FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.795
|
čitano: 6.639.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možda je istina, a možda ga samo čuva za Barcu, pa ga ne želi forsirat protiv Arsenala.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFuAFyppFKoVQpvpx&tmpl=coranto_eng_news

17 godina
FC Barcelona

Jel ima netko neki link za večerašnju tekmu u što boljoj rezoluciji?

Može i preko sopcasta...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Re: FC Barcelona
rooswelt1991 kaže...

Jel ima netko neki link za večerašnju tekmu u što boljoj rezoluciji?

Može i preko sopcasta...

misliš za sutrašnju tekmu?

evo ovdje ti je odlična kvaliteta,ide preko SopCasta:

http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je istina da se je Messi danas ozljedio na treningu pa propusta clasico i lp u utorak?

Kad sam prcko s mobom na fejsu sam naletio na taj podatak!navodno da je objavljeno na necijem twitteru,neznam.

In game: D-Ki11a aka Legendic
15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Sta je istina da se je Messi danas ozljedio na treningu pa propusta clasico i lp u utorak?

Kad sam prcko s mobom na fejsu sam naletio na taj podatak!navodno da je objavljeno na necijem twitteru,neznam.

kolko ja znam nije istina

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Legendic1911 kaže...

kolko ja znam nije istina

Nisam ni mislio,samo pitam ovdje jer znaju vise podataka o trenutnom stanju u Barci od mene :)

15 godina
FC Barcelona
sad sam gledao i nisam nigdje našao informaciju o toj Messijevoj ozljedi,vjerojatno nije istina.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sad sam gledao i nisam nigdje našao informaciju o toj Messijevoj ozljedi,vjerojatno nije istina.

Evo uspio sam naci...

Pisanja po twitteru još ništa nije sigurno:

Barcin Fizioterapeut objavio da se Messi danas povrijedio na treningu i vjerovatno ce propustiti sutrašnji duel protiv Reala, čak je upitan i za Utorak

EDIT: Ne nalazim nikakve linkove il druge dokaze tako da je jedna obicna laz

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 22:09 (Legendic1911).
15 godina
FC Barcelona
Tko je to objavio na Twitteru,jeli netko baš iz Barce ili? ja sam gledao i na barca-balkan forumu i Facebook stranicama i nigdje nema te informacije.
15 godina
neaktivan

Ma naletio na nekom Realovom fan page-u.navodno da je objavio Barcin fizioterapeut.

Ugl to su samo nadanja Realovih navijaca xD

16 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Ma naletio na nekom Realovom fan page-u.navodno da je objavio Barcin fizioterapeut.

Ugl to su samo nadanja Realovih navijaca xD

to si mogao odmah reći... Da se ne brinemo bezveze... ja sam isto sve pregledao i nisam nigdje pronašo tu vijest koja je očito lažna.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma bio sam na mobu na fejsu,a kako u zadnje vrijeme grupe pisu statuse svakih 10sek nisam skuzio ni gdje sam to procitao.

Tek kad sam dosao na komp i potrazio malo sam naletio na to.

16 godina
FC Barcelona
messi naravno igra... evo zadnje fore :)

Messi: ”I want to calm all Culés … if we didn’t score any goals against Chelsea, it’s because we are saving them all for Madrid!”
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
Nemojte me plasiti, pa Messi je neophodan.
15 godina
FC Barcelona

Presica:

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
autobus kaže...

zanimljivo je kako takvi bombasticni naslovi uvijek osvanu tik prije neku superbitnu utakmicu kao ovu danas npr. 

cak i kad bi bila istina, takve stvari ne izlaze u javnost, pogotovo ne pred el clasico.

vjerojatno samo jos jedna izmisljotina madridskog tiska, sto je sasvim normalno. i barcelonske novine su pisale o sukobu casillasa i mourinha da bi u tom istom vecernjaku danas pisalo kako je casillas izjavio da nikad nije imao boljeg trenera.

osim toga, pique ce igrati danas tako da nema brige.

vise me brine vjerojatno neigranje alexisa.

13 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo je jedamput na RTL teletxtu kao Sanchez se bio povrijedio i morao je napustiti igru, a Pep mu je opsovao mater.

16 godina
FC Barcelona

nisam optimistican u vezi danasnje utakmice.

iako mou ima scor 0 pobjeda, 4 nerjesenih i 5 poraza na camp nou, iako barça nije izgubila ni jednu od 26 sluzbenih utakmica na camp nou ove sezone... nisam optimistican.

realizacija steka. ukoliko messi ne zabija, ostali nisu bas inspirirani (iako ih hrani loptama kao protiv chelskyja). pedro nije onaj od prosle sezone, cuenca i tello su jos prezeleni, a cesc je poceo odilcno, ali u zadnje vrijeme ni njemu ne ide. uz to, alexis upitan, na abidala se vise ne racuna, affelay se jos nije vratio, villa se oporavlja...

s druge strane, realu nitko ne fali i u velikom su naletu. znaju da mogu i izgubiti i jos imaju +1, iako bi 2 poraza za redom bila previse za mourinha i morao bi pronaci puno novih krivaca za sve. igra im i nerjeseno, a barçi samo pobjeda...

ako real danas ne ostvari neki bolji rezultat, onda ne znam kad ce. ove sezone su doma 2put prelako spusili (kup i primera), a u uzvratu na camp nou su cak bili i bolji sto bi reklo da je mou ipak valjda nesto naucio nakon toliko utakmica.

uz sve messijeve golove realu dosad

prizeljkujem 3:0, ali bojim se da ce biti 1:1

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 11:41 (mrzech).
13 godina
neaktivan
mrzech kaže...

nisam optimistican u vezi danasnje utakmice.

iako mou ima scor 0 pobjeda, 4 nerjesenih i 5 poraza na camp nou, iako barça nije izgubila ni jednu od 26 sluzbenih utakmica na camp nou ove sezone... nisam optimistican.

realizacija steka. ukoliko messi ne zabija, ostali nisu bas inspirirani (iako ih hrani loptama kao protiv chelskyja). pedro nije onaj od prosle sezone, cuenca i tello su jos prezeleni, a cesc je poceo odilcno, ali u zadnje vrijeme ni njemu ne ide. uz to, alexis upitan, na abidala se vise ne racuna, affelay se jos nije vratio, villa se oporavlja...

s druge strane, realu nitko ne fali i u velikom su naletu. znaju da mogu i izgubiti i jos imaju +1, iako bi 2 poraza za redom bila previse za mourinha i morao bi pronaci puno novih krivaca za sve. igra im i nerjeseno, a barçi samo pobjeda...

ako real danas ne ostvari neki bolji rezultat, onda ne znam kad ce. ove sezone su doma 2put prelako spusili (kup i primera), a u uzvratu na camp nou su cak bili i bolji sto bi reklo da je mou ipak valjda nesto naucio nakon toliko utakmica.

uz sve messijeve golove realu dosad

prizeljkujem 3:0, ali bojim se da ce biti 1:1

ma da xavi igra sa 10% onoga sto zna bit ce lopti za napadace,sad valjda ce pogodit...

17 godina
FC Barcelona

Ja se kladim na Real

nikada ne pogodim ništa hihih, nadam se da će tako biti i ovaj puta :)

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
FC Barcelona

Večerašnji El Clasico će biti 219. okršaj Barce i Reala. U dosadašnjim utakmicama obje ekipe imaju po 86 pobjeda a 46 utakmica završilo je remijem. Ukoliko Barca pobijedi večeras,prestiže Real po broju pobjeda u međusobnim ogledima.

16 godina
FC Barcelona
dobre vijesti

"Alexis has been training normally this morning and is available for the game against Real Madrid this evening."
16 godina
FC Barcelona
Barcelona top 10 el classico goals (1990-2011)
15 godina
FC Barcelona

Nabrijavanje kreće. Još 4 sata.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

jeli ima kakav strem za gledanje s sličnom kvalitetom kao onaj od antimadridiste samo s engleskim komentatorom?

umara mi se mozak dok gledam ono

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

jeli ima kakav strem za gledanje s sličnom kvalitetom kao onaj od antimadridiste samo s engleskim komentatorom?

Ovo vam je jako dobra stranica, gdje uvijek mozete naci puno streamova..Netrebate nista instalirati, sve je preko Flasha..

www.lshunter.tv

15 godina
brane47 kaže...
Cerina15 kaže...

Ovo vam je jako dobra stranica, gdje uvijek mozete naci puno streamova..Netrebate nista instalirati, sve je preko Flasha..

www.lshunter.tv

Ali koliko vidim nema El Classica u HD-u.

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=155143&part=sports  -   El Clasico Preview, ako nekog zanima počinje u 19:00h

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=154001&part=sports  -   Bit će puno linkova i na kojem jeziku su komentatori.

Vidim da niko nikad ne stavlja linkove od wiziwig stranice, a stvarno pokrivaju veliki opseg sporta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 17:01 (vgetik).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice