Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 29.777
|
čitano: 3.622.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 mjeseca
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mitch kaže...
RuskeGTT kaže...

sere mi se od maxa. srecom nisam gledao trku jer sam imao pametnijeg posla, jer bi mi se sralo jos vise. free stop - samo njemu se to moze desit. jos jedan WDC zaqrac

Bas zato sto nisi gledao nisi gledao kako se zacementirao za mozda najveceg ikad. Covjek je nabio 12 (od 17) najbrzih krugova u sporijem bolidu na istim gumama po istom vremenu. Voljeli ga ili ne, Max je ubojica i uvjerljivo najbolji na gridu.

A kad bi se malo proučilo što je Jackie Stewart napravio 1968. u Nurburgringu.

13 godina
Krellac kaže...
Mitch kaže...
RuskeGTT kaže...

sere mi se od maxa. srecom nisam gledao trku jer sam imao pametnijeg posla, jer bi mi se sralo jos vise. free stop - samo njemu se to moze desit. jos jedan WDC zaqrac

Bas zato sto nisi gledao nisi gledao kako se zacementirao za mozda najveceg ikad. Covjek je nabio 12 (od 17) najbrzih krugova u sporijem bolidu na istim gumama po istom vremenu. Voljeli ga ili ne, Max je ubojica i uvjerljivo najbolji na gridu.

A kad bi ti malo pokušao biti objektivan i čitao što se piše.

I odgovoriti na pitanja koja ti se postave (ref. par stranica iza).

Ne ovako samo upadati i lupetati pojmove samo kako bi degradirao Maxa.

Stvarno za nekoga tko ima toliko godina koliko ima i tvrdi da je gledao i pratio jako puno sezona način komunikacije je jako površan i jadan.

Mi i dalje, evo već treći dan nakon možda jedne od najboljih vožnji ikad nismo dobili odgovor od dežurnih dušebrižnika zašto ovo nije možda jedna od najboljih vožnji ikada.

Čekamo.

Simply lovely! Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
13 godina
sudy_freak kaže...

Stvarno za nekoga tko ima toliko godina koliko ima i tvrdi da je gledao i pratio jako puno sezona način komunikacije je jako površan i jadan.

Mi i dalje, evo već treći dan nakon možda jedne od najboljih vožnji ikad nismo dobili odgovor od dežurnih dušebrižnika zašto ovo nije možda jedna od najboljih vožnji ikada.

Čekamo.

Jesi jesi, samo ne želiš čitati.

2 mjeseca
sudy_freak kaže...
Krellac kaže...
Mitch kaže...
RuskeGTT kaže...

Čekamo.

Slušaj dječače... tvoja razina komunikacije je na razini desetogodišnjaka. Ja da odgovaram kome? Tebi?! Pa ti si jedan uspaljeni tinejđer čiji komentari za razliku od drugih su bezvrijedni i nemaju veze s realnošću. Stoga... ignoriraj me kako ne bi ponovno proživljavao ovakve izljeve ludila jer ne priznajem veličinu tvog idola s postera.

13 godina
Krellac kaže...
sudy_freak kaže...
Krellac kaže...
Mitch kaže...
RuskeGTT kaže...

Čekamo.

Slušaj dječače... tvoja razina komunikacije je na razini desetogodišnjaka. Ja da odgovaram kome? Tebi?! Pa ti si jedan uspaljeni tinejđer čiji komentari za razliku od drugih su bezvrijedni i nemaju veze s realnošću. Stoga... ignoriraj me kako ne bi ponovno proživljavao ovakve izljeve ludila jer ne priznajem veličinu tvog idola s postera.

I ovaj tvoj post je, što?

Primjer komunikacije odrasle zrele osobe?

Da serem po Maxu sigurno ne bi tako govorio o meni ili bilo kom od nas.

Zanimljivo kako se triggeraš na svaki moj spomen tebe umjesto da ti mene ignoriraš kako zreli odrasli boomer bi u ovoj situaciji napravio.

Accountu s 2 mjeseca, pitam se tko si bio prije bana

"You know what that is? SIMPLY LOVELY! I'll tell you that" - Max Verstappen, BrazilGP 2024
2 mjeseca

Još jednom... klikni ignore i riješio si problem pa ćemo svi zajedno biti lišeni ovih pubertetlijskih izljeva.

13 godina
Krellac kaže...

Još jednom... klikni ignore i riješio si problem pa ćemo svi zajedno biti lišeni ovih pubertetlijskih izljeva.

Baš odišeš zrelošću.

Ja tebi smetam, ne ti meni.

You know what that is? SIMPLY LOVELY! I'll tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
2 mjeseca

Ne dječače, ti meni ne smetaš jer si mi nebitan. Ja tebi smetam. Dobacim kolegi Mitchu da prouči Stewarta 1968. i ti se uvatiš ka glamac na udicu. I to je to. Over and out.

13 godina
Krellac kaže...

Ne dječače, ti meni ne smetaš jer si mi nebitan. Ja tebi smetam. Dobacim kolegi Mitchu da prouči Stewarta 1968. i ti se uvatiš ka glamac na udicu. I to je to. Over and out.

Ponovit ću pitanje s prošle stranice "Jel negdje zabranjeno komentiranje na javnom forumu?"

I ajd se stvarno nemoj brukat s nazivanjem me "dječače" jer su mi 33 godine i stvarno ti ne stoji. S obzirom na tvoje godine da se tako sramotiš, jel.

You know what that is? SIMPLY LOVELY! I'll tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Imam ja 37... Jednako ko mladići Vettel i Lionel Messi :-D

9 godina

Mir djeco

2 mjeseca

Na stranu što je vodeći u prvenstvu odvezao trku bez greške, ipak je on iskoristio splet sretnih okolnosti, nešto slično mu je ponudio Massi 2021. VSC i red flag ga je stavio u favorizirani položaj, bez konkurenata jer Ocon i Gasly to nisu. Komedija mi je ovu pobjedu stavljati u rang najvećih u povijesti jer time bi se teško uvrijedilo Schumachera u Barceloni 1996., ili Sennu u Donningtonu i Estorilu, ili Hamiltona u Silverstoneu, a da ne govorim što su napravili Stewart u Nurburgringu i Clark u Spa.

15 godina
Mitch kaže...

Uopce nije izvadeno iz konteksta. Jasno je rekao da ovo nije presudio talent nego sreca.

Sto je potpuna neistina. Veci je talent s P1 na P6 uz 3 restarta, nego P17 na P1.

Jako slani luzer, i zato ce i Piastri imat uspjesniju karijeru nego on. Kad je u Miamiju uzeo pobjedu, Max je bas tad rekao da je talent a ne sreca.

okej znači po tvom su alpine imale 2 i 3 mjesto lagano, toliko o razumijevanju i objektivnosti  Max je svoje najbrže krugove ostvario kad je došao do čistine, a za taj dio je zaslužan i dio sreće, daleko od toga da nije odzvozio savršeno, ali da je imao sreće, imao je, tak da ne lupaj

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:42 (loky4i4).
15 godina
loky4i4 kaže...
Mitch kaže...

Uopce nije izvadeno iz konteksta. Jasno je rekao da ovo nije presudio talent nego sreca.

Sto je potpuna neistina. Veci je talent s P1 na P6 uz 3 restarta, nego P17 na P1.

Jako slani luzer, i zato ce i Piastri imat uspjesniju karijeru nego on. Kad je u Miamiju uzeo pobjedu, Max je bas tad rekao da je talent a ne sreca.

okej znači po tvom su alpine imale 2 i 3 mjesto lagano, toliko o razumijevanju i objektivnosti  Max je svoje najbrže krugove ostvario kad je došao do čistine, a za taj dio je zaslužan i dio sreće, daleko od toga da nije odzvozio savršeno, ali da je imao sreće, imao je, tak da ne lupaj

Ali isto tako nije imao srece u Q2, a to bas ne spominjete. Da nije bilo crvene zastave u kvalifikacijama imao bi pole position, startao s 6. mj. i i dalje bi u utrci bio 1.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:53 (emerik).
13 godina
emerik kaže...
loky4i4 kaže...
Mitch kaže...

Ali isto tako nije imao srece u Q2, a to bas ne spominjete. Da nije bilo crvene zastave u kvalifikacijama imao bi pole position, startao s 6. mj. i i dalje bi u utrci bio 1.

A normalno da ne spominju. Kad nije u interesu spominjati.

Ili sreća na Sprintu s VSC-om nakon što se McKaren odlučio za papaya rules.

Ili kazna Maxu +5 s za 0.63s tobožnjeg delta vremena.

Ili kazna Landu/Russelu od 5k € za nepoznavanje pravila.

Ili kazna Mercedesu za očito nepoštivanje parc fermea.

Jel neki od vas imaju britanski pasoš?

Samo ću ponoviti ovu sliku:

To je tobožnji pretendent na WDC za 2024 

15 godina
emerik kaže...

jel pričamo o utrci ili kvalama ? uostalom tko kaže da bi imao pole ?

15 godina
loky4i4 kaže...
emerik kaže...

jel pričamo o utrci ili kvalama ? uostalom tko kaže da bi imao pole ?

Mislim da sam se jasno da iscitati iz moje poruke sto sam mislio. U Q1 je bio pola sekunde ispred svih. Ako nebi imao pole, bio bi mu jako blizu. Ali mislim da se iz utrke vidi da je Max daleko najbrzi od svih. Lando je lose startao, trazio promjenu guma, napravio dvije pogreske di je izletio van staze i mislim da nije napravio niti jedno pretjecanje tijekom utrke, jedino ono kad je presao Russella kad je George isao sporo na ravnici. I jos ga je momcadski kolega pustio da ne bude na 7. mjestu (isto kao i dan prije u sprintu). Govorite kako Max nije odvozio nista posebno dobru utrku, kakvu je onda Lando odvozio? Max vec par mjeseci nema najbrzi bolid i u apsolutno svim borbama je potpuno sam protiv svih. Ak vi necete uzivati u ovakvim majstorskim utrkama i ne cijenite Maxa, nemojte. Ista stvar kao i s Lebronom u kosarci. Ionako vam ne mozemo promijeniti misljenje.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:08 (emerik).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice