Ako budu igrali kao kolektiv i bili koncentrirani svih 90+ minuta i dali 120% od sebe onda - onda mislim da imamo i rezultat. Za pobjedu će nam trebati i poneka majstorija i malo sreće - ali ne kažu bez veze lopta je okrugla. Ajde da upotrijebim jednu englesku uzrečicu: GO FOR GLORY CROATIA!
poslušajte... Hrvatska će dobiti, Dudu će dati gol
ne postoji drugi scenarij
pisat ćemo sutra kad se zajedno budemo slavili
u koliko sati po našem vremenu igraju bjelorusija i ukrajina? znam da igraju nešto ranije ali neznam kad točno
vjerujem da hrvatska ima jednake šanse kao i engleska
i ovaj naslov teme je krivo napisan treba Engleska - Hrvatska jer su englezi domačini
hvala.....znam ali vec sam napisao pa................svejedno hvala ali pre kasno sam uocio..........jel moguce promijeniti?
ej evo dojava za kladioničare samo pssst!!
hrvatska gazi englesku provjereno!
hahahahahaha.........sa kim si se cuo sa capellom???? neznam bas dali moze nesto biti provjereno.......:)))
hahahahahaha.........sa kim si se cuo sa capellom???? neznam bas dali moze nesto biti provjereno.......:)))
buraz evo bas s telefona doso prico s beckamom kaze da želi promjenit državljanstvo da bude igračina ko dudu... xD
i kako sad da ne pobjedimo
u koliko sati po našem vremenu igraju bjelorusija i ukrajina? znam da igraju nešto ranije ali neznam kad točno
19:00 Belarus - Ukraine
21:00 England - Croatia
zna li neko neke dobre stranice za gledat uzivo utakmice a da nije onaj justin tv nego ako netko zna jos neke
Ja danas stavio na listić F+2. Eto koliko očekujem od naše repke bez trećine glavnih igrača.
Hrvatska
1% - pobjeđuje
10% - izjednačeno
89% - gubi
Nema modrića, dudu igra u engleskom arsenalu pa mu baš nebi bilo drago dati gol protiv engleza, ćorluka dobio crveni(iako je jako loše igrao prošli put), nema braće kovač od onih dana kada smo ih 2 puta pobjedili, obrana sux, izbornik engleske nije mclaren nego cappelo...
Naravno bilo bi super da nas bilić/hrvatska nogometna reprezentacija iznenadi, ali tomu se neću previše nadat.
Ma što se uopće sekiraš, dobivamo 89%
Neznam, da li da budem realist ili će prevladati ljubav prema repki?!
Realno... nadam se da nas neće potopiti. I remi je ok.
Ako nam fali nekoliko vaznih igraca ne znaci da cemo izgubiti.Bit ce napeto ali nekako mislim da ce Hrvatska imati vise strpljenja i samopouzdanja i da cemo dobiti.
Ljudi lopta je okrugla...Sve je moguce
Realnost je da smo lošiji, i to dosta (bez Modrića i Corluke) i tesko cemo dobiti.
Ali bi volio dobiti te (oprostite na izrazu) šugave Engleze više od svega zbog napumpavanja cijelog događaja oko utakmice (time i pritisak na suce) - "tko jači, taj kvači"
Ne znam jeste li vidjeli ovo - predstavljaju nas maltene kao Balkansu zemlju u kojoj vlada bezakonje, nosimo mačeve po koncertima, veličamo drugi svjetski rat i Hitlera - nečuveno, sramotno od njih.
To to se zove psihološki rat ali neka ih, pobjeda je naša - šapnuli mi vrapci na grani.
Prokleti englezi...Sta oni imaju protiv Thompsona?
Thompson u svojim pjesmama ne spominje niti vrijeda engleze nego potice domoljublje i ponosi se svojim pjesmama sto je Hrvat.Vidim da danas malo ljudi se ponosi sto su Hrvati pa Thompson to na lijep nacin potice...O fasizmu i slicnim ideologijama nema ni rijeci u njegovim pjesmama.
Pogledajte samo u povijest te engleze uvijek su bili za nekakva osvajanja i svi su ih mrzili pa tako dosli u sukob sa Hrvatima.
Neka ti englezi poslusaju
pjesmu npr pa ce vidjet sto Thompson pjeva ako ce si znati prevesti.Lijepo se vidi istaknuta zastava i ja tu ne vidim nista lose sto bi moglo uzdrmati engleze
Uostalom sta njih briga za Thompsona??Neka se bave svojim poslom!Mislim da ce zbog svoga "predugog jezika" spusiti ovu tekmu
Realnost je da smo lošiji, i to dosta (bez Modrića i Corluke) i tesko cemo dobiti.
Ali bi volio dobiti te (oprostite na izrazu) šugave Engleze više od svega zbog napumpavanja cijelog događaja oko utakmice (time i pritisak na suce) - "tko jači, taj kvači"
Ne znam jeste li vidjeli ovo - predstavljaju nas maltene kao Balkansu zemlju u kojoj vlada bezakonje, nosimo mačeve po koncertima, veličamo drugi svjetski rat i Hitlera - nečuveno, sramotno od njih.
istina a napumpavali su i prosli puta stvari.Ali tako su samo nase igrače dodatno motivirali da ih spuste na zemlju nadam se da ce i danas biti tako!
Tekma će biti teška ali vjerujem da uz Božju pomoć možemo do pozitivnog rezultata!
ma lošiji ili bolji, mi ovo večeras dobijamo... evo i numerologija je na našoj strani... zadnji put u ovom desetljeću se poklapaju brojke 09.09.2009 i Dudu nosi 9
haha kako ćemo ih uharat majko moja
Ljudi primitivni balkanci danas dobivaju velevažnu Englesku pazite sto vam kazem !!
Volio bih da im Eduardo zabije gol, dva za svu ovu halabuku šta su bez veze digli oko njegovog pada. A i sam im je ljepo rekao da mu ta buka još više znači jer mu je to priznanje de je zvučno ime u engleskom nogometu jer da je to napravio neki Petar Perić dobio bi kaznu i kraj priče, nitko ga nebi više spomenuo!!
Zato neka im danas daj Bože začepi gubicu sa kojim golom u njihovoj mreži.
Uf odmah ću sada jednu pivicu otvorit..
Činjenica je da za Modrića zamjenu nemamo, moje mišljenje je da ih treba napasti svim mogućim snagama, to im još nitko nije napravio, oni se ne znaju braniti, oni su navikli da se svi protiv njih brane. Ako se povućemo, gotovi smo.
želio bih da pobjedimo, ali ruku na srce oni su jači od nas u ovom trenutku ali nikad neznaš to je nogomet sve se može desiti.
Ljudi primitivni balkanci danas dobivaju velevažnu Englesku pazite sto vam kazem !!
Nismo mi balkanci.
Nismo mi balkanci.
Slazem se i ja da nismo, ali pogledaj gore moj post iznad - imas jedan linkić (uglavnom, po Englezima smo balkanci)