FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.686.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A lucho jebote, vadi mi Raketu koji igra predobro, a Iniesta ostane.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Re: FC Barcelona
Jedna od lošijih utakmica. Kako se Messi vratio Barca je u padu forme.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

A lucho jebote, vadi mi Raketu koji igra predobro, a Iniesta ostane.

Jel mi gledamo istu utakmicu? Osim zadnje 3 minute prije izmjene, Iniesta je dominirao naspram Rakete

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerojatno ne, prvo pol je još kako tako bio dobar, drugo prodao 2,3 čiste lopte, Raketa dao dvije čiste llopte za gol i par min nakon toga ga vadi van. Kakva šteta što Arde nije sada bilo...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Losa utakmica za gledanje,s Barcine strane pogotovo,mada su mogli pobjediti da je bilo vise srece i preciznosti...vidi se na igracima da se jos nisu oporavili od Nove godine,pilo se,jelo se...al dobro imamo bod vise uz tekmu manje ako se ne varam,sad se vratiti na pobjednicke staze,nece ni Atleticu i Realu biti lagano i oni su pod pritiskom kiksa

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "Again racist chants against Neymar by Espanyol fans? better I don't comment."

Iniesta: "Same ref who gifted Madrid win on Wednesday? Being referee isn't easy. We try to focus on playing, although it's not always easy."

Surpassing Reiziger (254), Mascherano has become the outfield player with most Barcelona games (255) without any goal

14 godina
Hexfire kaže...
Hrvek1909 kaže...

Jer u Španjolskoj danas javni bilježnici ne rade, moraju ovjeriti potvrdu da imaju pravo nastupa..

HAHAHA, genijalno. Baš mi uljepšalo dan. Tnx.

x18x05x kaže...
Kako ti je ovo moglo uljepšati dan?

Pa jer je prokleto smiješno. Naravno vama nešto manje jer se radi o vašem klubu, ali urnebesno je da im je pravo nastupa ograničeno radnim vremenom javnog bilježnika. Meni je to skroz ludo. Je da je HNL pun svega, ali ova Primera je nekad isto cirkus.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Tommy_123 kaže...

Da, smrdljivci, vrijeme je da sudac počne dijeliti malo kartone tim šiptarima

kakve veze ima ima jedna nacija kojoj je ispravni naziv "albanci" s espanyolom?

ja sam isto navijač barcelone ali pretjeruješ

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno bi Barca mogla prodati Ter Stegena,posto ovaj nije zadovoljan svojom minutazom,zeli ga Klopp u Liverpoolu,za nekih 30 milijuna bi mogao otici...bit ce mi jako zao jer je odlican golman,ali ako ne moze prihvatiti da brani LP i kupove onda ne znam sto reci,ali volio bi da ga nekako nagovore da ostane,ionako je mlad i za koju godinu ce postati prvi izbor

15 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...
Tommy_123 kaže...

Da, smrdljivci, vrijeme je da sudac počne dijeliti malo kartone tim šiptarima

kakve veze ima ima jedna nacija kojoj je ispravni naziv "albanci" s espanyolom?

ja sam isto navijač barcelone ali pretjeruješ

Nisam mislio ništa loše, pogotovo nekog uvrijediti, rečeno je u efektu pa eto...

A za Ter Stegena sumnjam da će otići, mlad je i ima veliku budućnost, a i sumnjam da bi ga Barca pustila.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako smo mesretni pa to je nemoguće...

Valenciu smo izdominirali u gostima ali ipak imali su sreće i dali gol kakav neće dati jo dugo...

Vodi 2-0 protiv Deportiva i u zadnjih 5 minuta primi 2 gola...

Zatim Sevilla...Ljudi su imali 3 prelaska centra i dali su 2 gola...A Barca sve moguće promaila...

Poritv Espanyola smo pogodili 2 stative u tekoj utakmici par zicera iz peterca i opet nismo uzeli 3 boda...

Prosuli smo 9 bodova u utakmicama u kojima smo bili za klasu bolji...Nadam se da ovo neće jo dugo trajati...

I nadam se da će Messi dignuti formu jer su nas njegovi promašaji koštali barem 4 boda u zadnje 3 utakmice.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde na ovaj remi gledam bila je Nova godina mozda se malo i popilo,jelo itd. ali s iducim kiksom bi stvar vec postala ozbiljnija,sad u srijedu ih natrpat na Camp Nou da u uzvratu igraju igraci koji su manje dobivali sanse posto je sada gusci malo raspored,vjerujem da ce Arda i Vidal malo podici borbeni duh,kao da su opali u posljednih par tekmi,nadam se isto nekom solidnom pojacanju u ovom roku...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neki maleni pad se morao desiti, ali nismo uopće bili toliko loši koliko nismo imali sreće, pa profulali smo jedno čiste tri prilike + messijeva prečka i sukijeva stativa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 18:11 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ako me pamcenje dobro sluzi u pocetku 2015. smo izgubili od sociedada,a znamo dobro sto je kasnije bilo.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Valencia-real 1-1 na poluvremenu...Opet Real ima sreće...Prvi napad i daju gol a kasnije se samo brane...Dobro pa nisu primili još koji gol...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije mi jasno kako Ramos i Pepe uopće mogu biti u izboru za najboljeg stopera lige kad je očigledno da su obojica panjine i precjenjeni.

Dosta o njima 3 puta smo kisali u 5 utakmica, u gostima 2 pobjede u 5 utakmica...Nije dobro ali eto dolazi Turan i Vidal to će bit odločan psihološki ''poguranac'' jer se zna kako je cjenjen Arda a bome i Vidal...

Vrijeme je da se dovede i Nolito i kad bi Messi digao formu to bi bilo kao i prošle godine...

15 godina
Messi nije dovoljno spreman i to treba riješit. Bolje smo igrali bez njega one utakmice. Svaka je išla 3+ pa i 4+. Sa njim sve sto sporo i tromo.
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Messi nije dovoljno spreman i to treba riješit. Bolje smo igrali bez njega one utakmice. Svaka je išla 3+ pa i 4+. Sa njim sve sto sporo i tromo.

Sporost igre nema nikakve veze s Messijem, on nije playmaker, za to krivi vezni red.. Ja krivim cijeli MSN što hoće jedan drugom naštimat golove, pa to ipak onda bude jedan pas previše

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da je dio problema i sto se Messi nekad previse i zavlaci u sredinu i
predugo tam ostaje. Najbolje smo funkcionirali kada je messi sa desne 
strane ulazio u zavrsnicu i na desnoj strani suradivao sa Alvesom.
Sad nekak previse bude u sredini, alves ostane sam na desnoj strani i to
nije onda dobro. Em messi stvara guzvu u sredini em smanjuje prostor 
neymaru i suarezu, a na desnoj strani nema igraca da iskoristi eventualno
rupu nastalu. Messi moze postepeno tu i tamo zavuci se u sredinu, ali precesto
tamo biti nije dobro. Nesto tu ne funkcionira kako treba. Slazem se i da messi jos
nije u pravoj formi, a mozda ni spreman nije jos, tako da s vremenom ce postajati bolji,
ali treba se vratit na svoju poziciju desno, te imati ulaz u sredinu u zavrsnici kada osjeti da treba,
ali ulaze, ne da provodi vrijeme u sredini.

13 godina
protjeran
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Vrlo vjerovatno novi igrač Barce B. 97. godište odličan igrač...Iz Rumunjske.

9 godina
neaktivan
FC Barcelona
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Odličan nisam stavio sve klipove ali vidio sam da ima odličan skok glavom,tehinku i brzinu...Visok 1.85 m tako da im asve potrebne predispozicije da bude dobar igrač.Ima puno potencijala...Vijednost transfera će biti mala tako da je za sada pun pogodak.

14 godina
FC Barcelona

Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Iniesta, Arda Turan, Messi, Suárez i Neymar.

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
11 godina
protjeran
Konačno da i vidimo njega...Jedva čekam utakmicu
15 godina
Uvijek ovi bezvezni golovi, koliko će ih samo primiti?! Ova akcija za gol Lea je bila brutalna, ubili su ih brzinom.
16 godina
FC Barcelona

E moj sudac koliko ti placaju...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sudac lopove...Nabijem i te i centralističku gamad na jednu stvar.

14 godina
FC Barcelona

Šta je sad??

AUDIOFIL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice