Messi 4. put uzima zlatnu loptu.. zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Messi 4. put uzima zlatnu loptu..

Evo Messi je ponovo dobio Ballon D'or, da vidim sta vi mislite {#}

19 Potpuno zasluženo
6 Ronaldo je trebao dobiti
0 Iniesta je trebao dobiti
Love is in the air :)
14 godina
neaktivan
Re: Messi 4. put uzima zlatnu loptu..
totalno zasluzeno
covjek obara rekorde
13 godina
neaktivan

Ronaldo- La Liga, Super Kup. Prvi igrač koji je uspio zabiiti 7 hat-trikova u jednoj sezoni. Zabio gol svakom timu u La Ligi. Prvi igrač koji je uspio zabiti u 7 El Clasica zaredom - 10 golova. Polufinale s Realom i 2 gola Bayernu. Polufinale Eura s Portugalom i jedan od najboljih strijelaca.

Messi - 91 gol i kup kralja.

Da li ti je ovo dovoljno?

Sta je Messi uradio za tu nagradu osim obaranja rekorda?

Objasni.. {#}

Love is in the air :)
14 godina
neaktivan

Ove godine je zaslužio, ali prošle nije.

13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Ronaldo- La Liga, Super Kup. Prvi igrač koji je uspio zabiiti 7 hat-trikova u jednoj sezoni. Zabio gol svakom timu u La Ligi. Prvi igrač koji je uspio zabiti u 7 El Clasica zaredom - 10 golova. Polufinale s Realom i 2 gola Bayernu. Polufinale Eura s Portugalom i jedan od najboljih strijelaca.

Objasni.. {#}

O tome ja pricam u realovoj temi al nemos nekim klincima iz barcelonine teme to objasnit!! nije mi jasno da na temelju 91 gola dodijeliju nagradu ..rekao sam vec pravedno bi bilo da je osvojio ili iniesta ili ronaldo

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
13 godina
ajdin99 kaže...

Ronaldo- La Liga, Super Kup. Prvi igrač koji je uspio zabiiti 7 hat-trikova u jednoj sezoni. Zabio gol svakom timu u La Ligi. Prvi igrač koji je uspio zabiti u 7 El Clasica zaredom - 10 golova. Polufinale s Realom i 2 gola Bayernu. Polufinale Eura s Portugalom

Pa pobogu, kakvi su to argumenti??

Ali ništa, ponovo ćemo glasati jer neki klinac od 14 godina očito zna bolje od profesionalaca koji se time bave...

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Objasni.. {#}

koliko ronaldo ima asistencija, tko je najbolji strijelac LP 4 godine zaredom, tko je zabio 5 golova u jednoj utakmici LP, tko je zabio 50 golova u LL, tko je srusio rekord po broju golova u jednoj sezoni LP?? itd itd

neda mi se pisat evo ti link pa se prosvjetli http://www.guardian.co.uk/football/blog/2012/dec/10/lionel-messi-record-year-numbers{#}

15 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
ajdin99 kaže...

Objasni.. {#}

O tome ja pricam u realovoj temi al nemos nekim klincima iz barcelonine teme to objasnit!! nije mi jasno da na temelju 91 gola dodijeliju nagradu ..rekao sam vec pravedno bi bilo da je osvojio ili iniesta ili ronaldo

ajmo svi scan sliku osobne pa da vidimo tko je klinac ili vi jos nemate osobnu??{#}

14 godina
neaktivan
nitko ne govori da je c ronaldo los
dapace oba su vrhunski igraci
meni je ove godine bio messi bolji
to je moje misljenje, al jasno mi je zasto netko misli drukcije
15 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Ti pričaš pišeš* o stvarima o kojima nemaš pojma, ti govoriš šta bi bilo pravedno??

15 godina

inače, kad govorite o Zlatnoj lopti, trebate prvo pročitati kriterije po kojima se nagrada dijeli. Trofeji su samo 1 od 5 stvari koji se gledaju, što je i logično jer je ovo nagrada za najboljeg igrača individualno, a ne najboljeg igrača koji je osvojio najviše trofeja sa svojom ekipom. Tada bi Torres bio dobitnik :D

ali tema je nepotrebna, imamo već teme o klubovima na kojima se raspravlja :)

dakle, France Football je glasačima poslao relativno jednostavne upute da se nagrada "daje najboljem igraču svijetu", prema četiri kriterija:
1.) Ukupni individualni i momčadski učinak tijekom godine
2.) igračeva klasa (talent i fair play)
3.) karijera
4.) Osobnost i karizma

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 20:49 (antimadridista).
16 godina
moderator

već je dovoljno o tome natipkano po drugim temama...

ide LOCK

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice