A lucho jebote, vadi mi Raketu koji igra predobro, a Iniesta ostane.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

A lucho jebote, vadi mi Raketu koji igra predobro, a Iniesta ostane.
Jel mi gledamo istu utakmicu? Osim zadnje 3 minute prije izmjene, Iniesta je dominirao naspram Rakete
Vjerojatno ne, prvo pol je još kako tako bio dobar, drugo prodao 2,3 čiste lopte, Raketa dao dvije čiste llopte za gol i par min nakon toga ga vadi van. Kakva šteta što Arde nije sada bilo...
Losa utakmica za gledanje,s Barcine strane pogotovo,mada su mogli pobjediti da je bilo vise srece i preciznosti...vidi se na igracima da se jos nisu oporavili od Nove godine,pilo se,jelo se...al dobro imamo bod vise uz tekmu manje ako se ne varam,sad se vratiti na pobjednicke staze,nece ni Atleticu i Realu biti lagano i oni su pod pritiskom kiksa
Luis Enrique: "Again racist chants against Neymar by Espanyol fans? better I don't comment."
Iniesta: "Same ref who gifted Madrid win on Wednesday? Being referee isn't easy. We try to focus on playing, although it's not always easy."
Surpassing Reiziger (254), Mascherano has become the outfield player with most Barcelona games (255) without any goal
Jer u Španjolskoj danas javni bilježnici ne rade, moraju ovjeriti potvrdu da imaju pravo nastupa..
HAHAHA, genijalno. Baš mi uljepšalo dan. Tnx.
Pa jer je prokleto smiješno. Naravno vama nešto manje jer se radi o vašem klubu, ali urnebesno je da im je pravo nastupa ograničeno radnim vremenom javnog bilježnika. Meni je to skroz ludo. Je da je HNL pun svega, ali ova Primera je nekad isto cirkus.
Da, smrdljivci, vrijeme je da sudac počne dijeliti malo kartone tim šiptarima
kakve veze ima ima jedna nacija kojoj je ispravni naziv "albanci" s espanyolom?
ja sam isto navijač barcelone ali pretjeruješ
Navodno bi Barca mogla prodati Ter Stegena,posto ovaj nije zadovoljan svojom minutazom,zeli ga Klopp u Liverpoolu,za nekih 30 milijuna bi mogao otici...bit ce mi jako zao jer je odlican golman,ali ako ne moze prihvatiti da brani LP i kupove onda ne znam sto reci,ali volio bi da ga nekako nagovore da ostane,ionako je mlad i za koju godinu ce postati prvi izbor
Da, smrdljivci, vrijeme je da sudac počne dijeliti malo kartone tim šiptarima
kakve veze ima ima jedna nacija kojoj je ispravni naziv "albanci" s espanyolom?
ja sam isto navijač barcelone ali pretjeruješ
Nisam mislio ništa loše, pogotovo nekog uvrijediti, rečeno je u efektu pa eto...
A za Ter Stegena sumnjam da će otići, mlad je i ima veliku budućnost, a i sumnjam da bi ga Barca pustila.
Kako smo mesretni pa to je nemoguće...
Valenciu smo izdominirali u gostima ali ipak imali su sreće i dali gol kakav neće dati jo dugo...
Vodi 2-0 protiv Deportiva i u zadnjih 5 minuta primi 2 gola...
Zatim Sevilla...Ljudi su imali 3 prelaska centra i dali su 2 gola...A Barca sve moguće promaila...
Poritv Espanyola smo pogodili 2 stative u tekoj utakmici par zicera iz peterca i opet nismo uzeli 3 boda...
Prosuli smo 9 bodova u utakmicama u kojima smo bili za klasu bolji...Nadam se da ovo neće jo dugo trajati...
I nadam se da će Messi dignuti formu jer su nas njegovi promašaji koštali barem 4 boda u zadnje 3 utakmice.
Ajde na ovaj remi gledam bila je Nova godina mozda se malo i popilo,jelo itd. ali s iducim kiksom bi stvar vec postala ozbiljnija,sad u srijedu ih natrpat na Camp Nou da u uzvratu igraju igraci koji su manje dobivali sanse posto je sada gusci malo raspored,vjerujem da ce Arda i Vidal malo podici borbeni duh,kao da su opali u posljednih par tekmi,nadam se isto nekom solidnom pojacanju u ovom roku...
Neki maleni pad se morao desiti, ali nismo uopće bili toliko loši koliko nismo imali sreće, pa profulali smo jedno čiste tri prilike + messijeva prečka i sukijeva stativa.
ako me pamcenje dobro sluzi u pocetku 2015. smo izgubili od sociedada,a znamo dobro sto je kasnije bilo.
Valencia-real 1-1 na poluvremenu...Opet Real ima sreće...Prvi napad i daju gol a kasnije se samo brane...Dobro pa nisu primili još koji gol...
Nije mi jasno kako Ramos i Pepe uopće mogu biti u izboru za najboljeg stopera lige kad je očigledno da su obojica panjine i precjenjeni.
Dosta o njima 3 puta smo kisali u 5 utakmica, u gostima 2 pobjede u 5 utakmica...Nije dobro ali eto dolazi Turan i Vidal to će bit odločan psihološki ''poguranac'' jer se zna kako je cjenjen Arda a bome i Vidal...
Vrijeme je da se dovede i Nolito i kad bi Messi digao formu to bi bilo kao i prošle godine...

Sporost igre nema nikakve veze s Messijem, on nije playmaker, za to krivi vezni red.. Ja krivim cijeli MSN što hoće jedan drugom naštimat golove, pa to ipak onda bude jedan pas previše
Mislim da je dio problema i sto se Messi nekad previse i zavlaci u sredinu i
predugo tam ostaje. Najbolje smo funkcionirali kada je messi sa desne
strane ulazio u zavrsnicu i na desnoj strani suradivao sa Alvesom.
Sad nekak previse bude u sredini, alves ostane sam na desnoj strani i to
nije onda dobro. Em messi stvara guzvu u sredini em smanjuje prostor
neymaru i suarezu, a na desnoj strani nema igraca da iskoristi eventualno
rupu nastalu. Messi moze postepeno tu i tamo zavuci se u sredinu, ali precesto
tamo biti nije dobro. Nesto tu ne funkcionira kako treba. Slazem se i da messi jos
nije u pravoj formi, a mozda ni spreman nije jos, tako da s vremenom ce postajati bolji,
ali treba se vratit na svoju poziciju desno, te imati ulaz u sredinu u zavrsnici kada osjeti da treba,
ali ulaze, ne da provodi vrijeme u sredini.
šta mali radi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=vGWri5Xq_do
uff dobar mali
Odličan nisam stavio sve klipove ali vidio sam da ima odličan skok glavom,tehinku i brzinu...Visok 1.85 m tako da im asve potrebne predispozicije da bude dobar igrač.Ima puno potencijala...Vijednost transfera će biti mala tako da je za sada pun pogodak.
Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Iniesta, Arda Turan, Messi, Suárez i Neymar.

E moj sudac koliko ti placaju...
Sudac lopove...Nabijem i te i centralističku gamad na jednu stvar.
Šta je sad??