to je to, popodnevna...steta, rado bi se budio u 4, to mi je poseban ugodaj, spavat u 2, budit u 3:30 hahahah
Ae,ja zaboravim kad su jutarnje,pa ih prespavam :P
Ja tu prvu utrku uglavnom fanatično čekam
to je to, popodnevna...steta, rado bi se budio u 4, to mi je poseban ugodaj, spavat u 2, budit u 3:30 hahahah
Ae,ja zaboravim kad su jutarnje,pa ih prespavam :P
Ja tu prvu utrku uglavnom fanatično čekam
I ja cu ove godine,nasa san tipa u razredu,like ja zagrizeni fan od alonsa,jos je uber dosadan ko ku*a*
Ajfonači - izašla je nova F1 2011 app i fantastična je.
Track position(3d i 2d), live timing, wheather, tepmperature - sve live zatim statistike vozača, timova, staza, counter do početka utrke. Sve unutar jedne aplikacije.
Strašno nešto!!! Jedva čekam da počne..
preporuka 100 %
:)
a za Androide ništa?!?
symbian?
WTF!?
http://www.vecernji.hr/sport/formula1/prijenosi-formule-1-mozda-lokalnim-televizijama-z1-splitskoj-net-u-clanak-256368
Znao sam da su cijene prijenosa visoke, ali baš toliko? Mlate pare na veliko...
odlično,neznam kako hrt nema novaca a televizijska pretplata je sve veća uz reklame itd....mogli bi za početak počet sebi smanjivat plaće pa bi bilo za f1
pa ovo u TV svijetu i nisu veliki novci i ako si jedan HRT to nemože priuštiti onda bolje nek zatvore "butigu".
Pa ja ne mogu vjerovat koja je rupa taj HRT... Mislio sam da se radi o milijunima eura, a ne o samo maksimalno pola milijuna eura za prava. Baš su rupa, bitno da imamo 74 emisije Dore i ostale gluposti. Katastrofa...
hrt pokopaj se...
a koji od tih manjih programa je vidljiv na DVB-T-u u primorju, ako tko zna? ovaj jadran tv mozda? ili samo maxtv?
zanimljivo je ovo:
– Prenosila bi se utrka i svi treninzi, a opsežnija nego na HTV-u bila bi i specijalna tjedna emisija – zaključuje Štetner.
Ma da imam ja bi im odma dal 500 hiljki jureka
Testni kilometri do sada:
Bome se u ferrariju ne štedi goriva... Brine me što McLaren nije baš pri vrhu
Bome se u ferrariju ne štedi goriva... Brine me što McLaren nije baš pri vrhu
Mclaren nije u vrhu zato što su tjedan dana kasnili s predstavljanjem bolida naspram drugih, zato što su na testiranjima imali manjak rezervnih djelova, što su svako malo na testiranjima imali nekakvih problema.... sve u svemu, mislim da su konstruirali previše radikalan bolid, koji se može pokazati dobar kako ce vrjeme odmicat... negdje sredinom sezone,kad posloze sve kockice... :)
Williams predstavio svoje livreje...
Čini se da se sir Frank trudi svake godine imati najružniji bolid na gridu.
po ovome red bul ima 3800km, sad ili su krivi podaci od pojedinih dana, ili je kriva suma...rekao bi ovo prvo, bo?
Bahrein definitivno otkazan ?
da
Bahrein je otkazan, da, ali zamjenski test će se voziti u Valenciji Barceloni, ako se ne varam
Ovo bi bilo fantastično!
Bahrein definitivno otkazan ?
Je.
Bahrein je otkazan, da, ali zamjenski test će se voziti u Valenciji, ako se ne varam
Bahrein je otkazan, da, ali zamjenski test će se voziti u Valenciji, ako se ne varam
Hvala, ispravio, ma radim sve neš odjednom pa mi mozak šteka...
Oči mi se zacaklile
Oči mi se zacaklile
bila je vijest,jedino nije bila ova mala na bolidu
Oči mi se zacaklile
bila je vijest,jedino nije bila ova mala na bolidu
sa malom to puno bolje izgleda
Samo se nadam da će naći poštenog komentatora(meni su oni prije bili super, očajni, ali super xĐ) da ne bude kao kad rtl/nova prenose tekme
hoćemo legendu prašićka
Evo da podjelim link za F1 majce upravo sam sebi i prijatelju narucio XL i L velicine i spremni smo za novu sezonu
Živjeli!
Blažičko i Novak FTW
A ne oni mrtvi debili sa RTL-a i slicni