Mislim da danas ne treba odmarat igrače, već sa što više golova nabit Betis i slavit još jedan rekord ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moje novogodišnje želje su da Real i dalje dobiva penale kao na pladnju, da i dalje Ronaldo zabija te penale, Messi neka dobije zlatnu loptu i Barcelona neka opet bude trostruki prvak :)
Inače, ova utakmica Reala je sramota, kad je već prvi penal profulao, moraju im dat drugi. Sad će Madriđani dobit psihičku prednost i opet ćemo gledat kantanje..
Ma sa prvom postavom van i devastirat ih.

2:0, Messi u 33oj.
Ney assistirao.
još jedan i rekord je pao :)
Jep, niti p od penala, a Neymaru treba zabraniti penale.
Neymar kad shvati da je najbolji igrač na svijetu to bolje za njega...Messi odavno nije u formi i to se vidi...Ney je kralj...Okliznio se kod penala ali nema veze.

A jbt, same prečke i stative....
Majko mila, kakva asistencija Neya
Solidna utakmica,zao mi Neymara sto nije zabio,nije imao srece,ali namjestio dvije odlicne asistencije,pa onaj potez na kraju utakmice,zvijer...Suarez klasicno od 3 prilike 2 zabije,Messi rezerviran,mozda je onaj duel sa golmanom malo utjecao ali nebitno,3 boda su tu...
Neymar najbolji igrač mna svijetu...Messi otkad se vratio nije nimalou fomri..Suarez standardno posprema.
Uglavnom rugačina od utakmice pogodili 5 prečki,falili još 5-6 zicera...Utakmica za publiku pogotvo 2. poluvrijeme.
Svi hvale msn, a Roberto odigrao ponovo doktorsku tekmu, borio se, trčao, dijelo lopte, čeka ga svijetla budućnost i iskreno se nadam da će sve više igrati.
Neymarovo dodavanje za zadnji gol je nešto fenomenalno, nešto sto samo najveći nogometni genijalci mogu izvesti. Uvjerljivo drugi najbolji igrač na svijetu ove godine.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldinho-pregovara-sa-barcelonom/180207
Čovječe kad sam vidio naslov.. A bilo bi lijepo uzet ga, nek završi karijeru u Barceloni, bit će milijun puta bolji od Munira i Sandra i kojekakvih pridošlica ove zime.. A usto igrači mogu i naučit :)
Dva Sergia su vcrs dominirala sredinom terena. Kao sto rece komentator na Bein Sports Busquets ima teleskop u nogama, preciznost i tacnost u svakom pogledu. Roberto samo da ovako nastavi i imamo igraca svjetske klase za narednih 10 godina.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldinho-pregovara-sa-barcelonom/180207
Čovječe kad sam vidio naslov.. A bilo bi lijepo uzet ga, nek završi karijeru u Barceloni, bit će milijun puta bolji od Munira i Sandra i kojekakvih pridošlica ove zime.. A usto igrači mogu i naučit :)
Jesi li ti do kraja pročitao što piše ?
Jesi ti pročitao i shvatio moju prvu rečenicu? Duboko razočaranje čim sam počeo čitat tekst..
Jer u Španjolskoj danas javni bilježnici ne rade, moraju ovjeriti potvrdu da imaju pravo nastupa..
Jer u Španjolskoj danas javni bilježnici ne rade, moraju ovjeriti potvrdu da imaju pravo nastupa..
HAHAHA, genijalno. Baš mi uljepšalo dan. Tnx.

Mah ne moze se ni igrati protiv ovakvih kretena,svaki duel po nogama,bit ce pravo cudo ako ova utakmica zavrsiti bez crvenog kartona...
nista posebno prvo poluvrijeme, propustene neke sanse...
Ney ne može primiti loptu, a već ga udaraju i guraju, isto i za druge. Ali bilo je dobrih prilika, šteta. Jedan da zabimo, otvorit će se i onda ih napuniti.
Messi danas nije na utakmici uopće
suarez nema sreće