Napokon jedan normalna odluka od te gangsta korumpirane maFiA-e.
Samo što su sve te njihove odluke, kazne i ovakva duga zasjedanja cirkus.
A posebno zadnje dvije tri sezone
Samo što su sve te njihove odluke, kazne i ovakva duga zasjedanja cirkus.
A posebno zadnje dvije tri sezone
Pitanje kakva bi ta odluka bila da je to kojim slučajem bio bolid crvene boje.
Oni je... sami sebe, iste stvari se malo kažnjavaju, malo ne, ovisi kako kome odgovara.
Pitanje kakva bi ta odluka bila da je to kojim slučajem bio bolid crvene boje.
Oni je... sami sebe, iste stvari se malo kažnjavaju, malo ne, ovisi kako kome odgovara.
Cijeli svijet se urotio protiv Ferraria i Hajduka
Jbg Ferrari ovu sezonu najlošiji otkad ih ja pratim.
Sporo jadno, kukavno i puno lošije izgledaju neg prošlu sezonu!
Pljuc na ferrari, iako vozim njihov bolid u ovoj mobilnoj F1 Mobile igri nick mj je "PSYCHIATRY" prosto mi je neugodno kad se utrkujem sa drugim igračima u Duels raceu online
Ako je par godina Šumijeve ere FIA bila propitivana o pomoći Ferrariju onda također možemo reći da je Ferrari "pedro" preko 10 godina.
Sve što Ferrari radi se kazni zlu netrebalo, a ostatak ekipe ništa. Posebno zlatna mladež f1 u liku Hamiltona (od 2007.) i Verstappena.
Kod pravila je bitno tko je tko. Nije isto kada identičan kontakt ima Max ili kada ima netko drugi.
Svarno mrzim što Ferrari uvijek nahebe.
Pratim Ferrari od 1997., ali ovo danas je lakrdija: ili je auto spor, ili je loša taktika, ili vozač zajebe, ili dođe do kontakta i drugih primjena pravila gdje također Ferrari dobije po nosu .... ili jednostavno nemaju sreće niti 1%.
Ako je par godina Šumijeve ere FIA bila propitivana o pomoći Ferrariju onda također možemo reći da je Ferrari "pedro" preko 10 godina.
Sve što Ferrari radi se kazni zlu netrebalo, a ostatak ekipe ništa. Posebno zlatna mladež f1 u liku Hamiltona (od 2007.) i Verstappena.
Kod pravila je bitno tko je tko. Nije isto kada identičan kontakt ima Max ili kada ima netko drugi.
Svarno mrzim što Ferrari uvijek nahebe.
Pratim Ferrari od 1997., ali ovo danas je lakrdija: ili je auto spor, ili je loša taktika, ili vozač zajebe, ili dođe do kontakta i drugih primjena pravila gdje također Ferrari dobije po nosu .... ili jednostavno nemaju sreće niti 1%.
Ovogodišnji Ferrari je brutalan. Brz i relativno pouzdan. Ekipa je ta koja radi greške. Na brzim stazama niko im ne može ništa, al glupa taktika i puno grešaka i tu su gdje jesu.
Verstapen nije kažnjen, nije niti trebao biti kažnjen, ušao je bolje u zavoj od Leclerc, koji je ima namjeru vratiti mjesto, kao krug dva prije, boljim izlaskom iz zavoja.
Došlo do laganog dodira, "trkački incindent",a nakraju krajeva oba vozača trebaju paziti u toj situaciji.
Vettelova situacija na onoj utrci nije ista ovoj, tako da se Ferrari (i fanovi) nema što žalii, on je tamo sam napravio grešku, te (tr po pravilima )"opasno" vratio na stazu.
Za mene niti to nije za kaznu, jer nije došlo do dodira, čak niti je ugrozio Hamiltona, u toj situaciji na njemu je da pazi kako se vraća na stazu,
Bolje Bottas nego Hamilton.
Bolje Bottas nego Hamilton.
Naravno!
Pitanje koliko dugo...
Pitanje koliko dugo...
...do prvog zavoja.
Poredak po snazi motora. Mercedes, Honda RB te Ferrari.
Crveni se cijeli vikend muce s gumama , u kvalama su imali kolko tolko brzinu za jedan krug ali u utrci nemaju bas brzine.
Kaj se snage tice tj. cistog top speeda je ferrari cijeli vikend bio #1.
EDIT: To konacno je Verstapen dobil malo vlastite medicine
Vettel i Verstappen
Ferrari ima najslabiji motor??? Gledamo mi isti sport?
Vettel
Verstappen je trebao biti kažnjen za unsafe release ali nije.
Vettel baš nije za F1 više, ogromne greške radi
Ferrari ima najslabiji motor??? Gledamo mi isti sport?
Vettel
Jep. Samo ludorija vozača može napraviti dobar rezultat. Kao što je Leclerc napravio Gasly-u. Ako gledaš malo bolje, budeš vidio da su stalno blizu i kad se odluče na preticanje, Ferrari se jedva brani.
Pričaš glulosti, Ferrarijeva slaba točka su zavoji, točnije brzi zavoji kakvih ima na pretek ovdje. Red Bull ima bolji aero paket i lako ih prate kroz zavoje do DRS zona. Najsvjetlija točka na tom Ferrariju je baš motor, o kojem se i priča cijelu sezonu, kako su brži od Merđe na ravnicama itd...
Verstappen je trebao biti kažnjen za unsafe release ali nije.
Vettel baš nije za F1 više, ogromne greške radi
Tesko je reci da nije bas za F1 vise mislim da je problem u psihi, nije isti nakon Njemacke prosle godine a sigurno nije zaboravil voziti.
Pričaš glulosti, Ferrarijeva slaba točka su zavoji, točnije brzi zavoji kakvih ima na pretek ovdje. Red Bull ima bolji aero paket i lako ih prate kroz zavoje do DRS zona. Najsvjetlija točka na tom Ferrariju je baš motor, o kojem se i priča cijelu sezonu, kako su brži od Merđe na ravnicama itd...
Baš su brzi u pm. Niti jedno prvo mjesto.
Da jer u F1 je čisti 'top speed' sve kaj ti treba da budeš uspješan i pobjeđuješ...
Da jer u F1 je čisti 'top speed' sve kaj ti treba da budeš uspješan i pobjeđuješ...
Sam sebe pokopavaš, ja kažem da nisu brzi ti tupiš drugačije.
Sam sebe pokopavaš, ja kažem da nisu brzi ti tupiš drugačije.
Lol, samo ću ti ovo ostaviti, pa ti probaj zaključiti što je to 'straight line speed' ako možeš...Daljnja rasprava s tobom nema nekog smisla, pošto nemaš previše znanja o temi, živio.
Ferrari gubi na svemu vezano uz skretanje vozila. Idealno bi bilo da voze utrku sa 3-4 super jako zavoja, a ostalo ravnica.
Zašto je Ferrari tu gdje je:
1. auto je loše planiran i nadogradnje su sve katastrofa (loša vremena bez obzira na hvaljeni motor)
2. Strategija je iznimno loša svake utrke
3. Oba vozača podložna greškama (LEC doduše raste iz trke u trku, a Vettel tone u beskraj).
4. Sve bitne odluke sudaca obično idu na njihovu štetu
Hamilton kao super vozač vozi u super timu, i uz Maxa zlatna koka F1 (zaštićena vrsta kod sudaca).
Kako sve radi kao urica svaka pogreška ne stvara probleme jer Hamilton je tu za kazni bilo koju situaciju na terenu.
Ponekad se čini da Hamilton ima svu sreću svijeta, a Ferrari sve probleme svijeta. Previše je toga u igri da to može biti puka sreća. "sreća prati spremne".
Ferrari treba totalno nove ljude i to ODMAH ako žele biti spremni za nova pravila. Kako stvari stoje Hamilton iduće godine stiže Šumahera u svim rekordima.
Ako Ferrari i Red Bull ne budu spremni čeka nas još desetljeće Mercedesa.
iduće godine stiže Šumahera u svim rekordima.
Ti mora da si vidovit, Mclaren, Red Bull, ako ne već Ferrari budu mirno stajali i čekali.
ps. čekamo da vidimo tko bude sjedio dogodine uz Lewisa, dao Bog da to bude MAX i ovaj može zaboraviti rekorde.
iduće godine stiže Šumahera u svim rekordima.
Ti mora da si vidovit, Mclaren, Red Bull, ako ne već Ferrari budu mirno stajali i čekali.
ps. čekamo da vidimo tko bude sjedio dogodine uz Lewisa, dao Bog da to bude MAX i ovaj može zaboraviti rekorde.
Po ovome boldanom se može zaključiti da je i tebi također priroda podarila neku vrstu vidovitosti, a nisi si nam se pohvalio.
avatar + komentar = kužim_zašto_je_frka
Jel mi vjeruješ da bi radije vidio Mclaren na vrhu, iskreno se nadam zbog napretka koji su ostvarili, da mogu sklopiti najbolju šasiju od svih za nagodinu.
Neka bude Mclaren, Red Bull, samo da nije Lewis i sve pet, pa da vidimo Lewisa pod pravim pritiskom, pritiskom kojega nije imao otkad je u Mercedesu.
Uzet će još cca 5 pobjeda ove sezone, taman da i dođe "nepogrešivo dijete" Formule 1 2020. veoma je nerealno misliti da Hamilton neće pobjediti još 7 dodatnih puta do kraja karijere. Tako da jedino kaj se može zaboraviti je to da će MSC i dalje držati rekord po broju pobjeda (91).
Jel mi vjeruješ da bi radije vidio Mclaren na vrhu, iskreno se nadam zbog napretka koji su ostvarili, da mogu sklopiti najbolju šasiju od svih za nagodinu.
Neka bude Mclaren, Red Bull, samo da nije Lewis i sve pet, pa da vidimo Lewisa pod pravim pritiskom, pritiskom kojega nije imao otkad je u Mercedesu.
Borbe s Rosbergom ništa? Za razliku od gotovo svih drugih momčadi, Mercedes dopušta otvorenu borbu svojim vozačima (maknemo Rusiju prošle godine kad je Bottas već ispao iz utrke za naslov). S druge strane MSC je svoje brojke dodatno nabijao zahvaljujući timskim kolegama koji su imali ugovore u kojim piše da su "drugi vozač", i da su tu kako bi pomogli Schumiju.
Rosberg je imao jedan bljesak i to je to, broj pobjeda se lako dostiže kad ima više utrka, Bottas radi isto što je radio Rubens.
Hamilton nikada nije imao prave konkurencije, pogotovo iz neke druge momčadi, jebga, pravila se kroje za njega.