Zaslužena pobjeda Ath. Bilbao. Ljudi žive za nogomet, od spremačice, ljudi koji vode klub, igrača i njihovi navijača. Kod nas sve gore dolje, var ovo var ono, Xavi i njegove fantazije, Laporta koji to sve trpi jer je ovaj dijete kluba a rezultat je sranje u svim takmičenjima.
FC Barcelona
- poruka: 50.772
- |
- čitano: 5.506.693
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tesko da ce Xavi izdrzat ako ovako nastavi.
Realno vec davno trebao dobit pedalu al opce je poznato da je u Barceloni sve sa zakasnjenjem pa treba cekat jos par tekmi da popiju 3,4 komada.
čovjek je reko da je umoran od posla i sad da se zaposli na najstresnijoj klupi u nogometu. čisto sumnjam
čovjek je reko da je umoran od posla i sad da se zaposli na najstresnijoj klupi u nogometu. čisto sumnjam
Koliko god bi to bilo baš odlično za Primeru, nekako si i ja mislim da će uzeti pauzu. Ko što je Guardiola napravio. Ili eventualno neku reprezentaciju preuzeti slijedeće.
Mozda za navijace Villareala nije cirkus
Xavi IN
Vi navijaci barcelone ste za k...c.Svaku utakmicu kukate tu dok traje utakmica.Pricekajte da zavrsi utakmica,pa onda kukajte.Ima se igrati jos pola sata,iako ne gledam.
Vi navijaci barcelone ste za k...c.Svaku utakmicu kukate tu dok traje utakmica.Pricekajte da zavrsi utakmica,pa onda kukajte.Ima se igrati jos pola sata,iako ne gledam.
Ajde ti šljamu ljudski odj.
Sljam te okotio majmune bezobrazni
Sljam te okotio majmune bezobrazni
Vjv i je. Ali to nije razlog da ti dođeš ovdje da nas prozivaš i vrijeđaš.
Tko koga vrijedja?Napisao sam kako je.
Tko koga vrijedja?Napisao sam kako je.
Jedi govna
VAR opet na djelu. Kako je moguće da nije ruka?
Kao i ponisten gol za Villareal
Zaslužena pobjeda Vil. Barca pod hitno treba maknuti ovog klauna sa klupe. Ne ide ovako, imaš igrače za vrh la lige i barem polu finale lige prvaka. Oni gube od ekipa koje nisu ni blizu našeg ranga. Izvlačiti se na sudce ili dolazak elijena nije riješenje.
Jbga opet ste izgubili od jadnika.Jos vam sudac na rezultatu 3:3 produzi utakmicu sa 8 na 13 minuta i popijete dva gola od "jadnika"
Jbga opet ste izgubili od jadnika.Jos vam sudac na rezultatu 3:3 produzi utakmicu sa 8 na 13 minuta i popijete dva gola od "jadnika"
Eat poop...
We all live in a yellow submarine
We all live in a yellow submarine
Woow.
Sta pizdis?Svako malo dolazis na Realov topic podjebavati i nitko se ne ljuti
Sta pizdis?Svako malo dolazis na Realov topic podjebavati i nitko se ne ljuti
Ti sigurno dobivaš puno šamara kada pričaš sa ljudima?!
Jel to Barca danas opet popušila od tamo nekih jadnika?
Jel to Barca danas opet popušila od tamo nekih jadnika?
Jep. I to baš pravo.
Xavi odlazi na kraju sezone, službeno.
Xavi odlazi na kraju sezone, službeno.
Jasno je to svima, samo prekasno.