Užas ovo može samo Dinamo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kelava i Vida su bili apsolutno fantastični.
i Tonel
dinamo lako puca pod pritiskom protivničkog agresivnog napada, a 3 gola im nije teško zabit.
morate zabit barem jedan ako mislite proć, neće vam bit lako
Čestitke iskrene al pogledajte što sam napisao ranije.
uvijek taj naš mentalitet (mi smo nova Barcelona i sl gluposti)
Koliko su mi živaca popili.... nevjerujatno, da mi je neko prije utakmice rekao da će u 90. minuti imat 2-0 gubitka uff
Vrsaljko, Rukavina i Badelj su nas mogli koštat Lige Prvaka.
dinamo lako puca pod pritiskom protivničkog agresivnog napada, a 3 gola im nije teško zabit.
nije to sam naš mentalitet,to je balkanski mentalite!nažalost,uzdignu se na nebesa,i onda ih netko mora na ovakav način prizemljiti
Kad sam cuo da je sudacko nadoknada 5 je*enih minuta, skoro je LCD otisao u vjecna lovista...
Nakon ovakve igre, jednostavno preko zubiju mi ne moze preci bravo Dinamo.... ali moze BRAVO Kelava!
Badelj ne zna da se igrala utakmica, Sammir uglavnom napušen onda povuče lajnu i eksplodira, pa opet u nirvanu, jadna vezna linija.
Sad će valjda biti dinamo na novoj fifi...:P :D
ma dobar je dinamo samo da te dječje bolesti izlječi... još nemogu skužit vrsaljkov start, aj da je akcija bila blizu šesnaesterca ali na hebenom centru onako skršit igrača... ccc
nije to sam naš mentalitet,to je balkanski mentalite!nažalost,uzdignu se na nebesa,i onda ih netko mora na ovakav način prizemljiti
Da pravi balkanski mentalitet, naše igrače u ovakvim situacijama ne treba taktički pripremiti nego psihijatrijski
Meni su se cudil prošli tjedan kad sam tu rekel, da ništ nije gotovo nakon 4-1 a gle sad ovo ti bokca poanta je jasna valjda jel. Ali ti bokca kaj su ovi Papci šeprtljasti u Dinamu, promašili pa to nit Pes s Maslom ne bi pojel ak takve šanse ne mogu realizirat onda nek sve Voda nosi.
Kaj reč na onaj Crveni za Dinamo to se ne viđa svaki dan, cisti primjer totalne nediscipline i Budalaštine pa nismo onomad bezveze onak od Turaka izgubili to je taj obrazac da bez greške.
e kad bi dobili real,to bi išao gledati :)
Meni nije jasno kako dešnjak koji od malena trenira nogomet ne zna pucati lijevom nogom.. i obrnuto..
e kad bi dobili real,to bi išao gledati :)
LOL
Kakva katastrofa, nek su prošli, ali ako ćemo iskreno, žao mi je Malmoa - što se Rukavine tiče, mislim da je konačno dokazao da nije riječ o nekakvom ''napadačkom postu'' već o nedovoljno kvalitetnom napadaču čiji su golovi toliko rijetki da su jednostavno iznimka koja potvrđuje pravilo. Badelja nije bilo, trebalo ga je vadit van, Sammir nije mogao sam - to su neki Jurčićevi gafovi. Kao i priča o nekakvoj pripremljenosti igrača na uzvrat i onda izlazak s ovako anemičnom momčadi na teren. Od cijele su momčadi valjda njih 4-5 bili ''prisutni''.
Dobro jutro. Ocito ne znas da je gotovo! I bilo je dovoljno.
btw el zna netko kada se izvlače skupine lp?
u četvrtak
u četvrtak
u petak
Meni su se cudil prošli tjedan kad sam tu rekel, da ništ nije gotovo nakon 4-1 a gle sad ovo ti bokca poanta je jasna valjda jel. Ali ti bokca kaj su ovi Papci šeprtljasti u Dinamu, promašili pa to nit Pes s Maslom ne bi pojel ak takve šanse ne mogu realizirat onda nek sve Voda nosi.
Kaj reč na onaj Crveni za Dinamo to se ne viđa svaki dan, cisti primjer totalne nediscipline i Budalaštine pa nismo onomad bezveze onak od Turaka izgubili to je taj obrazac da bez greške.
To ti kod naših nikad nije siguran rezultat , ne znaju čuvat rezultat nego se useru u gaće i povuku u šesnesterac i onda izbijanje lopte luđački, provjerena taktika kako reprezentacije tako i klubova
evo i bahati Jurčić odgoovara komentatoru da su "potpuno kontrolirali utakmicu"
u četvrtak
u petak
Neznam jesi primjetio, ali dinamo je prošao
To ti kod naših nikad nije siguran rezultat , ne znaju čuvat rezultat nego se useru u gaće i povuku u šesnesterac i onda izbijanje lopte luđački, provjerena taktika kako reprezentacije tako i klubova
podcijenili su protivnika,a to je ono najgore što napraviš
u četvrtak
u petak
Četvrtak LP, Petak EL
e sad kad Mamić uđe u svlačionicu skine gaće i zapjeva s ciganima
Boli te neka stvar - igraš protiv dinama i imaš 6 sigurnih dobitaka na kladionici.
kaos, nije gotovo dok nije gotovo
al ipak kaos.
nakon tekme u Zg, ovak odigrat,
da sam ja Mamic poteral bi Rukavinu i Badelja u bivsi Varteks, tam bi ih jedino primili - nemaju dosta igraca
evo i bahati Jurčić odgoovara komentatoru da su "potpuno kontrolirali utakmicu"
Kontrolirali su oni moj k*** a ne utakmicu samo ih je dragi Bog izvuko, pa hoću li ikad dočekat da repka i Dinamo odigraju pametnu utakmicu kad treba skratili su mi život za jedno deset godina