HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.494
|
čitano: 739.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: HNK Hajduk Split

Zašto ne pometete trenutnu garnitiru koja srozava klub u ponor u kojem nikad nije bio?

Tko dovodi razne Dialoe, Mufije, da ne nabrajam iz prošlosti i daje im dugogodišnje ugovore a nikakvi su igrači i Hajduk nije nikakav rezultat polučio sa njima?

Ti stvarno misliš da to nije pranje love?

Stvarno misliš da je u Hajduku sve čisto i sve pošteno?

E to je problem vaše glave, e to je problem zašto Hajduka nema ni na mapi, kako u HNL tako u europi, rezultatski je klub koji je na srcu u Hrvatskoj skoro 2 milje ljudi i kojeg gleda 20-25 tisuca ljudi na stadionu sveden na razine poluamatera sa Cipra, Farskih Otoka, Islanda itd.

Osvijestite se pobogu.

13 godina
HNK Hajduk Split

U kakvoj je psihozi ovaj Silent haha, tip u teskoj misiji.

Vjerovatno mu neki torcidas okrenuo curu da ga pere toliko Hajduk i sve oko njega.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Silent horror1992 kaže...

Zašto ne pometete trenutnu garnitiru koja srozava klub u ponor u kojem nikad nije bio?

Daj molim te ne pričaj više jer si apsolutno neupućen. Malo istraži u kakvom stanju je bio Hajduk 2011. godine i usporedi sa danas, po apsolutno svemu. Pa se vrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Daj molim te ne pričaj više jer si apsolutno neupućen. Malo istraži u kakvom stanju je bio Hajduk 2011. godine i usporedi sa danas, po apsolutno svemu. Pa se vrati.

Bolji su sad rezultati, ne pere se lova preko transfera, nema 716 menadžera koji se kolju oko dijela kolača... U pravu si.

Hajduk treba ignorirat a ne komentirat, nema se tu što reći.

9 godina
Izgleda sa su admini na GO
Jer koliko znam zabranjeno je dolaziti na teme klubova koje ne pratis i pametovati
15 godina

Hajduk treba ignorirat a ne komentirat, nema se tu što reći.

Drži se toga molim te i spasi nas.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
HNK Hajduk Split

Koliko ja vidim u ovih par utakmica pod Gattusovom palicom Hajduk izgleda dosta loše.
Taktika se svodi na dodavanje obrane i napucavanje visokih lopti prema vrhu napada, veze nema- ne postoje, a toliko kvalitetnih igrača ima.
Nadam se da će se Hajduk ubrzo sabrati i početi igrati nogomet, jer ovo općenito izgleda jako loše!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
16 mjeseci
protjeran
HNK Hajduk Split

Kalik nikad neće biti Gattuso. Jasno mi je zašto ga Gattuso stavlja, ali on je njegova verzija bez jedne noge i ruke. Lik je očajan a stalno je u prvoj postavi.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
9 godina
Nadam se da ce ovo perisica ili razbuditi ili ds ce otici ca
Covjek je pokraj zivog sahitia najgori igrac na terenu 😂
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2024 10:16 (sporttest).
15 godina
Malo mi je sve ovo čudno jer Perišić nikad u karijeri nije kažnjen zbog nediscipline. Čovjek je svugdje gdje je bio bio poznat kao veliki radnik i nigdje nije pravio probleme u svlačionici.

Sve mi se čini da Gattuso glumi nekog velikog trenera na temelju toga kakav je bio igrač. Ali kao trener za to nema temelje. Na kraju krajeva sa tim velikim imenom nebi trenirao HNL klub da nešto valja.

Dosad smo u 4 utakmice uputili 5 šuteva na gol, puno sam i rekao. Prošlo ljeto u ovo vrijeme smo bili duplo bolja ekipa.
16 mjeseci
protjeran

Kako se priča Perišić se mješao u trenerski posao, davao smjernice i gestilkulacije igračima što je nedopustivo, to nije njegov posao, pogtovo kad je i sam u očajnoj formi. + lik ima kaluzulu da može otići za siću. RAUS!

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2024 11:35 (Kido Butai).
9 godina
antimadridista kaže...
Malo mi je sve ovo čudno jer Perišić nikad u karijeri nije kažnjen zbog nediscipline. Čovjek je svugdje gdje je bio bio poznat kao veliki radnik i nigdje nije pravio probleme u svlačionici.

Sve mi se čini da Gattuso glumi nekog velikog trenera na temelju toga kakav je bio igrač. Ali kao trener za to nema temelje. Na kraju krajeva sa tim velikim imenom nebi trenirao HNL klub da nešto valja.

Dosad smo u 4 utakmice uputili 5 šuteva na gol, puno sam i rekao. Prošlo ljeto u ovo vrijeme smo bili duplo bolja ekipa.

To bas i nije istina

perisix je ima dosta problema sa disciplinom i odnosn sa trenerima kroz karijeru

i sa klopom i sa conteom

15 godina
Aj Gattuso goni se u 3 lipa k*rca. I Karoglan je bolji. Pod Lekom smo kao kritizirali da se igra predafanzivno a bilo je 10 puta bolje od ove talijanske prevare.
16 mjeseci
protjeran
HNK Hajduk Split
9 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Zanimljivo, u četvrtak gospa a Gattuso i Kalinić bivši (ispadanje iz KL), ali nitko nemre reć da nisu izdržali do gospe 

Fuck the system, izigrali ga...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2024 9:51 (fer-de-lance).
15 godina
A realno koji k*rac je Perišić mislio dolaskom u Hajduk? Nije odigrao jednu dobru utakmicu, čekalo ga se cijelo vrijeme, navijači su ga dozivali godinama. Sam je pred punom rivom rekao da će se vratiti. Ništa mu Hajduk nije kriv što on nije ni sjena igrača kakav je bio nakon ozljede. A ako misli da može i dalje birati klub gdje će igrati u ovakvom stanju onda uzmi papire i idi pa ćemo vidjeti.
9 godina
Lik je moralna nula ako je sve to istina
Kune se u ljubav, titulu, sam obecaje dolazak na rivi prije x godina i na kraju ga samo iskoristi za svoj oporavak kad ga nitko nije zelio

Hvala i odjebi od hajduka
15 godina
Rakitić je u 2 utakmice pokazao više nego Perišić u evo sad skoro pola godine. Jednostavno čovjek ne može. I to smo stalno mi navijači bili strpljivi, govorili da mu trebaju smo još jedne pripreme, da će se vratiti u formu bar donekle. Svaka katastrofa partija se nije niti spominjala i zaboravljali smo. Ne pamtim igrača s kojim su Hajduk i navijači bili strpljiviji.

Kužim ja da nije ni njemu samom lako prihvatiti da nakon te ozljede on više ni u HNL-u ne radi razliku, a kakav igrač je bio. Ali jebiga frende...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2024 11:42 (antimadridista).
9 godina
Istina je da se nije ni trudija na terenu
Izbjegavanje duela itd
16 godina
HNK Hajduk Split

Bude Rakitić smio do godine na more?

Jedino tko Vam se trudi u ekipi su Lučić, Pukštas i Melnjak (bez njega bi bili još bezopasniji prema naprijed).

Šarlija je prošle sezone bio ok. Al sad i njega nekaj muči.

Ostali izgledaju ko da su tu po kazni. Možda evenutalno Sigur da nije ozljeđen.

13 godina
Melnjak se od iste ozljede vratio i covik igra 90 minuta bez stajanja..vidi se da nije dugo igrao ali covik daje 100% pa koliko to god dobro ili lose bilo.
A igra Hajduka je najgora koju sam ikad u zivotu gledao…tragikomicno na trenutke!
Trajkovski da nije falio udrit balun bih opet promasio,sreca ga je pomazili za razliku od Mufija koji živi od baluna cili zivot i onda sinoc ima 2 pokusaja udarca koda prvi put u zivotu to radi!
Gattuzo uvodi nedovoljno oporavljenog Sigura koji ja kraju grijesi u odbijanju i pravi penal mada su dvojica vec bila u bloku jos Lucic iza njih dva..nema sanse da bi gol bio!
Napravio je to da ispravi predhodnu gresku koje je dovela do tog.
Uglavnom katastrofa..dno dna..a ovo s Perijom je slag na kraju ..ukleti klub!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2024 15:26 (volegradele).
12 godina
protjeran

Kakav razdor u HR nogometu radi sami klub, glavna jezgra navijača, općenito navijački puk, vodstvo itd. čudo bi bilo da nije navučena kakva karma-kletva nazovi kako hoćeš.

Od dabogda sve izgubili, do udaranja sudaca, vlastitih igrača, "bojkota" reprezentacije, pokušaja izbacivanja reprezentacije sa natjecanja, svastike itd. Itd.

Upravo to što si zadnje napisao. Katastrofa i dno dna.

15 godina

Kakav razdor u HR nogometu radi sami klub, glavna jezgra navijača, općenito navijački puk, vodstvo itd. čudo bi bilo da nije navučena kakva karma-kletva nazovi kako hoćeš.

Od dabogda sve izgubili, do udaranja sudaca, vlastitih igrača, "bojkota" reprezentacije, pokušaja izbacivanja reprezentacije sa natjecanja, svastike itd. Itd.

Upravo to što si zadnje napisao. Katastrofa i dno dna.

Ajde gubi se tamo u vašu temu. Vaši navijači eto ne nanose sramotu Hrvatskoj. Kad ste se išli klati u Grčku i onda prosili Plenkija da vas vadi iz zatvora to je valjda bila reklama za Hrvatsku i naš nogomet.

14 godina
HNK Hajduk Split

Čovječe, što je ova tema opet počela bit hajduk vs dinamo fanboys umjesto aktualnih događanja u klubu.

Osobno mislim da je veliki promašaj dovođenje rina, pa taj tip se nigdje nije zadržao dulje od jedne i pol sezone; naprosto ko nogometaš ok ko trener čisti fail.

Perišić, nažalost u tim godinama se jako teško vratiti nakon takve ozljede, bez obzira na njegovu reputaciju i sve što je napravio za nogomet, mislim da on Hajduku nikako nemre pomoć (na terenu), a pogotovo nakon ovih rekla-kazala tvrdnji koje su po meni sulude (da barca stuče lovu na igrača duboko u zalasku karijere, koji 2g.nije odigro ozbiljnu tekmu i nakon takve ozljede).

9 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Zanimljivo, u četvrtak gospa a Gattuso i Kalinić bivši (ispadanje iz KL), ali nitko nemre reć da nisu izdržali do gospe 

Fuck the system, izigrali ga...

....

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
9 godina

Nece bit bivsi niti jedan ali…

Igra jalova, tj niti ne znam kako da opisem onoliki broj prilika prvih 60min al bez gola

Uz to sve i jako losa srica

Sudenje bezvezno, jedino sta mu bas mogu zamirit je 0 zutih za odugovlacenje a lezi se od 15. Minute

p.s. Miro  trba ovu temu malo spustit na zemlju i pocistit od. Navijaca deugih klubova i provokatora

isto ka sta je tema dinama pociscena 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2024 23:27 (sporttest).
13 godina
Bože sačuvaj…Bože sačuvaj….nezzz vista sta da mislim..sta da naprave..promijene..kad pomislis da ne moze gore..
AUDIOFIL
17 godina
moderator
HNK Hajduk Split

Hajduk je kiksao, daleko najviše na svoju štetu, ali to nije razlog da se na račun toga likuje (s neuspjehom hrvatskih klubova u Europi u konačnici svi smo gubitnici).

Uostalom postoji tema Sve o nogometu, gdje se mogu javljati navijači drugih klubova, ovu temu ostavite hajdukovcima.

...
4 godine
HNK Hajduk Split

To si napisao već pet puta i uvijek se događa isto.

Dinamovi trolovi su neumorni.

合氣道
12 godina
protjeran
plavi08 kaže...

Pa kad je kvalitetniji naš trol nego Vaša igra 

OT: Kaže predsjednik da prodajete  Pukštasa, kaj je ok.

Sam već kad se izalzi s tom informacijom nadam se da je ponuda na stolu pa samo treba potpisat. Ako nije onda je ovo majstorski potez kako spustiti cijenu transfera.

Pitanje je što nakon što se proda on za 4-5 milki?

Pa to neće pokriti plaće od Livaje, Rakitića i još dva invalida crnca.

Još najavio nema više dovođenja nikog, pa sa ovim rosterom i žabarom na klupi ak izvuku treće mjesto bit će top.

Bome, teški dani su pred hajdukom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice