Hrvatska - Engleska 9.09.09.

poruka: 233
|
čitano: 36.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ako budu igrali kao kolektiv i bili koncentrirani svih 90+ minuta i dali 120% od sebe onda - onda mislim da imamo i rezultat. Za pobjedu će nam trebati i poneka majstorija i malo sreće - ali ne kažu bez veze lopta je okrugla. Ajde da upotrijebim jednu englesku uzrečicu: GO FOR GLORY CROATIA!

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
17 godina
neaktivan
RE: Hrvatska - Engleska 9.09.09.
Ja ću samo reći da provjereno igramo dobro sa jačima a loše sa slabijima. Dakle ako smo onako igrali protiv Bjelorusa onda će danas biti "restauracija" :D
17 godina
neaktivan

poslušajte... Hrvatska će dobiti, Dudu će dati gol

ne postoji drugi scenarij

pisat ćemo sutra kad se zajedno budemo slavili

16 godina

u koliko sati po našem vremenu igraju bjelorusija i ukrajina? znam da igraju nešto ranije ali neznam kad točno

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

vjerujem da hrvatska ima jednake šanse kao i engleska

i ovaj naslov teme je krivo napisan treba Engleska - Hrvatska jer su englezi domačini

hvala.....znam ali vec sam napisao pa................svejedno hvala ali pre kasno sam uocio..........jel moguce promijeniti?

17 godina
neaktivan

ej evo dojava za kladioničare samo pssst!!

hrvatska gazi englesku provjereno!

16 godina
neaktivan
Sivi kaže...

hahahahahaha.........sa kim si se cuo sa capellom???? neznam bas dali moze nesto biti provjereno.......:)))

17 godina
neaktivan
miro_xfx kaže...
Sivi kaže...

hahahahahaha.........sa kim si se cuo sa capellom???? neznam bas dali moze nesto biti provjereno.......:)))

buraz evo bas s telefona doso prico s beckamom kaze da želi promjenit državljanstvo da bude igračina ko dudu... xD

i kako sad da ne pobjedimo

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

u koliko sati po našem vremenu igraju bjelorusija i ukrajina? znam da igraju nešto ranije ali neznam kad točno

19:00 Belarus - Ukraine

21:00 England - Croatia

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 14:53 (stalker).
16 godina
neaktivan

zna li neko neke dobre stranice za gledat uzivo utakmice a da nije onaj justin tv nego ako netko zna jos neke

17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

zna li neko neke dobre stranice za gledat uzivo utakmice a da nije onaj justin tv nego ako netko zna jos neke

Myp2p.eu

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
16 godina
neaktivan
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:00 (stalker).
17 godina

Ja danas stavio na listić F+2. Eto koliko očekujem od naše repke bez trećine glavnih igrača.

17 godina

- podsjetite se ovog

Hrvatska

1% - pobjeđuje

10% - izjednačeno

89% - gubi

Nema modrića, dudu igra u engleskom arsenalu pa mu baš nebi bilo drago dati gol protiv engleza, ćorluka dobio crveni(iako je jako loše igrao prošli put), nema braće kovač od onih dana kada smo ih 2 puta pobjedili, obrana sux, izbornik engleske nije mclaren nego cappelo...

Naravno bilo bi super da nas bilić/hrvatska nogometna reprezentacija iznenadi, ali tomu se neću previše nadat.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:02 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

Ma što se uopće sekiraš, dobivamo 89%Cool

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan

Dobivamo sigurno poslo sam avion pun naših najvjernijih navijača da se pobrinu za teren!!

spremne za akciju spremne za akciju
16 godina
neaktivan

Neznam, da li da budem realist ili će prevladati ljubav prema repki?!

Realno... nadam se da nas neće potopiti. I remi je ok.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina

Ako nam fali nekoliko vaznih igraca ne znaci da cemo izgubiti.Bit ce napeto ali nekako mislim da ce Hrvatska imati vise strpljenja i samopouzdanja i da cemo dobiti.

Ljudi lopta je okrugla...Sve je moguceCool

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan

Realnost je da smo lošiji, i to dosta (bez Modrića i Corluke) i tesko cemo dobiti.

Ali bi volio dobiti te (oprostite na izrazu) šugave Engleze više od svega zbog napumpavanja cijelog događaja oko utakmice (time i pritisak na suce) - "tko jači, taj kvači"

Ne znam jeste li vidjeli ovo - predstavljaju nas maltene kao Balkansu zemlju u kojoj vlada bezakonje, nosimo mačeve po koncertima, veličamo drugi svjetski rat i Hitlera - nečuveno, sramotno od njih.

16 godina
neaktivan

To to se zove psihološki rat ali neka ih, pobjeda je naša - šapnuli mi vrapci na grani.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina

Prokleti englezi...VičeSta oni imaju protiv Thompsona?

Thompson u svojim pjesmama ne spominje niti vrijeda engleze nego potice domoljublje i ponosi se svojim pjesmama sto je Hrvat.Vidim da danas malo ljudi se ponosi sto su Hrvati pa Thompson to na lijep nacin potice...O fasizmu i slicnim ideologijama nema ni rijeci u njegovim pjesmama.

Pogledajte samo u povijest te engleze uvijek su bili za nekakva osvajanja i svi su ih mrzili pa tako dosli u sukob sa Hrvatima.

Neka ti englezi poslusaju

pjesmu npr pa ce vidjet sto Thompson pjeva ako ce si znati prevesti.

Lijepo se vidi istaknuta zastava i ja tu ne vidim nista lose sto bi moglo uzdrmati englezeNeodlučan

Uostalom sta njih briga za Thompsona??Neka se bave svojim poslom!Mislim da ce zbog svoga "predugog jezika" spusiti ovu tekmu

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:23 (luckyluke).
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Realnost je da smo lošiji, i to dosta (bez Modrića i Corluke) i tesko cemo dobiti.

Ali bi volio dobiti te (oprostite na izrazu) šugave Engleze više od svega zbog napumpavanja cijelog događaja oko utakmice (time i pritisak na suce) - "tko jači, taj kvači"

Ne znam jeste li vidjeli ovo - predstavljaju nas maltene kao Balkansu zemlju u kojoj vlada bezakonje, nosimo mačeve po koncertima, veličamo drugi svjetski rat i Hitlera - nečuveno, sramotno od njih.

istina a napumpavali su i prosli puta stvari.Ali tako su samo nase igrače dodatno motivirali da ih spuste na zemlju nadam se da ce i danas biti tako!

17 godina

Tekma će biti teška ali vjerujem da uz Božju pomoć možemo do pozitivnog rezultata!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

ma lošiji ili bolji, mi ovo večeras dobijamo... evo i numerologija je na našoj strani... zadnji put u ovom desetljeću se poklapaju brojke 09.09.2009 i Dudu nosi 9Cool

haha kako ćemo ih uharat majko moja

17 godina
neaktivan

Ljudi primitivni balkanci danas dobivaju velevažnu Englesku Cool pazite sto vam kazem !!

17 godina

Volio bih da im Eduardo zabije gol, dva za svu ovu halabuku šta su bez veze digli oko njegovog pada. A i sam im je ljepo rekao da mu ta buka još više znači jer mu je to priznanje de je zvučno ime u engleskom nogometu jer da je to napravio neki Petar Perić dobio bi kaznu i kraj priče, nitko ga nebi više spomenuo!!

Zato neka im danas daj Bože začepi gubicu sa kojim golom u njihovoj mreži.

Uf odmah ću sada jednu pivicu otvorit..Smijeh

dotore1
16 godina
neaktivan

Činjenica je da za Modrića zamjenu nemamo, moje mišljenje je da ih treba napasti svim mogućim snagama, to im još nitko nije napravio, oni se ne znaju braniti, oni su navikli da se svi protiv njih brane. Ako se povućemo, gotovi smo.

17 godina

želio bih da pobjedimo, ali ruku na srce oni su jači od nas u ovom trenutku ali nikad neznaš to je nogomet sve se može desiti.

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
17 godina
Sonny kaže...

Ljudi primitivni balkanci danas dobivaju velevažnu Englesku Cool pazite sto vam kazem !!

Nismo mi balkanci.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Sonny kaže...

Nismo mi balkanci.

Slazem se i ja da nismo, ali pogledaj gore moj post iznad - imas jedan linkić (uglavnom, po Englezima smo balkanci)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:39 (Sonny).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice