspio zabiiti 7 hat-trikova u jednoj sezoni. Zabio gol svakom timu u La Ligi. Prvi igrač koji je uspio zabiti u 7 El Clasica zaredom - 10 golova. Polufinale s Realom i 2 gola Bayernu. Polufinale Eura s Portugalom
Pa pobogu, kakvi su to argumenti??
Ali ništa, ponovo ćemo glasati jer neki klinac od 14 godina očito zna bolje od profesionalaca koji se time bave...
Objasni..
koliko ronaldo ima asistencija, tko je najbolji strijelac LP 4 godine zaredom, tko je zabio 5 golova u jednoj utakmici LP, tko je zabio 50 golova u LL, tko je srusio rekord po broju golova u jednoj sezoni LP?? itd itd
neda mi se pisat evo ti link pa se prosvjetli http://www.guardian.co.uk/football/blog/2012/dec/10/lionel-messi-record-year-numbers
Objasni..
O tome ja pricam u realovoj temi al nemos nekim klincima iz barcelonine teme to objasnit!! nije mi jasno da na temelju 91 gola dodijeliju nagradu ..rekao sam vec pravedno bi bilo da je osvojio ili iniesta ili ronaldo
ajmo svi scan sliku osobne pa da vidimo tko je klinac ili vi jos nemate osobnu??
Ti pričaš pišeš* o stvarima o kojima nemaš pojma, ti govoriš šta bi bilo pravedno??
inače, kad govorite o Zlatnoj lopti, trebate prvo pročitati kriterije po kojima se nagrada dijeli. Trofeji su samo 1 od 5 stvari koji se gledaju, što je i logično jer je ovo nagrada za najboljeg igrača individualno, a ne najboljeg igrača koji je osvojio najviše trofeja sa svojom ekipom. Tada bi Torres bio dobitnik :D
ali tema je nepotrebna, imamo već teme o klubovima na kojima se raspravlja :)
dakle, France Football je glasačima poslao relativno jednostavne upute da se nagrada "daje najboljem igraču svijetu", prema četiri kriterija:
1.) Ukupni individualni i momčadski učinak tijekom godine
2.) igračeva klasa (talent i fair play)
3.) karijera
4.) Osobnost i karizma
već je dovoljno o tome natipkano po drugim temama...
ide LOCK