Fala k. Napokon! Začepio Ferrari svima usta da budu sjebali utrku.
Inače jako dosadna utrka i što prije izbaciti ovu stazu iz F1.
Fala k. Napokon! Začepio Ferrari svima usta da budu sjebali utrku.
Inače jako dosadna utrka i što prije izbaciti ovu stazu iz F1.
Drago mi je da je Čarli konačno ovo uzeo. Inače kriminalno dosadna utrka, spavao sam od 30 i kusor kruga do pred kraj kad me pas probudio.
Neka podijele bodove nakon kvala, a u nedjelju fino kavijar, šampanjac i jahte.
Napokon. Plakao je i Charles i Albert, i vatrogaskinja, a skoro sam i ja zaplakao.
Ja još uvijek ne vjerujem... takva prilika za pošpricati princezu... a oni ništa... jao jao
Pazi, nikad ranije, a gledam svaku trku od 1997. godine, nisam vidio da je kraljevska loža ostala na svojim mjestima za vrijeme šampanjca. Čak je Albert otvorio vlastiti šampanjac i počeo polijevati. Dosadna, ali veoma emotivna utrka. Mislim da su danas do kraja utrke svi bili navijači Leclerca, ako već netko ne navija za Ferrari.
Jedna pobjeda McLaren-a i jedna pobjeda Ferrarija više ljudima znače nego sve pobjede Mercedesa i RB-a.
Magnussen je upropastio utrku sebi, timskom kolegi, Perezu, a i svima nama jer je eliminirao jedino što je utrku moglo učiniti bar malo zanimljivijom, a to je promjena guma.
Doduše nije baš svima sve upropastio, spasio je Sainzovu utrku
Magnussen je upropastio utrku sebi, timskom kolegi, Perezu, a i svima nama jer je eliminirao jedino što je utrku moglo učiniti bar malo zanimljivijom, a to je promjena guma.
Doduše nije baš svima sve upropastio, spasio je Sainzovu utrku
I pokazao da je suđenje u F1 i dalje clown show. Ovo je bilo za opomenu pred race ban sve da i nije imao kaznenih bodova, al u situaciji gdje je dobio 3 kaznena boda u Miamiju zato što je opetovano izlazio staze dok je branio poziciju od Hamiltona da ne dobije nikakve bodove za potpuno brain dead potez koji nije imao nikakvog smisla u bilo kojoj varijanti, a uz to je napravio ogromnu štetu na 3 bolida i zaustavio utrku.... A u isto vrijeme Ocon je dobio 5 bodova za preoptimističan potez gdje je izbacio iz utrke samo sebe, ali potez koji je bio konzervantivan u odnosu na Magnussenov.
Kad se sjetim da su je Grosjean dobio instant race ban za prilično glup potez, ali realno nenamjernu pogrešku koja se redovito dešava na startu.
Jedna pobjeda McLaren-a i jedna pobjeda Ferrarija više ljudima znače nego sve pobjede Mercedesa i RB-a.
Meni kao navijaču RB-a ne.
Ali nek ti bude.
Max je dobar frend, pušta svojim frendovima da pobjede utrke koje im znače
Kanada će biti reality check. Mislim da će opet biti RB na vrhu, samo što je taj vrh sve manji.
Bodovno situacija izgleda još dobro.
Meni kao navijaču RB-a ne.
Ali nek ti bude.
Max je dobar frend, pušta svojim frendovima da pobjede utrke koje im znače
Tebi ne, ali nama koji volimo ovaj sport ovakve stvari se trebaju dešavati. Pobjeda jednog vozača i jednog tima nije zanimljiva nikom osim navijaču istog.
Kanada će biti reality check. Mislim da će opet biti RB na vrhu, samo što je taj vrh sve manji.
Bodovno situacija izgleda još dobro.
Bitno da ne pobjeđuju uvijek.
RB je opet najbolji i samo svojim malim pehovima daju malu zanimljivost. Bolje da Maks osvoji titulu s promjenjivim ljudima na prvom mjestu nego da osvoji 18 utrka u komadu.
Čuo sam te priče. :-D Više puta, u zadnjih 20 godina.
Doista neobična situacija:
"Britanac George Russell u Mercedesu ostvario je najbrže vrijeme kvalifikacija uoči nedjeljne Velike nagrade Kanade, devete utrke Svjetskog prvenstva Formule 1.
Russell je na stazi Gilles Villeneuve u Montrealu izborio svoj drugi "pole position" u karijeri s vremenom 1:12.000. Britanac je vozio točno isto vrijeme kao i zvijezda Red Bulla Max Verstappen, što se dogodilo tek drugi put u povijesti (Jerez 1997.), ali je prvi postavio to vrijeme."SN
Ne znam za vas ali ja se jako veselim ovoj utrci. Napokon više ljudi može pobijediti. RB nema tempo da se odmah odvoji na par sekundi.
Samo da ne bude start pod SF-om.
Ferrari cijeli vikend baš loš u svemu. Sviđa mi se kako su se Mercedes i McLaren podigli i to baš jako.