FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.817.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
hebiga, previše igrača u ekipi, i u sredini terena i u napadu. Realno gledajući za Afellaya se znalo da vjerojatno odlazi jer ipak nije ispunio očekivanja, ustvari vjerojatno se i nije bog zna što očekivalo od njega s obzirom da je doveden za malu cifru, a vjerujem da se u potpunosti isplatio sa onom asistencijom za Messija u polufinalu LP protiv Reala :D
Od ove trojice, najviše mi je žao Dos Santosa, on i brat stvarno nisu imali sreće u Barci, iako su obadvojica veliki talenti i odlični igrači.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Nadam se da dolazi u Inter koji ga želi još od kad je igrao u nizozemskoj, a i treba im krilo neko.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaj da njemu čovjek kaže ?

Neki dan je čovjek rekao da samo kupujem igrače i na taj način osvajam naslov prvaka. Cruyff je čovjek koji je samo jednom osvojio naslov prvaka s Barcelonom kao igrač, a četiri kao trener uzeo je s četiri "domaća igrača": Romariom, Laudrupom (Michael), Stoičkovim i Koemanom – poentirao je sarkastično kao i uvijek Portugalac.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Kaj da njemu čovjek kaže ?

Neki dan je čovjek rekao da samo kupujem igrače i na taj način osvajam naslov prvaka. Cruyff je čovjek koji je samo jednom osvojio naslov prvaka s Barcelonom kao igrač, a četiri kao trener uzeo je s četiri "domaća igrača": Romariom, Laudrupom (Michael), Stoičkovim i Koemanom – poentirao je sarkastično kao i uvijek Portugalac.

radije bih gledao komad sracke kako se cijedi niz zid (ili cak citao postove u temi Real Madrid), nego slusao Mourinhove izjave...

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko ga jebe, na koji li smo mi način osvajali Ligu Prvaka zadnjih godina? {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
FC Barcelona
On je našao pričati Cruyffu nešto? Hahahaah kakav lik.
Cruyff je jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, osim toga bio je i odličan trener, a ovaj monstrum mu ima nešto govoriti. Bolje neka se pokrije i šuti, jedva ga čekam slušati kako plače na kraju sezone.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma jazavac...nit igrac bio,a bogami nije ni trener neki...to sto se proslavio s Portom u LP,neznaci da je jedini koji je s manjim klubom postigao znacajan uspjeh...za mene nece nikad bit medu najboljim trenerima dok ne postane trener-gospodin,koji ce nakon poraza pruziti ruku,a ne prst u oko,dok nebude davao realne izjave,dok ne prezentira nesto inovativno u nogometu,mada se doduse proslavio 10-0-0 taktikom...

16 godina
FC Barcelona

slucajno naletio, pa da podijelim... jako lijepo napravljena usporedba Barça-Real, koliko je tko trosio od 1998. do 2012. (samo igraci koji su i danas u klubu) prelaskom misa preko igraca dobije se vise informacija o cijeni...

http://noticias.lainformacion.com/deporte/futbol/el-real-madrid-ha-pagado-por-su-plantilla-casi-el-doble-que-el-fc-barcelona_YtJLTj5pbDBLJI6MqTIXd5/

fali Modric koji je gotovo sigurno u Realu... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 19:38 (mrzech).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
On je našao pričati Cruyffu nešto? Hahahaah kakav lik.
Cruyff je jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, osim toga bio je i odličan trener, a ovaj monstrum mu ima nešto govoriti. Bolje neka se pokrije i šuti, jedva ga čekam slušati kako plače na kraju sezone.

Ma Cruyff je i više od toga... pokrenuo je cijeli "novi val" u nogometu, udario temelje tika-taki. Šta je Mou napravio? Osvojio LP s Portom? OK, priznam mu to, ali treba stavit ruku na srce i priznati da Porto tad nije bio nimalo loš, dapače. Danas Posto ne možeš reći da je loš, a tada su imali stvarno dobru ekipu. Plus, bilo je tu sreće, sudačkih previda...

16 godina

Veceras mini el Clasico Real M. B - Barcelona B.

Mozda bude zanimljiva utakmica kao i ona iz pravog Clasica.

Barcelona FC
17 godina
trap kaže...

Ma Cruyff je i više od toga... pokrenuo je cijeli "novi val" u nogometu, udario temelje tika-taki. Šta je Mou napravio? Osvojio LP s Portom? OK, priznam mu to, ali treba stavit ruku na srce i priznati da Porto tad nije bio nimalo loš, dapače. Danas Posto ne možeš reći da je loš, a tada su imali stvarno dobru ekipu. Plus, bilo je tu sreće, sudačkih previda...

Mene samo živcira što se ljudi ne sjećaju na kakav način je prošao Manchester United i uzdižu ga u nebesa s tim Portom. Pitanje je šta bi bilo s njegovom trenerskom karijerom da je tada Manchester prošao dalje. Vjerojatno ga nebi Chelsea kupio, nego bi ostao u Portu ili bi otišao u neki manje bogatiji klub.

15 godina
Balvan8 kaže...

Mene samo živcira što se ljudi ne sjećaju na kakav način je prošao Manchester United i uzdižu ga u nebesa s tim Portom. Pitanje je šta bi bilo s njegovom trenerskom karijerom da je tada Manchester prošao dalje. Vjerojatno ga nebi Chelsea kupio, nego bi ostao u Portu ili bi otišao u neki manje bogatiji klub.

Što bi bilo kad bi bilo... Mourinho je pokazao da je odličan trener ali da ima problema s ponašanjem, ima.

0_o
15 godina
FC Barcelona

Ja njega nikad neću staviti u tu kategoriju najvećeg trenera jer se kao prvo nezna ponašati, a kao drugo nije naprqvio nikakvu revoluciju ni nešto posebno što svijet nikad nije vidio, većinu naslova osvajao je gotovo negledljivim nogometom. Nije ni do koljena gospodinu Sir Alexu Fergusonu, niti će ikada biti.

15 godina
antimadridista kaže...

Ja njega nikad neću staviti u tu kategoriju najvećeg trenera jer se kao prvo nezna ponašati, a kao drugo nije naprqvio nikakvu revoluciju ni nešto posebno što svijet nikad nije vidio, većinu naslova osvajao je gotovo negledljivim nogometom. Nije ni do koljena gospodinu Sir Alexu Fergusonu, niti će ikada biti.

Slažem se s većinom ali ipak, čovjek je osvajao trofeje sa svakim klubom koji je vodio...

Samo, pitanje je kakve bi rezultate ostvario da nije imao tolike pare za dovođenje pojačanja...

0_o
14 godina
FC Barcelona

vodi nas real madrid castilla :(

"Som la gent blaugrana"
16 godina
rookica19 kaže...

vodi nas real madrid castilla :(

2:1 poluvrijeme, dosta zanimljiva utakmica. Barcelona ima loptu, Real konkretniji. Mali Deulofeu ce biti strasan igrac.

btw, komedija kod Barçinog gola... rotacija lopte je zeznuta stvar :)

15 godina
FC Barcelona
Ovakav slučaj ne pamtim kad sam vidio u nogometu, igrač Reala B nalazi se nekih 3 metra u zaleđu i pomoćni sudac diže zastavicu za offside, ali glavni pušta igru i Real zabija gol.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ovakav slučaj ne pamtim kad sam vidio u nogometu, igrač Reala B nalazi se nekih 3 metra u zaleđu i pomoćni sudac diže zastavicu za offside, ali glavni pušta igru i Real zabija gol.

zasto nisam zacuden sto je realu opet poklonjen gol iz zaleda{#}?

15 godina
FC Barcelona
Evo sad su nam vratili nepostojećim penalom.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali onaj prvi Barcin gol je predobar haha, šta ono golman i igrač pokušavaju s golom xD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Da stajao je u zaleđu, ali nije loptu dobio od svoga suigraca nego od barcinog igraca.

EDTI: evo smanjeno je vodstvo Reala na 3-2

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 22:38 (Legendic1911).
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
antimadridista kaže...

Da stajao je u zaleđu, ali nije loptu dobio od svoga suigraca nego od barcinog igraca.

pravilo je da igrac mora kontrolirati loptu,da nebude zalede,zato ti je zalede nakon sta golman odbije ;)

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Legendic1911 kaže...
antimadridista kaže...

pravilo je da igrac mora kontrolirati loptu,da nebude zalede,zato ti je zalede nakon sta golman odbije ;)

15 godina
FC Barcelona
Da, kad mu doda, kad je ima kontroliranu i doda krivo, a ovo nikako nije bilo pod kontrolom i pomoćni sudac je podigao zastavicu. Slične rasprave su bile na EP kad smo mi zabili protiv Irske.Uostalom, nebitno je, vratili su na drugoj strani nepostojećim penalom.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Da, kad mu doda, kad je ima kontroliranu i doda krivo, a ovo nikako nije bilo pod kontrolom i pomoćni sudac je podigao zastavicu. Slične rasprave su bile na EP kad smo mi zabili protiv Irske.Uostalom, nebitno je, vratili su na drugoj strani nepostojećim penalom.

Aha sada sam skuzio sto je logigamer htio reci.

15 godina
FC Barcelona
Stvarno odlična utakmica, baš mi je bilo užitak gledati. Sve korektno i u najboljem redu izuzev samog kraja utakmice kad je bilo malo koškanja, ali ok. Mislim da nije trehao izvaditi Deulofeua jer je bio najprodorniji od svih igrača u ekipi, možda nije bio toliko dobar ali je bio prodoran i pokušavao je. Zaslužena pobjeda Reala B na kraju.
16 godina
FC Barcelona

je, dobra utakmica i zasluzena pobjeda Reala.

koliko citam, navodno je trener Barçe B, Eusebio Sacristan vrlo nepopularan i zahtijeva se njegova smjena nakon 2 poraza u prva 2 kola.

i zamjena Deulofeua je bila totalno nelogicna i suluda, sto se vidjelo i na licu klinca koji je bio izuzetno nezadovoljan sto je zamijenjen.

16 godina
Strasan sudar Realovog golmana i igraca Barce..
Barcelona FC
15 godina
FC Barcelona

Jeste vidjeli Grimalda kako je dobar bio? jedva ga čekam vidjeti u prvoj momčadi za par godina.

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
trap kaže...

Pa na to sm i ciljao sa onim sudačkim previdima... :)

ph3nom_gamer kaže...
antimadridista kaže...

Slažem se s većinom ali ipak, čovjek je osvajao trofeje sa svakim klubom koji je vodio...

Samo, pitanje je kakve bi rezultate ostvario da nije imao tolike pare za dovođenje pojačanja...

Pa nije vodio Slaven Belupo i Cibaliu... Nakon Porta vodi Chelsea koji je potrošio milijune i nije osvojio toliko koliko bi bilo za očekivati s obzirom na uloženo. U Interu je osvojio sve, ali i tu je imao megamomčad i još puno love uloženog. RM, ista priča, puno love, super momčad, a relativno malo trofeja...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice