Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.121.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
GranDaddo kaže...

RB je još uvijek bolji, ali ako ništa drugo izgleda da si ni Max ni RB ne mogu dopustiti kompromise u setupu. Već druga utrka kad im je FP upitan i onda se spašavaju u Q. 

Kao McLaren fan, lijepo je vidjeti da konačno znaju što rade. 

Kud je kvragu Aston nestao?! Kako me živcira Lance i njegovi indiferentni interviewi. Pa barem nek pokaže zahvalnost. 

Evo kad smo već kod Strolla

14 godina
AFARON kaže...
GranDaddo kaže...

RB je još uvijek bolji, ali ako ništa drugo izgleda da si ni Max ni RB ne mogu dopustiti kompromise u setupu. Već druga utrka kad im je FP upitan i onda se spašavaju u Q. 

Kao McLaren fan, lijepo je vidjeti da konačno znaju što rade. 

Kud je kvragu Aston nestao?! Kako me živcira Lance i njegovi indiferentni interviewi. Pa barem nek pokaže zahvalnost. 

Evo kad smo već kod Strolla

Opa ima još fanova RPM-a.

Lajk lajk 

Koja je to kompletna budaletina.

Patreon profil sam samo zbog njega napravio hahaha

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Volim tog lika jer je samim svojim postojanjem antipod modernom woke izričaju i plakanju snowflake generacija da ih vrijeđaju nečije riječi i da se ta osoba mora uhititi. Irokez se ne libi idiota nazvati idiotom i to izreže na taj način da se nešto ponovi 10 puta da narod ne misli da mu je slučajno izletilo.

14 godina
Prejak je nema dlake na jeziku!!
AUDIOFIL
15 godina

Tko bude uzeo pol danas? 

1 Max
7 Leclerc
3 Neko treći
10 godina
Charles
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
15 godina

Na trenutak sam mislio da neće imati više šta pokazati i onda bum krug koji niko nije mogao ispratiti. Sutra dobar start i lagana pobjeda za Ferrari. 

10 godina
Perez me je ugodno iznenadio ovaj vikend, napokon je poceo davati maksimum da ocuva mjesto u ekipi... :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
17 godina
x18x05x kaže...

Sutra dobar start i lagana pobjeda za Ferrari. 

Lagana pobjeda za Ferrari? Koliko sam puta vidio pole position za Ferrari koji je bio beznačajan za utrku. Vidio sam 1-2 na kvalifikacijama i na kraju nula.

Tko god gleda F1 dulje od pola godine zna da za Ferrari nema sigurne pobjede još od doba Schumachera.

15 godina
Korny1603987 kaže...
x18x05x kaže...

Lagana pobjeda za Ferrari? Koliko sam puta vidio pole position za Ferrari koji je bio beznačajan za utrku. Vidio sam 1-2 na kvalifikacijama i na kraju nula.

Tko god gleda F1 dulje od pola godine zna da za Ferrari nema sigurne pobjede još od doba Schumachera.

Samo se smiri i duboko udahni. Preticanje na ovoj stazi je doslovno SF. Ako ima dobar start prvi bude na kraju. 

17 godina
x18x05x kaže...
Korny1603987 kaže...
x18x05x kaže...

Samo se smiri i duboko udahni. Preticanje na ovoj stazi je doslovno SF. Ako ima dobar start prvi bude na kraju. 

ako ne zeznu taktiku, box, i tako to... nema tu više Ros Brawna da drži ekipu na oku da nešto ne zeznu.

17 godina
x18x05x kaže...

A ona trka kada je u Monacu Ferrari imao 1-2 pa na kraju kroz strategiju izgubio sve?

15 godina
Korny1603987 kaže...
x18x05x kaže...

A ona trka kada je u Monacu Ferrari imao 1-2 pa na kraju kroz strategiju izgubio sve?

Ove sezone Ferrari izgleda puno zrelije nego prije. Tako da se takva glupost neće ponoviti. 

16 godina

btw ovo je i charlesu treci pole u monacu i ni jednom nije pobjedio...tako da ove gluposti s kvalifikacijama nemaju veze

...potpis nije potreban...
15 godina

Kakav krš i lom. 

17 godina

Jedan Ferrari manje. Vjerujem da isto slijedi i Leclerca.

15 godina
Korny1603987 kaže...

Jedan Ferrari manje. Vjerujem da isto slijedi i Leclerca.

Oba su tu, samo jedan je predzadnji, ali bude startao sa svoje pozicije. Nadam se da Lec bude pobijedio svima u inat. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2024 15:24 (x18x05x).
15 godina

Fala k. Napokon! Začepio Ferrari svima usta da budu sjebali utrku.

Inače jako dosadna utrka i što prije izbaciti ovu stazu iz F1. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2024 17:35 (x18x05x).
17 godina

Drago mi je da je Čarli konačno ovo uzeo. Inače kriminalno dosadna utrka, spavao sam od 30 i kusor kruga do pred kraj kad me pas probudio.

Neka podijele bodove nakon kvala, a u nedjelju fino kavijar, šampanjac i jahte.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
17 godina

Napokon. Plakao je i Charles i Albert, i vatrogaskinja, a skoro sam i ja zaplakao.

10 godina

Ja još uvijek ne vjerujem... takva prilika za pošpricati princezu... a oni ništa... jao jao

17 godina

Pazi, nikad ranije, a gledam svaku trku od 1997. godine, nisam vidio da je kraljevska loža ostala na svojim mjestima za vrijeme šampanjca. Čak je Albert otvorio vlastiti šampanjac i počeo polijevati.  Dosadna, ali veoma emotivna utrka. Mislim da su danas do kraja utrke svi bili navijači Leclerca, ako već netko ne navija za Ferrari. 

15 godina

Jedna pobjeda McLaren-a i jedna pobjeda Ferrarija više ljudima znače nego sve pobjede Mercedesa i RB-a. 

16 godina
Bio sam na utrci danas. Nakon pobjede Leclera sve jahte u luci su upalile trube. Fantasticno je bilo. Bio sam na tribini koja gleda prema njima a iza nas je ciljna ravnina.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
17 godina

Magnussen je upropastio utrku sebi, timskom kolegi, Perezu, a i svima nama jer je eliminirao jedino što je utrku moglo učiniti bar malo zanimljivijom, a to je promjena guma.

Doduše nije baš svima sve upropastio, spasio je Sainzovu utrku 

14 godina
1-3 Ferrari..ufff Sainz se za dlaku izvukao..Leclerc napokon..Max bespomocan…zar sljedi zanimljivija sezona od ocekivanog,bumo videli veselim se sljedecoj,ali tek za 2 tjedna!
AUDIOFIL
14 godina
Widowmaker kaže...

Magnussen je upropastio utrku sebi, timskom kolegi, Perezu, a i svima nama jer je eliminirao jedino što je utrku moglo učiniti bar malo zanimljivijom, a to je promjena guma.

Doduše nije baš svima sve upropastio, spasio je Sainzovu utrku 

I pokazao da je suđenje u F1 i dalje clown show. Ovo je bilo za opomenu pred race ban sve da i nije imao kaznenih bodova, al u situaciji gdje je dobio 3 kaznena boda u Miamiju zato što je opetovano izlazio staze dok je branio poziciju od Hamiltona da ne dobije nikakve bodove za potpuno brain dead potez koji nije imao nikakvog smisla u bilo kojoj varijanti, a uz to je napravio ogromnu štetu na 3 bolida i zaustavio utrku.... A u isto vrijeme Ocon je dobio 5 bodova za preoptimističan potez gdje je izbacio iz utrke samo sebe, ali potez koji je bio konzervantivan u odnosu na Magnussenov.

Kad se sjetim da su je Grosjean dobio instant race ban za prilično glup potez, ali realno nenamjernu pogrešku koja se redovito dešava na startu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2024 9:45 (Chronosus).
14 godina
x18x05x kaže...

Jedna pobjeda McLaren-a i jedna pobjeda Ferrarija više ljudima znače nego sve pobjede Mercedesa i RB-a. 

Meni kao navijaču RB-a ne.

Ali nek ti bude.
Max je dobar frend, pušta svojim frendovima da pobjede utrke koje im znače 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
16 godina

Kanada će biti reality check. Mislim da će opet biti RB na vrhu, samo što je taj vrh sve manji. 

Bodovno situacija izgleda još dobro. 

In vino veritas
15 godina
sudy_freak kaže...
x18x05x kaže...

Meni kao navijaču RB-a ne.

Ali nek ti bude.
Max je dobar frend, pušta svojim frendovima da pobjede utrke koje im znače 

Tebi ne, ali nama koji volimo ovaj sport ovakve stvari se trebaju dešavati. Pobjeda jednog vozača i jednog tima nije zanimljiva nikom osim navijaču istog.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice