FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da danas ne treba odmarat igrače, već sa što više golova nabit Betis i slavit još jedan rekord ;)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moje novogodišnje želje su da Real i dalje dobiva penale kao na pladnju, da i dalje Ronaldo zabija te penale, Messi neka dobije zlatnu loptu i Barcelona neka opet bude trostruki prvak :)

Inače, ova utakmica Reala je sramota, kad je već prvi penal profulao, moraju im dat drugi. Sad će Madriđani dobit psihičku prednost i opet ćemo gledat kantanje..

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma sa prvom postavom van i devastirat ih.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Re: FC Barcelona
Očajna utakmica, igra je bezvezna. Penal nije postojao. Neymar nikad neće naučit izvoditi te penale.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
FC Barcelona

2:0, Messi u 33oj.

Ney assistirao.

još jedan i rekord je pao :)

&Black_Sheep
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jep, niti p od penala, a Neymaru treba zabraniti penale.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neymar kad shvati da je najbolji igrač na svijetu to bolje za njega...Messi odavno nije u formi i to se vidi...Ney je kralj...Okliznio se kod penala ali nema veze.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
I taj rekord smo skinuli. Idemo postaviti novi.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A jbt, same prečke i stative....

Majko mila, kakva asistencija Neya 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 22:14 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Solidna utakmica,zao mi Neymara sto nije zabio,nije imao srece,ali namjestio dvije odlicne asistencije,pa onaj potez na kraju utakmice,zvijer...Suarez klasicno od 3 prilike 2 zabije,Messi rezerviran,mozda je onaj duel sa golmanom malo utjecao ali nebitno,3 boda su tu...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neymar najbolji igrač mna svijetu...Messi otkad se vratio nije nimalou fomri..Suarez standardno posprema.

Uglavnom rugačina od utakmice pogodili 5 prečki,falili još 5-6 zicera...Utakmica za publiku pogotvo 2. poluvrijeme.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi hvale msn, a Roberto odigrao ponovo doktorsku tekmu, borio se, trčao, dijelo lopte, čeka ga svijetla budućnost i iskreno se nadam da će sve više igrati.

15 godina
FC Barcelona

Neymarovo dodavanje za zadnji gol je nešto fenomenalno, nešto sto samo najveći nogometni genijalci mogu izvesti. Uvjerljivo drugi najbolji igrač na svijetu ove godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldinho-pregovara-sa-barcelonom/180207

Čovječe kad sam vidio naslov.. A bilo bi lijepo uzet ga, nek završi karijeru u Barceloni, bit će milijun puta bolji od Munira i Sandra i kojekakvih pridošlica ove zime.. A usto igrači mogu i naučit :)

13 godina
FC Barcelona

Dva Sergia su vcrs dominirala sredinom terena. Kao sto rece komentator na Bein Sports Busquets ima teleskop u nogama, preciznost i tacnost u svakom pogledu. Roberto samo da ovako nastavi i imamo igraca svjetske klase za narednih 10 godina.

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldinho-pregovara-sa-barcelonom/180207

Čovječe kad sam vidio naslov.. A bilo bi lijepo uzet ga, nek završi karijeru u Barceloni, bit će milijun puta bolji od Munira i Sandra i kojekakvih pridošlica ove zime.. A usto igrači mogu i naučit :)

Jesi li ti do kraja pročitao što piše ?

Katalonac_HR
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesi ti pročitao i shvatio moju prvu rečenicu? Duboko razočaranje čim sam počeo čitat tekst..

14 godina
FC Barcelona

Odlican video! 

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 23:01 (david7).
13 godina
protjeran
Zasto arda I Vidal ne mogu igrat?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jer u Španjolskoj danas javni bilježnici ne rade, moraju ovjeriti potvrdu da imaju pravo nastupa..

13 godina
protjeran
Smjesno.
14 godina
Hrvek1909 kaže...

Jer u Španjolskoj danas javni bilježnici ne rade, moraju ovjeriti potvrdu da imaju pravo nastupa..

HAHAHA, genijalno. Baš mi uljepšalo dan. Tnx.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Kako ti je ovo moglo uljepšati dan?
13 godina
protjeran
Kako ovi divljaci udaraju.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mah ne moze se ni igrati protiv ovakvih kretena,svaki duel po nogama,bit ce pravo cudo ako ova utakmica zavrsiti bez crvenog kartona...

12 godina
FC Barcelona

nista posebno prvo poluvrijeme, propustene neke sanse...

11 godina
neaktivan
Gadi mi se ovaj espanoyl
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ney ne može primiti loptu, a već ga udaraju i guraju, isto i za druge. Ali bilo je dobrih prilika, šteta. Jedan da zabimo, otvorit će se i onda ih napuniti.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi danas nije na utakmici uopće

12 godina
FC Barcelona

suarez nema sreće

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice