Hrvatska - Engleska 9.09.09.

poruka: 233
|
čitano: 36.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Hrvatska - Engleska 9.09.09.
epic kaže...

ma daj vidi ti ove slucajnosti, najbolji igrac hrvatske eduardo da silva, nekoliko dana poslije uleti hebeni englez taylor razlomi mu nogu, iza toga modric najbolji igrac hrvatske uklize hebeni englez razbije mu nogu i to taman prije utakmice s engleskom, ma daj ne seri

Da to je sigurno sve neka velika urota protiv nase repke i oni nisu krivi za taj sramotan resultat.

Pricas totalne gluposti!

17 godina
neaktivan

Ma ja nisam ni očekivao ništa drugo,samo nisam mislio da ćemo baš toliko popušiti....

Čim sam vidio da pokrivač čuva lennona znao sam da smo gotovi.

Ali realno je to da nemamo adekvatne zamjene za ključne igrače.

Jeste vidjeli Englesku pa onda naš klupu.Bilić mora poseći za novim akvizicijama za repku

jer si ne smijemo dopustiti da nemamo dobrih zamjena i onda nam daleko pada kvaliteta.

Po mom mišljenju Bilić je jako dobar trener i kad bi ostali bez njega tek onda bi bili jako loši.

Ne zaboravite što je napravio od reprezentacije...

Bezveze pljujete čovjeka.Pa ni najbolje repke nikad nisu bile bez krize...

Pogledajte samo u kakvu je krizu pao nedavno Brazil kad su ih malterne svi bušili.

Odlika velikih reki je podnošenje poraza,ispravak pogreški i POVRATAK u vrh

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina

Ma ni najgore repke svijeta se nebi osramotile na wembleyu kao što je to jučer učinila naša 

Prevenstveno mislim na našu smiješnu igru....

A i još k tome Bilić stavi Pokrivača na lijevi bek a na toj poziciji nije igrao više od godinu dana...Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 7:34 (kostolomac).
16 godina
protjeran

Štaje ovo, čista katastrofa, bolje bi albanija odigrala.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
17 godina
neaktivan

Točno sam znao da će se ovo dogoditi.

Ne mislim na poraz nego na reakcije.

Kakvo pokazivanje jada i bijede. Kada repka pobijedi onda su oni najbolji i mogu sve i ne može im nitko ništa.
Kad izgube onda je sveopća hajka
na njih i nitko ne valja uključujući Bilić.

JADNO. Gadi mi se što sam dio ovakve nacije.

Ali dobro, svoje ću frustracije našim jadnim mentalitetom ostaviti za sebe jer bi se o njima dalo pisati i pisati. Vjerujem da ima još ovakvih poput mene.

Ali on topic.
Iskreno, loše su odigrali, i trebalo bi se osvrnuti malo na pogreške. Pass igra je u prvom poluvremenu bila sramotno loša, tek na početku drugog je bilo to ono šta je trebalo biti od početka. Ali i to se brzo razvodnilo.

Još jedna je stvar bitna, Engleska je bila savršena jučer, i sve i da smo puno bolje igrali ishod bi bio isti. Vidi se da Capello zna znanje.

Nadam se da će Bilić proanalizirati pogreške i ispraviti ih, to je to.

Šimunić, ne želim puno razglabati o njemu, ali taj čovjek nema mjesto u reprezentaciji. Već godinama. Neka igra u Njemačkoj di je jedan od najboljih. Samo se pitam, kakvi su tamo braniči kad je ON među najboljima.

Ostali sve ok, odigrali su kako su mogli.
Bravo Runje, nekoliko odličnih reakcija. Još jedna dobra tekma za njega. Ok, bio je kriv za jedan gol, ali bez njega gubili bi mi i puno više.

EDIT:

Samo da nadodam, kaj vi dečki niste svjesni da je prije dvije godine Eng reprezentacija bila na najnižem nivou IKAD, a ove godine je možda na najvišem. A kod nas je bila skoro pa obrnuta situacija.

Zašto se toliko načuđavate.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 8:30 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

bolje andora odigra protiv engleske nego mi

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Kakvo pokazivanje jada i bijede. Kada repka pobijedi onda su oni najbolji i mogu sve i ne može im nitko ništa.

Ali dobro, svoje ću frustracije našim jadnim mentalitetom ostaviti za sebe jer bi se o njima dalo pisati i pisati. Vjerujem da ima još ovakvih poput mene.

Ali on topic.
Iskreno, loše su odigrali, i trebalo bi se osvrnuti malo na pogreške. Pass igra je u prvom poluvremenu bila sramotno loša, tek na početku drugog je bilo to ono šta je trebalo biti od početka. Ali i to se brzo razvodnilo.

Još jedna je stvar bitna, Engleska je bila savršena jučer, i sve i da smo puno bolje igrali ishod bi bio isti. Vidi se da Capello zna znanje.

Nadam se da će Bilić proanalizirati pogreške i ispraviti ih, to je to.

Šimunić, ne želim puno razglabati o njemu, ali taj čovjek nema mjesto u reprezentaciji. Već godinama. Neka igra u Njemačkoj di je jedan od najboljih. Samo se pitam, kakvi su tamo braniči kad je ON među najboljima.

Ostali sve ok, odigrali su kako su mogli.
Bravo Runje, nekoliko odličnih reakcija. Još jedna dobra tekma za njega. Ok, bio je kriv za jedan gol, ali bez njega gubili bi mi i puno više.

EDIT:

Samo da nadodam, kaj vi dečki niste svjesni da je prije dvije godine Eng reprezentacija bila na najnižem nivou IKAD, a ove godine je možda na najvišem. A kod nas je bila skoro pa obrnuta situacija.

Zašto se toliko načuđavate.

Uz dužno postovanje prema njima, stvarno su lose igrali.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
16 godina
neaktivan

Vidi se da fale modrić i čprluka, i to jakooo...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
16 godina
protjeran

Meni je išlo na k.... što je Šimunić vratio skoro najviše lopti golmanu!! Šta on ima golmanu vraćat loptu zna se izbiješ naprijed ili u out i to je to!

17 godina
Robi959 kaže...

Meni je išlo na k.... što je Šimunić vratio skoro najviše lopti golmanu!! Šta on ima golmanu vraćat loptu zna se izbiješ naprijed ili u out i to je to!

Zbilja?

A kud su je to naši izbijali, kolko traje utakmica?

Englezi su bili na svakom komadiću terena (dojam zbog fenomenlnog kretanja), ak si primjetil, oni nisu lopti dali niti da ide van, igrali su full pressing i htjeli svim srcem to kaj su i ostvarili!

Naši su jučer bili izgubljeni, a Engleska je odigrala fenomenalno.

Ipak, netko je spomenul Brazil i 3:0 nad njim!

To su priče za malu djecu, kao i da je Engleska najbolja repka svijeta - ona nije ni u top 5 najboljih!

Englezima treba spustiti loptu na zemlju, igrati brzu pass igru, drugim riječima - njih ubija tehnika!

Mi to nismo sinoć imali (među ostalim) i prošli smo kak smo prošli.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

...slažem se sa navedenim...ali krenimo od Bilica...na mjesto selektora je došao po podobnosti
jer kao trener nije iza sebe imao nikakve rezultate, a nije cak niti ispunjavao uvjete NSH-a u
vezi trenerskoga staža...o njegovoj nedovoljnoj strucnosti u taktickom pogledu dovoljno se je
prisjetiti tekme protiv Turske na evropskom prvenstvu kada ga je Turski trener sa drugom postavom
takticki ismijao i izvozao...a na koji nacin je postao Veliki trener...na temelju dvije sretne
pobjede protiv potpuno opuštenih ekipa Engleske i Njemacke...tko je od njega stvorio velikog
trenera? Odgovorio si sam " kada repka pobjedi onda su oni najbolji..."
na kraju si se ipak malo izgubio jer si po kriterijima "ovakve nacije" prihvatio Bilica za velicinu...

i za kraj mali podsjetnik svima onima koji govore o Bilicevim velikom doprinosu našoj reprezentaciji...
Bilic je nasljedio reprezentaciju koja se vratila sa svjetskog prvenstva na kojem
nije otišla u drugi krug zbog promašenog penala protiv Japana...sjetite se tko je u tekmi protiv
Australije dva puta igrao rukom...i tko je za sve to na kraju bio kriv...jedan trener u Hrvatskoj
koji iza sebe imao rezultate i koji je ispunjavao uvjete da vodi reprezentaciju...mislim da njegovo
ime nije bilo S. Bilic...

...šteta je da na kraju nije bio rezultat 9:1, barem bi neki numerološki "strucnjaci" bili zadovoljni... Cool

krpelj
16 godina
protjeran
Jurra kaže...
Danny_HR kaže...

...slažem se sa navedenim...ali krenimo od Bilica...na mjesto selektora je došao po podobnosti
jer kao trener nije iza sebe imao nikakve rezultate, a nije cak niti ispunjavao uvjete NSH-a u
vezi trenerskoga staža...o njegovoj nedovoljnoj strucnosti u taktickom pogledu dovoljno se je
prisjetiti tekme protiv Turske na evropskom prvenstvu kada ga je Turski trener sa drugom postavom
takticki ismijao i izvozao...a na koji nacin je postao Veliki trener...na temelju dvije sretne
pobjede protiv potpuno opuštenih ekipa Engleske i Njemacke...tko je od njega stvorio velikog
trenera? Odgovorio si sam " kada repka pobjedi onda su oni najbolji..."
na kraju si se ipak malo izgubio jer si po kriterijima "ovakve nacije" prihvatio Bilica za velicinu...

i za kraj mali podsjetnik svima onima koji govore o Bilicevim velikom doprinosu našoj reprezentaciji...
Bilic je nasljedio reprezentaciju koja se vratila sa svjetskog prvenstva na kojem
nije otišla u drugi krug zbog promašenog penala protiv Japana...sjetite se tko je u tekmi protiv
Australije dva puta igrao rukom...i tko je za sve to na kraju bio kriv...jedan trener u Hrvatskoj
koji iza sebe imao rezultate i koji je ispunjavao uvjete da vodi reprezentaciju...mislim da njegovo
ime nije bilo S. Bilic...

...šteta je da na kraju nije bio rezultat 9:1, barem bi neki numerološki "strucnjaci" bili zadovoljni... Cool

haha, bas, a i oni s*ru svasta

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
17 godina
RPG vs TENK kaže...

bolje andora odigra protiv engleske nego mi

To je jako plitko nadgledanje situacije, Englezi pa tako i svaka druga repka drukčije se postavlja protiv jačih protivnika, a Englezi su imali još dodatnih motiva, prije 2 godine naši su se dečki htjeli dokazati nogometnom svijetu i praktički su "pojeli" travu na tim dvijema utakmicama.

Situacija danas i prije 2 godine je bitno različita.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
16 godina
neaktivan

Imajte vjere nismo mi loši ja sam još neki dan na ovu temu komentirao da ćemo izgubit teško jer kad sagledate da nam je glavni kreator igre ozljeđen ćorluka crveni karton bok je visio žestoko jer pokrivač koji nije dugo igrao morao je silom prilika čuvati sjajnog igrača lennona da smo bili kompletni bila bi to druga priča jer bi ćorluka znao kako zaustaviti lennona jer su u klubu zajedno i s treninga zna njegove cake i finte

Sad će dobit kazahstan a englezi nisu kurve da će dopustit da ih ukrajinci dobiju jer to capello neće dat.

Treba sačekat s kim ćemo igrat dodatne kvalifikacije i molit se da ne dobijemo nekog extra jakog jer bi lako mogli dobit francusku eventualno portugal ili švedsku grčku ili rusiju a možda i njemačku

17 godina
neaktivan
mariik kaže...
virtualAThome kaže...

...

misliš da englesku koja se muči protiv nekih kvazi reprezentacija tipa slovenije i andore može dobit brazil koji samo tako osramoti argentinu? ma nisu oni ništa posebno, samo nas dobivaju, ne virujen da imaju šanse protiv nekih ozbiljnijih ekipa poput njemačke, španjolske ili italije, a o brazilu da ne govorimo...

bas to, kak su slovenci mogli odigrat 2.1 protiv njih, pa oni su trebali izgubiti barem 8.1, objektivno, ne samo 2:1...a mi popili 5 komada...Izlanuo se

a kaj se tiče bilića, nek ostane, samo tesko da ce se to desiti...dobar je on, samo je potpuno sjeban sastav, svi polu invalidi, i onda ih jos dokrajce ...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran

ma da su bili corluka i modric to bi bila druga prica, samo me malo razocaro srna, barem bi on trebo u nas dobro podnosit pritisak

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina

Naši ne znaju pogodit ni blizu okvira gola.Ako pogode to je vrataru u ruke,a trebali bi gađat zatvorenih očiju gdje zažele jer to im je posao.Eduarda i Srne nema nigdi,najskuplji igrač naše lige isprid gola promašuje po nekoliko metara.Eduardo čak ne pogodi prema golu nego aut.Katastrofa dobro su i prošli.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 11:31 (dery).
16 godina
neaktivan
Ovako ja to gledam...Modric je glavni motor momcadi,ako njega nema fali pola igre.Ćolruka je iz glupog razloga dobio crveni karton protiv Bjelorusije.On nam je najvazniji igrac u obrani,on bi igrao umjesto Pokrivaca i cuvao Lennona.Porazu su jos pridonijeli nervoza i slab ulaz u utakmicu koji su Englezi odlicno iskoristili.Nadam se da Englezi nece pustit Ukrajini da ih pobjede,pa da Hrvatska ne prode,ali ne bi se cudio da se to dogodi.Vratit cemo im jednom za ovaj poraz.
17 godina

Okay, pocela pljuvanja na sve strane kak smo u banani ovo,ono, sto je zapravo i istina ali nemojte dirati Bilica. S takvim setom igraca ni jedan trener na ovoj planeti nemoze izvuc ni bod protiv ovakve engleske. Amen.

Igrao sam nogomet 8 godina (taman kad sam trebal u seniore prestal sam) i mogu vam reci da Dudu ni Olic ni jedan napadac nije nista mogao upravo zbog veznjaka. Nema tko asistirati a napadac kada se vraca po loptu sto ce s njom? Pucati po golu s 20 metara? Vidlo se na kvadrat da nam fali Luka. Igrac je svijetske klase i jedino je on sposoban igrac mjeriti se s Englezima. Niko nije mogel nista. Nismo mogli povezati dva pasa upravo zbog veznog reda. Obrana takodjer suxala. Nema Corluke i po toj strani onaj mali igrac je radil cuda. Tocno gdje su falili Corluka i Modric Englezi su vodili kolo. Ako uzmete da nema ni brace Kovac onda ekipa prije 3 godine, kada smo ih nakantali, ni priblizno se nemoze usporedjivati s ovom od jucer, prema tome svako ko je mislil da cemo izvuci pozitivan score je budala. 5:1 nije tako strasno. Strasno tek slijedi. Ukraina vs. Engleska, ako ovi puste nema SP za Hrvatsku.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
16 godina
neaktivan

Mislim da bi se svi trebali zapitati što bi se dogodilo da Šimunić nije onako nezrelo reagirao u svom šesnaestercu i to na samom početku utakmice, jer je upravo taj čin pokrenuo niz drugih okolnosti koje su završile nepovoljno i nes(p)retno po nas.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne znam kakav je to mazohizam u meni da citam forum o nogometu na siteu o kompjuterima, ali eto :-(.

Nakon procitanih komentara kakve mogu napisati samo oni koji su nogomet gledali jucer, te prije toga kad je Hrvatska pobijedila na Wembleyu (jer ove u Maksimiru nisu zanimljive, nema besplatnog putovanja na racun firme) odgovorit cu na jedini pametan post ovdje.

Simunic kod tog gola nije pogrijesio. Pokrivac je pustio Lennona unutra i Simunic ga je morao preuzeti, ali iz dosta losije pozicije (okomito). Simunic jedino sto je mogao je da proba izbiti loptu, ali je Lennon bio brzi i iznudio penal. Ali greska nije njegova vec onoga tko ga je cuvao - Pokrivaca. Evo potrudio sam se cak i naci snimku, taj je gol napocetku, pa mozes pogledati ponovno:

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ovo je dvica ko kuca, ko kuca, pobjeda je nasa.

Smrc, smrc, nisam bas bio pri sebi cini se, kad sam ovo pisao.PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Been there done that
17 godina
neaktivan
Moja frustracija Šimunićem seže puno puno dalje od jučerašnje tekme.

Ali rekao asm da neću o tome.
16 godina
neaktivan

CoolMozda nas je baba vračara proklela pa smo zato izgubili..Smijeh

17 godina
neaktivan

Englezi su nas nakantali kao da smo andora! Budimo realni, gledajući utakmice sa engleskom, jedina razlika između nas i andore je ta što smo mi postigli dva gola. Ali su ta dva gola pala kada je utakmica već davno bila odlučena. Kod rezultata 4:1. To je činjenica. nije stvar u tome da smo izgubili dvije utakmice od engleza, već je stvar u tome da smo primili 9 golova u te dvije utakmice. To si jedna reprezentacija poput Hrvatske ne smije dopustiti.

U utakmici u kojoj mi trebamo voditi igru jer nam terba pobjeda dobijemo 5 golova. Mislim da je to malo previše, čak i uz činjenicu da nemamo dva ponajbolja igrača.

Igra je bila nikakva, krivi ljudi na krivim pozicijama, trčanje bez mozga, nimalo krvi u igri... to su samo neke stvari koje su se mogle primjetiti sinoć u igri naših.

Iskreno, penal koji je Šimunić napravio je bio potpuno opravdan. Čovjek nije mogao ništa drugo nego srušiti Lennona. Treba se zapitati što je radio igrač kojemu je Lennon pobjegao. Igrač koji je bio totalno izbačen iz pravilnog položaja iz kojega je mogao sustići Lennona dok je ovaj prolazio pokraj njega.

No dobro, izgubili smo i šta sad. Nitko ne može vratiti vrijeme. Idemo se okrenuti utakmici sa Kazakstanom i danonoćnim molitvama da Englezi ne istrče protiv ukrajine sa drugom momčadi. Ako tako bude, onda se možemo pozdraviti sa Afrikom.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 12:47 (coder_).
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Vidlo se na kvadrat da nam fali Luka. Igrac je svijetske klase i jedino je on sposoban igrac mjeriti se s Englezima. Niko nije mogel nista. Nismo mogli povezati dva pasa upravo zbog veznog reda. Obrana takodjer suxala. Nema Corluke i po toj strani onaj mali igrac je radil cuda. Tocno gdje su falili Corluka i Modrić...

...u zagrebu smo izgubili sa 1:4... ako se dobro sjećam igrali su i Modrić i Čorluka...Osmijeh

Edit: za one koji boluju od amnezije...čak mi se na trenutak učinilo da sam negdje vidio i braću Kovać

a i nismo bili baš naročito fascinirani auditorijem...Belji se

krpelj
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 13:25 (Jurra).
16 godina
neaktivan

englezi će pustit ukraincima jer smo ih mi zahe*ali sta nisu isli na euro i to nemogu englezi nikako zaboravit

a ste vidjeli kako se capello nasmijao kad je runje primio 5 gol onako evo i za onu krticu vam je engleska vratila

STA me gledas kad mi NEDAS
17 godina
neaktivan
Nema šanse da Englezi puste.

Mislim da im je draža pobjeda i da im to puno više znači nego to da jedna Hrvatska ne ide na Euro. Zaboli njih i za nas i za naš Euro.
17 godina

Ja mislim da je dobro rekao Goran Vlavović šta se tiče engleske druge momčadi. Ti igrači će dobit priliku i sigurno će se htjet dokazat da pokažu da je i njima također mjesto u toj reprezentaciji, a i koliko sam čuo i čito o Capellu, ja mislim da nije on tip koji će pustit utakmicu zbog neke osvetoljubivosti. Pre veliki je on stručnjak i profesionalac da tako nešt dozvoli svom izgrađenom ugledu. Moje mišljenje.

dotore1
17 godina
Danny_HR kaže...
Nema šanse da Englezi puste.

Mislim da im je draža pobjeda i da im to puno više znači nego to da jedna Hrvatska ne ide na Euro. Zaboli njih i za nas i za naš Euro.

Nadamo se svi!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice