Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 111.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Užas ovo može samo Dinamo.

15 godina
Re: Dinamo 2011/12
sad bar znamo da će oni koji dobe Dinamo u skupini imati najbolju gol razliku, možda u povijesti LP :D
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kelava i Vida su bili apsolutno fantastični.

i Tonel

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
protjeran
Visitor kaže...

dinamo lako puca pod pritiskom protivničkog agresivnog napada, a 3 gola im nije teško zabit.

morate zabit barem jedan ako mislite proć, neće vam bit lako {#}

Čestitke iskrene al pogledajte što sam napisao ranije.

uvijek taj naš mentalitet (mi smo nova Barcelona i sl gluposti)

Reketarim po forumu..
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Koliko su mi živaca popili.... nevjerujatno, da mi je neko prije utakmice rekao da će u 90. minuti imat 2-0 gubitka uff

Battlefield Fan!
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Vrsaljko, Rukavina i Badelj su nas mogli koštat Lige Prvaka.

14 godina
protjeran
Visitor kaže...
Visitor kaže...

dinamo lako puca pod pritiskom protivničkog agresivnog napada, a 3 gola im nije teško zabit.

nije to sam naš mentalitet,to je balkanski mentalite!nažalost,uzdignu se na nebesa,i onda ih netko mora na ovakav način prizemljiti

15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Kad sam cuo da je sudacko nadoknada 5 je*enih minuta, skoro je LCD otisao u vjecna lovista... 

Nakon ovakve igre, jednostavno preko zubiju mi ne moze preci bravo Dinamo.... ali moze BRAVO Kelava!

Brutal Truth \m/
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Badelj ne zna da se igrala utakmica, Sammir uglavnom napušen onda povuče lajnu i eksplodira, pa opet u nirvanu, jadna vezna linija.

Reketarim po forumu..
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Sad će valjda biti dinamo na novoj fifi...:P :D

UP THE IRONS!!! \m/
15 godina
Dinamo 2011/12

ma dobar je dinamo samo da te dječje bolesti izlječi... još nemogu skužit vrsaljkov start, aj da je akcija bila blizu šesnaesterca ali na hebenom centru onako skršit igrača... ccc

0_o
15 godina
neaktivan
danny007 kaže...
Visitor kaže...
Visitor kaže...

nije to sam naš mentalitet,to je balkanski mentalite!nažalost,uzdignu se na nebesa,i onda ih netko mora na ovakav način prizemljiti

Da pravi balkanski mentalitet, naše igrače u ovakvim situacijama ne treba taktički pripremiti nego psihijatrijski {#}

17 godina
zrimo kaže...

Meni su se cudil prošli tjedan kad sam tu rekel, da ništ nije gotovo nakon 4-1 a gle sad ovo ti bokca poanta je jasna valjda jel.{#} Ali ti bokca kaj su ovi Papci šeprtljasti u Dinamu, promašili pa to nit Pes s Maslom ne bi pojel ak takve šanse ne mogu realizirat onda nek sve Voda nosi.{#}{#}

Kaj reč na onaj Crveni za Dinamo to se ne viđa svaki dan, cisti primjer totalne nediscipline i Budalaštine pa nismo onomad bezveze onak od Turaka izgubili to je taj obrazac da bez greške.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
protjeran

e kad bi dobili real,to bi išao gledati :)

17 godina
neaktivan

Meni nije jasno kako dešnjak koji od malena trenira nogomet ne zna pucati lijevom nogom.. i obrnuto.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
moderator
danny007 kaže...

e kad bi dobili real,to bi išao gledati :)

LOL

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Kakva katastrofa, nek su prošli, ali ako ćemo iskreno, žao mi je Malmoa - što se Rukavine tiče, mislim da je konačno dokazao da nije riječ o nekakvom ''napadačkom postu'' već o nedovoljno kvalitetnom napadaču čiji su golovi toliko rijetki da su jednostavno iznimka koja potvrđuje pravilo. Badelja nije bilo, trebalo ga je vadit van, Sammir nije mogao sam - to su neki Jurčićevi gafovi. Kao i priča o nekakvoj pripremljenosti igrača na uzvrat i onda izlazak s ovako anemičnom momčadi na teren. Od cijele su momčadi valjda njih 4-5 bili ''prisutni''.

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
protjeran
rambox kaže...
 da ništ nije gotovo nakon 4-1 

Dobro jutro. Ocito ne znas da je gotovo! I bilo je dovoljno.

Brutal Truth \m/
14 godina
protjeran

btw el zna netko kada se izvlače skupine lp?

15 godina
danny007 kaže...

u četvrtak

0_o
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
danny007 kaže...

u četvrtak

u petak

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
zrimo kaže...

Meni su se cudil prošli tjedan kad sam tu rekel, da ništ nije gotovo nakon 4-1 a gle sad ovo ti bokca poanta je jasna valjda jel.{#} Ali ti bokca kaj su ovi Papci šeprtljasti u Dinamu, promašili pa to nit Pes s Maslom ne bi pojel ak takve šanse ne mogu realizirat onda nek sve Voda nosi.{#}{#}

Kaj reč na onaj Crveni za Dinamo to se ne viđa svaki dan, cisti primjer totalne nediscipline i Budalaštine pa nismo onomad bezveze onak od Turaka izgubili to je taj obrazac da bez greške.{#}{#}

To ti kod naših nikad nije siguran rezultat {#}, ne znaju čuvat rezultat nego se useru u gaće i povuku u šesnesterac i onda izbijanje lopte luđački, provjerena taktika kako reprezentacije tako i klubova {#}

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

evo i bahati Jurčić odgoovara komentatoru da su "potpuno kontrolirali utakmicu" {#}{#}

Reketarim po forumu..
17 godina
antimadridista kaže...
ph3nom_gamer kaže...
danny007 kaže...

u četvrtak

u petak

Neznam jesi primjetio, ali dinamo je prošao{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
protjeran
zrimo kaže...
rambox kaže...
zrimo kaže...

To ti kod naših nikad nije siguran rezultat {#}, ne znaju čuvat rezultat nego se useru u gaće i povuku u šesnesterac i onda izbijanje lopte luđački, provjerena taktika kako reprezentacije tako i klubova {#}

podcijenili su protivnika,a to je ono najgore što napraviš

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ph3nom_gamer kaže...
danny007 kaže...

u četvrtak

u petak

Četvrtak LP, Petak EL

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

e sad kad Mamić uđe u svlačionicu skine gaće i zapjeva s ciganima

Reketarim po forumu..
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:01 (Visitor).
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
sad bar znamo da će oni koji dobe Dinamo u skupini imati najbolju gol razliku, možda u povijesti LP :D

Boli te neka stvar - igraš protiv dinama i imaš 6 sigurnih dobitaka na kladionici.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Dinamo 2011/12

kaos, nije gotovo dok nije gotovo

al ipak kaos.

nakon tekme u Zg, ovak odigrat,

da sam ja Mamic poteral bi Rukavinu i Badelja u bivsi Varteks, tam bi ih jedino primili - nemaju dosta igraca

15 godina
neaktivan
Visitor kaže...

evo i bahati Jurčić odgoovara komentatoru da su "potpuno kontrolirali utakmicu" {#}{#}

Kontrolirali su oni moj k*** a ne utakmicu samo ih je dragi Bog izvuko, pa hoću li ikad dočekat da repka i Dinamo odigraju pametnu utakmicu kad treba skratili su mi život za jedno deset godina {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice