FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Do prije par godina smo bili ekipa koja preokreće utakmice u svoju korist i radi nevjerojatne stvari (Milan, PSG itd.). Sa Valverdeom smo najveća smijurija Europe i preokreće nas svatko tko se sjeti. Mi ni kad vodimo 5-0 ja se više ne osjećam sigurno. Ostavština baskijske prevare i najgoreg trenera kojeg smo ikad imali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...
KingNothing kaže...

Upravo sam prvi put u zivotu ugasio Barcinu utakmicu prije kraja. Strasno...

Ja ne gasim, nego surfam na mobu i bacim oko. Prije je to bio praznik kad Barca igra, sad jedva čekaš da završi utakmica.

Ja zadnje 2-3 godine vecinom upalim onaj pop-up window sto Opera ima ili stavim na drugi monitor pa cackam po redditu, bugu...  

Sad ni to ne mogu, previse sam se nazivciro.  

Kao sto si sam reko, prije nisam mogo docekat utakmicu, cijeli dan razmisljao kako cu navecer gledat. 

15 godina
FC Barcelona

ATM je jedna jako loša ekipa i kao takvi su nas dobili. Bez obzira na ovu igru sa VAR-om, da je tu neki drugi trener i više ozbiljnosti 5-0 kao iz šale za Barcu. 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Što se tice igrackog kadra, ovo je najlosiji Atletico u zadnjih 7,8 godina.

14 godina
FC Barcelona

Obrana je na razini 2. zupanijske lige. Cak necu nista ni reci za VAR - da je pokrao ih je, ali opet s takvom obranom nemamo sto raditi dalje

VISCA BARCA
15 godina
antimadridista kaže...

Do prije par godina smo bili ekipa koja preokreće utakmice u svoju korist i radi nevjerojatne stvari (Milan, PSG itd.). Sa Valverdeom smo najveća smijurija Europe i preokreće nas svatko tko se sjeti. Mi ni kad vodimo 5-0 ja se više ne osjećam sigurno. Ostavština baskijske prevare i najgoreg trenera kojeg smo ikad imali.

To sad možemo samo na YT gledati.

15 godina
FC Barcelona

Sa ovakvom obranom Real bi nas uništio u finalu, realno. Superkup je sporedno natjecanje ali kad vidim ovu beživotnu ekipu na čelu sa ovom tupoglavom kretenčinom, loše mi je.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Mozda nebi bilo ni lose da je Real zgazio Barcu u finali. Mozda bi nosonja napokon dobio otkaz onda

15 godina
KingNothing kaže...

Mozda nebi bilo ni lose da je Real zgazio Barcu u finali. Mozda bi nosonja napokon dobio otkaz onda

Ništa od otkaza. Ako uzme ligu mogao bi dobit još jednu godinu da trenira Barcu. 

12 godina
KingNothing kaže...

ludom radovanje, ne bi se dogodilo apsolutno ništa

15 godina
FC Barcelona

U zadnjih 20 minuta igrači nisu mogli disati, ekipa danas nam je imala prosjek godina 30+. A ovaj čeka do 86. minute da napravi prvu zamjenu. Klošar.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Podsjeti me ova utakmica na one revijalne po Americi tokom ljeta. 

Bas je smijesno bilo, od VAR-a do nase odbrane.

I bolje to smo ispali. Kakav jebeni spanski super kup u Saudijskoj Arabiji.

Igra je cak dobrim dijelom utakmice bila sasvim OK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2020 22:21 (Barcelonista).
16 godina
x18x05x kaže...
KingNothing kaže...

Ništa od otkaza. Ako uzme ligu mogao bi dobit još jednu godinu da trenira Barcu. 

Sumnjam da ce uzet. Messi se fokusira na LP, a Real na Primeru.

16 godina
FC Barcelona

Uostalom svasta pisete, Messi Suarez i Griezmann su promasili valjda 5 mrtvih sansi danas.

15 godina
Mitch kaže...
x18x05x kaže...
KingNothing kaže...

Sumnjam da ce uzet. Messi se fokusira na LP, a Real na Primeru.

Ne može nam ni 100 Messija pomoći da uzmemo LP sa Valverdeom. Njegova ekipa jednostavno nema mentalitet za najveće stvari. Ako ona Messijeva predstava protiv Liverpoola nije bila dosta, onda neće ništa biti.

15 godina
FC Barcelona

A Umtiti je nažalost propao igrač. Ozljeda koljena ga je uništila. Velika steta ali dijelom njegova krivica jer i dan danas ne želi operaciju.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kalav otlaz, Poketinjo jedini dostupan od elite. Ako je elita. I Allegri.

15 godina
FC Barcelona

Desit će se to da će ovo biti prva sezona nakon dugo vremena da ćemo osvojit NULA trofeja.

15 godina
Barcelonista kaže...

Kao da je Valverde elita. Emerya bi prije uzeo. Samo da ne gledam više ovog srolju.

16 godina
Barcelonista kaže...

Ni Rijkaard, Pep, Tito, Lucho nisu bili elita kad su sjeli na klupu Barce pa su obarali rekorde i osvajali lige i Lige Prvaka

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Enrike je dugo najavljivan. Sa Pepom se sve poklopilo. Covjek je genije, treniro il ne treniro nekoga prije.

Sada stvarno ne znam ko bi mogao preuzeti Barcu. Ne vidim nijedno ime u opticaju. Setien se spominjo prošle godine, sada ga nigdje nema. 

Sa druge strane:

Messi (povjerenje u Valverdea): "Da, imamo ga i dalje. Moramo se popraviti, to je trentuno najbitnije. Došli smo ovdje nakon nekoliko slabijih izdanja, iako smo lideri u La Ligi."

Valjda je sada stvar potpuno jasna. Valverde ima podršku sviju tamo. 

14 godina
FC Barcelona

Iskreno, htio bi cak i Wengera vidjeti na klupi. Prica se po medijima da je i on jedan od kandidata, a znamo da je Arsenal igrao slican nogomet (kratka dodavanja i napadacki) u njegovo vrijeme.

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Onda neka se gone svi u 3pm, ako on ima njihovu podršku. Meni je dosta gledanja ovoga smeća od igre i živciranja. Ako nije u Valverdeu problem i ako ga oni brane, pa onda ima da se svi gone iz kluba i kažu da je do njih ako nije do trenera. 

Kako je moguće da nam se ovakve stvari događaju konstantno? Do nečega ili nekoga jest. A nitko ne plaća za to. Svi se u klubu prave kao da nema nikakvih problema, od uprave, pa do igrača i trenera. Nabijem ih sve skupa. Kad je to i zašto Barca postala klub koji ima mentalitet ekipe sa sredine tablice?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2020 23:46 (antimadridista).
10 godina
FC Barcelona

Puno se vi živcirate oko nebitnih stvari

8 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Iskreno, htio bi cak i Wengera vidjeti na klupi. Prica se po medijima da je i on jedan od kandidata, a znamo da je Arsenal igrao slican nogomet (kratka dodavanja i napadacki) u njegovo vrijeme.

e vidis, njega sam zaboravio. On je bio moja zelja svaki put kad je neki trener odlazio. Jako ga cijenim. Arsenal sam uvijek volio gledati. I one utakmice sa arsenalom. Znala je se barca tu provuci il na sudijsku pomoc il na messijevu genijalnost il ludom srecom.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

U zadnjih 20 minuta igrači nisu mogli disati, ekipa danas nam je imala prosjek godina 30+. A ovaj čeka do 86. minute da napravi prvu zamjenu. Klošar.

Nisi realan.. 

Tako smo izgledali jer su se ovi vratili, i stisli.. U toj situaciji je to normalno

E sad, po meni je taj VAR danas bio idiotski.

ne sto sam fan Barce, ali ides Messiju ponistavat gol, i onda suditi onakav blesav penal..

ugl po meni su ovdje suci krivi

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Desit će se to da će ovo biti prva sezona nakon dugo vremena da ćemo osvojit NULA trofeja.

Nece.. Btw ovaj trofej je miki maus,, jos se igra gdje ono, su saudijskoj arabiji? Sta jos nece izmislit jbt.. odakle atletico i real uopce tu? 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
15 godina
FC Barcelona

Real je trenutno u naletu i puno bolji su od nas. I u međusobnoj utakmici su nas uništili igrom. Nebi me čudilo kad bi uzeli ligu. A to bi stvarno bio podvig čak i za Valverdea, izgubiti ligu kad imaš Messija protiv ovakve, nikad lošije konkurencije.

16 godina
FC Barcelona

I eto, Messi podrzao Valverdea kao i Suarez.

Sta ti vrijedi navijat kad su i igraci neutralni

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 6:24 (Mitch).
12 godina
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...

Nece.. Btw ovaj trofej je miki maus,, jos se igra gdje ono, su saudijskoj arabiji? Sta jos nece izmislit jbt.. odakle atletico i real uopce tu? 

Tak je, miki maus trofej a jedino takva miki maus natjecanjanja je Barca najviše puta osvajala 

Ispravi me ako griješim

tito vampir! Bog I Hrvati!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 7:17 (LeskiRM).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice