FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.683.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

2:1 {#}

Messi još samo 2 gola do rekordnog 68. gola

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Jbs sopcast lijepo google "barcelona malaga live stream", udjes u ronaldo7 i tamo u skysports link npr. i stavis fullscreen. Brze i jednostavnije, a slika nije losa (bar meni). P.S. 44.gol Messija, iz penala.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Opet se kod gola Malage vidjelo kako nam fali visoki igrač u obrani,između 4 igrača je zabio Rondon.
Što se tiče penala,mislim da nije postojao jer je bio korak izvan kaznenog prostora. Ali dobro za Messija,još samo 2 gola da prestigne Mullera i ovim golom je postao vodeći strijelac Primere.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 20:56 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo rekorda!!! {#} Messi hat-trick!! {#}

15 godina
neaktivan
Jel drugi penal bio cist? (Ne gledam vise utakmicu)
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo Messi, ajmo po zlatnu kopačku i probit granicu od 50 golova... :)

17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Jel drugi penal bio cist? (Ne gledam vise utakmicu)

je, čist penal.

15 godina
FC Barcelona
kakav majstor Messi,suvišno je trošiti riječi na njega,doći će vjerojatno do brojke od 70 golova u sezoni!
a cijelo drugo poluvrijeme stadion uzvikivao Pepovo ime,dovoljan pokazatelj koliko ga ljudi tamo vole i cijene.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo Barca, bravo Messi rekord je tu svaka ti čast Messi zaslužio si sve ovo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 11:24 (Đapa club).
14 godina
FC Barcelona

Jos jedan dokaz da nema boljeg od Messia , svaka cast.

Nego kakvo je ovo zutilo po medijima Drogba u barcu pa lik im 34 godine taman je dovoljno star za Milan

i njihove penzionere{#}

Samo neka se Villa oporavi i na konju smo ako bas zele nekog novog napadaca mislim da bi recimo Llorente bio

puno bolja opcija.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 10:34 (dad0r).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra je stvar šta bi Drogba došao kao free transfer. Ali njemu je cilj konstantno igrat, pa je pitanje da li će doć u Barcu. Vidim da se sve više spominje odlazak Keite u Milan, a u suprotnome smjeru uz nadoplatu bi Barci došao T.Silva. Sad sam pročitao da je Barca opet zainteresirana za Davida Luiza, iskreno nisam ga baš pratio previše, pa neznam kakav je u obrani, ali spominje se cifra od 35mil €što je po meni daleko previše. 

edit: također se priča da bi Jan Vertonghen mogao doći u Barcu ove sezone. http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/vertonghen-bi-mogao-biti-novo-pojacanje-barcelone

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 17:48 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kopirano sa BarcaBalkan FB stranice... šta reći.... {#}

Real Madrid je osvojio dvije titule od kako je Mourinho na klupi ove ekipe (Kup prošle sezone, Liga ove). No, veoma zanimljivo je da su obje titule njegovi igrači proslavili na isti način pokazujući jako ružne geste igračima i navijačima svojih protivnika. Pepe, naravno, nije prošle sezone bio kažnjen zbog ove geste koju je pokazivao našim navijačima. Je li realno očekivati da će Cristiano biti kažnjen nakon što je sinoć istu nekulturnu gestu pokazao Javiju Martinezu, igraču Athletica?! Naravno da nije. 
Da je u pitanju Barcelona, drugačija bi se pjesma svirala. Podsjećamo 1997. zbog iste geste kažnjen je naš Giovanni s dvije utakmice neigranja i novčanom kaznom, kao i Van Bommel 2007. na isti način u Ligi prvaka.
Jasno je da isti tretman nemaju Barcelona i Real Madrid..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:44 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

kopirano sa BarcaBalkan FB stranice... šta reći.... {#}

Real Madrid je osvojio dvije titule od kako je Mourinho na klupi ove ekipe (Kup prošle sezone, Liga ove). No, veoma zanimljivo je da su obje titule njegovi igrači proslavili na isti način pokazujući jako ružne geste igračima i navijačima svojih protivnika. Pepe, naravno, nije prošle sezone bio kažnjen zbog ove geste koju je pokazivao našim navijačima. Je li realno očekivati da će Cristiano biti kažnjen nakon što je sinoć istu nekulturnu gestu pokazao Javiju Martinezu, igraču Athletica?! Naravno da nije. 
Da je u pitanju Barcelona, drugačija bi se pjesma svirala. Podsjećamo 1997. zbog iste geste kažnjen je naš Giovanni s dvije utakmice neigranja i novčanom kaznom, kao i Van Bommel 2007. na isti način u Ligi prvaka.
Jasno je da isti tretman nemaju Barcelona i Real Madrid..

Veoma je i zanimljivo što se vi uvijek bavite Realom.Isto tako nigdje ne piše što je Martinez rekao, sigurno ga nije došao pohvaliti.Zar bi i on sad trebao biti kažnjen, ali naravno nije.Po tome je isto jasno da ni Athletic Bilbao i Barcelona nemaju isti tretman.Vi ste uvijek posebni.

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
15 godina
FC Barcelona
Moljac, što ti nije jasno? Čovjek je rekao što ga smeta. I mene smeta takvo ponašanje i sramotno je. Jedan klub koji se naziva kraljevskim pokazuje ovakvo ponašanje? Sramota.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Moljac, što ti nije jasno? Čovjek je rekao što ga smeta. I mene smeta takvo ponašanje i sramotno je. Jedan klub koji se naziva kraljevskim pokazuje ovakvo ponašanje? Sramota.

Zašto ga onda ne smeta ponašanje Martineza?Vi uvijek imate neke svoje glupe teorije zavjere.

17 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

Zašto ga onda ne smeta ponašanje Martineza?Vi uvijek imate neke svoje glupe teorije zavjere.

umjesto da slaviš i gledaš live prijenos ti se tu prepucavaš i pišeš gluposti....  al očito ti je važnije prepucavanje od gledanja naslova prvaka.... pravi fan {#}

15 godina
FC Barcelona
Ovaj Bilbaov ga je isprovocirao, a ovaj je ovako regirao. Ja nisam spominjao Martineza, već Ronalda i Pepea, a za njihovo ponašanje se već odavno zna kakvo je. Puknu ko kokice kad ih se isprovocira.
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
iMoljac kaže...

umjesto da slaviš i gledaš live prijenos ti se tu prepucavaš i pišeš gluposti....  al očito ti je važnije prepucavanje od gledanja naslova prvaka.... pravi fan {#}

Za tvoju informaciju ja gledam slavlje sa guštom još od nekih pola 7, al kad vi imate vremena za mene imam i ja za vas.I niš se ja ne prepucavam i pišem gluposti, nego vi tražite svaku sitnicu Reala da ga ocrnite s tim da nikad ne prikažete drugu stranu priče.

15 godina
FC Barcelona

kakve su to gluposti,što ne govorimo o Martinezu? koliko ja vidim,on nije pokazivao ružne geste prema Ronaldu. Smiješno je kako uvijek branite tog bahatog mulca. Da,bahat je,pokazao je bar 100 puta u karijeri. Onaj tko neće prizna,to je njegov problem. To što njegovi igrači slave sa strane,a on okolo polazuje "bosanske grbove" dovoljno govori o njemu. A probajte zaključiti zašto je Ronaldo to napravio? Naime,dečko je u zadnjoj minuti promašio čisti zicer da se probliži Messiju,i onda ga je publika malo ismijavala. Naravno,ovaj egomanijak to nemože podnijeti i kreće u "rat" sa navijačima pokazujući im neke grbove na dresu. I budite uvjereni,sa je Barcin igrač ovo napravio,bio bi itekako kažnjen,dokazano bar 100 puta,isto kao i bahatost Ronalda. Budite sretni na naslovu,zaslužili ste ga ove godine,ali opravdavati ovakvo sramotno ponašanje je sramotno sa vaše strane.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 21:30 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Daj malo sredi taj post, izgleda kao da ga je loš translate servis preveo s arapskog. 

"Da, kraljevski klub, sramota, tako se nazivaju"... uglavnom vaš argument kad pričate o Realu, vjerujem da ste sretni što to govorite. Naravno, taj epitet ništa ne znači i nije ogledalo ponašanja igrača. Dobro, niste vi krivi što ne znate.

Edit: sredio si post {#}

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 21:31 (Cordas).
15 godina
FC Barcelona
Meni ne smeta toliko to ponašanje pojedinaca,ali me živciraju likovi koji nakon toliko stvari koje je Ronaldo rekao i napravio i dalje ga pokušavaju obraniti od toga da je bahat i ponaša se bahato. Jeli to tako teško priznati? isto kao što ću ja uvijek reći da Alves isto tako nekad pretjera što se tiče toga,ili Busquets što se tiče simuliranja.
14 godina
FC Barcelona

Pa što sad, ni prvi ni zadnji put da se vidi takva gesta. Njemu i njegovoj reputaciji na dušu, ne navijačima. Ne znam uopće gdje je problem, isto kao što mislim da nije bio ni neki problem ona proslava gola Barceloninih igrača, al' zato hejteri i postoje-da hejtaju.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 21:38 (Cordas).
15 godina
FC Barcelona
pa naravno,s time da treba nagalasiti da se takve stvari trebaju kažnjavati. Iako je prvenstvo riješeno,uvjeren sam da će proći nekažnjeno jer je u borbi za Pichichi.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kakve su to gluposti,što ne govorimo o Martinezu? koliko ja vidim,on nije pokazivao ružne geste prema Ronaldu. Smiješno je kako uvijek branite tog bahatog mulca. Da,bahat je,pokazao je bar 100 puta u karijeri. Onaj tko neće prizna,to je njegov problem. To što njegovi igrači slave sa strane,a on okolo polazuje "bosanske grbove" dovoljno govori o njemu. A probajte zaključiti zašto je Ronaldo to napravio? Naime,dečko je u zadnjoj minuti promašio čisti zicer da se probliži Messiju,i onda ga je publika malo ismijavala. Naravno,ovaj egomanijak to nemože podnijeti i kreće u "rat" sa navijačima pokazujući im neke grbove na dresu. I budite uvjereni,sa je Barcin igrač ovo napravio,bio bi itekako kažnjen,dokazano bar 100 puta,isto kao i bahatost Ronalda. Budite sretni na naslovu,zaslužili ste ga ove godine,ali opravdavati ovakvo sramotno ponašanje je sramotno sa vaše strane.

Znači po tvome se zabrane dobivaju zbog ružnih gesta, ali ne i zbog vrijeđanja.I ja nisam nigdje napisao da opravdavam njegovo ponašanje, ali pustite više i tog čovjeka i Real na miru.

15 godina
iMoljac kaže...
antimadridista kaže...

Znači po tvome se zabrane dobivaju zbog ružnih gesta, ali ne i zbog vrijeđanja.I ja nisam nigdje napisao da opravdavam njegovo ponašanje, ali pustite više i tog čovjeka i Real na miru.

koliko sam ja vidio,Martinez i Ronaldo su se međusobno svađali i vrijeđali,nije samo Martinez vrijeđao Ronalda,a onda mu ovaj iz čista mira pokaže onu gestu. I takve stvari ne treba "pustiti na miru" nego se treba kažnjavati. I prešli smo lagano u off-topic tako da je bolje da stanemo.

EOD.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 22:00 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo je opet pokazao na kakvoj mu je razini ponašanje.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ronaldo je opet pokazao na kakvoj mu je razini ponašanje.

Na razini djeteta koji se igra u pješčaniku.Nije mi jasno samo kak si može to dozvolit :O

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Na razini djeteta koji se igra u pješčaniku.Nije mi jasno samo kak si može to dozvolit :O

Mourinho school.

16 godina
FC Barcelona

Zna se da na utakmicama igrači non-stop psuju i jedni druge "časte". Sve je u redu ako na tome i ostane. No, najveća razlika je to što se razgovori igrača u većini slučajeva "ne vide", tj. prođu neprimjetno pred publikom, dok je pokazivanje "grbova" i sl. prilično očita i jasna gesta. Gesta, koju osim onih na stadionu vide i ljudi pred malim ekranima. Pa se pitamo zašto se klinci tako ponašaju. Kako i nebi kada imaju tako dobre uzore. No to je potpuno druga tema. 

To sum up: igrači trebaju jako paziti na svoj imidž i postupke jer se velik broj mladih upravo na njih ugleda. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 22:40 (sinister_axe).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedna sinkronizacija zašto je Pep otišao iz Barce. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice