Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.163.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Evo da se javim.Ipak se odlucio krenut u teretanu i danas mi je bio prvi dan.I am feeling great :)

16 godina
Rast mišića i visina

meni je wolf najbolje izgledao , leđa definitivno najbolja ,stomak za razliku od ostalih koliko sam vidio je bio flat ,barem na bini ,problem je što ne može izgraditi listove i cini mi se da su mu i ruke malo manje nego kod "ozbiljnije" konkurencije

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
17 godina
Re: Rast mišića i visina
loky4i4 kaže...

meni je wolf najbolje izgledao , leđa definitivno najbolja ,stomak za razliku od ostalih koliko sam vidio je bio flat ,barem na bini ,problem je što ne može izgraditi listove i cini mi se da su mu i ruke malo manje nego kod "ozbiljnije" konkurencije

Ma nažalost gotovo svima su narasli inzulinski trbusi. Evo grupna fotka dolje. Čak i ako se napinju da zadrže trup uvučen, masa ode u širinu, pa gube v-shape.
Evo nekadašnji wolf prije ove pošasti i sada na natjecanju. Inače, Wolf baš sa donjim dijelom leđa ima genetskih manjkavosti, slika dolje. To jednostavno nemože navježbati.
Listove bi možda još mogao, neznam, "enhanceati", ali valjda je išlo kolko je išlo.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Rast mišića i visina

Big Ramy ima dosta ok mid section i nisam primjetio taj gut kod njega, dok kod ostalih je to stvarno odvratno. Pogotovo kod Roelly Winklaara.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Phil je ove godine uspio sakriti trbušinu, iako je opet tu i ispala mu je van kod jednogback poziranja, što sudije nisu vidjele, ali opet-tu je.

Listove baš i ne gledaju na olimpiji toliko tako da to nikome nije odnijelo pobjedu.

Big Ramy je definitivno ostvario napredak od prošle god, neka još malo dobije zrelosti u mišićima i perjanja, mislim da za cca 2 god lagano mete konkurenciju.

Dexter i Wolf su mi boli ok, Dexter je malo popustio u završnici, nije više mogao držati napetost u mišićima, Phil je to odradio kako treba i to je to, iako sam realno očekivao Wolfa na drugom mjestu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
17 godina
Rast mišića i visina

Pitanje je koliko bi sve bilo drukčije da je i ušao u natjecanje Kai. 
Barem što se trona tiče. A i on je dakako identično uzgodjio taj nesretni destended gutt. 
Izgleda da do ovih sudaca još nije došlo prošlogodišnje njurganje Swarzeneggera na Arnold Classicu,

i da ćemo još neko vrijeme imati ove junake na bini. Šteta što i ovi svi odreda bili (po meni) ranije fantastičnog izgleda,
Evo npr. mladog Ronie COlemana

Evo ga 15 godina kasnije. 

ali eto, zahtjevi za hulk proporcijama
nedaju niti jednu drugu opciju za uzgojiti toliko neprirodne mesine
osim ubadanja opasnim i (kod nedijabetičara)štetnim inzulinom. Evo čak i "
.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Jebala vas hemija Bajo moj 

15 godina
overhaul kaže...

Pa ćek, jel to inzulin šta uzimaju dijabetičari? Onda to znači da se dijabetičari moraju pucat sterkanima?

I kako si siguran da to nije HGH Gut što kaže cod4gamer? Zašto to pitam, zato jer su se pucali steroidima i prije, što se sad promjenilo pa su postali tako lišeni svake estetike? Možda se danas pucaju puno više nego prije? Ili su se pucali prije sa drugim sterkanima, ne toliko potentnim kao ovima danas? Ili je to jednostavno HGH ubačen u jednadžbu i evo problema?

Pa ono je sramota. I nije bi jasno što Arni drži propovjedi a na Arnoldu dopušta iste stvari.

overhaul kaže...

Evo npr. mladog Ronie COlemana

Kako je lijepo izgledao. Pa ako to nije najveći BB svih vremena, neznam...

overhaul kaže...

Drugo mjesto je za skinuti kapu. Dexter Jackson, čovjek od 46 godina, koji se natječe od 1992. uspijeva dogurati do drugog mjesta.

Ali kad je za njega luimarco rekao da je vampir jer uvijek isto izgleda

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 13:44 (KIKI3ooo).
11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Covjece sve boli haha.Jucer radio noge,danas prsa i ledja i ubija me lol.Tek sad vidim kako ono treniranje kuci nije ni blizu dobro ovom,a i bas se nekak covjek zabavi.

Nego da pitam nesto.Uzeo sam jucer onaj Gold Whey s cokoladom i kako je sad to najbolje uzimat i koliko puta?Sorry na glupim pitanjim noob sam sta ces.Nemam onaj blender.

15 godina
IvanDado kaže...

Covjece sve boli haha.Jucer radio noge,danas prsa i ledja i ubija me lol.Tek sad vidim kako ono treniranje kuci nije ni blizu dobro ovom,a i bas se nekak covjek zabavi.

Nego da pitam nesto.Uzeo sam jucer onaj Gold Whey s cokoladom i kako je sad to najbolje uzimat i koliko puta?Sorry na glupim pitanjim noob sam sta ces.Nemam onaj blender.

Ima se može se ;)

jednom nakon trening ssa 300-500ml vode.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
11 godina
odjavljen

LOL

Great.Hvala frende :)

16 godina
KIKI3ooo kaže...

Pa ono je sramota. I nije bi jasno što Arni drži propovjedi a na Arnoldu dopušta iste stvari.

mislim da on ne odlucuje puno kad su pravila u pitanju ..šta kažete na men's physique po meni sadik prvi terry drugi fali mu još samo malo velicine po meni 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 19:02 (loky4i4).
15 godina
fila2208 kaže...

šta je sa vojnom akademijom?

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
16 godina
KIKI3ooo kaže...
fila2208 kaže...

šta je sa vojnom akademijom?

on je na policijsku iso ako se ne varam.

15 godina
Rast mišića i visina

Zavšrena, čeka se posao.

Mar kako tvoja forma jesi još u treningu?

16 godina
fila2208 kaže...

Zavšrena, čeka se posao.

Mar kako tvoja forma jesi još u treningu?

lose, ako cemo iskreno najgora u zadnje tri godine, jednostavno nisam duze vrijeme treniro(na teretanu mislim), ovako skoro svaki dan, svaki drugi sam na kosarci po 2-3 sata, al opet nakupio sam sala na trbuhu dosta, kilaza je ista no vidim da su mi misici opali nesto malo. no sad krecem na faks u rijeku i u potrazi sam za teretanom jer ako se ide u teretanu onda se nemora na tjelesni na faksu i to mi je onda petak slobodan. u biti krecem opet s treninzima i jos razmisljam upisat se u neki kosarkaski klub, al to cu vidit kakav cu bit s vremenom. nadam se da misici pamte i da mi nece trebat dugo da opet udem u đir.

funny thing sad neki dan bila neka pijanka i sad bili moji frendovi koji su dosta slabiji od mene(ono mrsavi), i idemo mi ruku na ruku i dobiju me obojica sto prije nisu nikako mogli, pa si kazem u sebi e dosta je bilo, moram se vratit treningu hehe.

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Btw jos jedno tupo pitanje lol.Mogu li uzimat whey na dane kad ne treniram?

13 godina
Rast mišića i visina

Svakako zanimljivo istrazivanje: https://labdoor.com/rankings

Myprotein su testirali BCAA, whey i kreatin, i u sva tri proizvoda u samome su vrhu, ostali renomirani proizvođači zaostaju za njima podosta.

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
17 godina
KIKI3ooo kaže...
overhaul kaže...

Pa ćek, jel to inzulin šta uzimaju dijabetičari? Onda to znači da se dijabetičari moraju pucat sterkanima?

I kako si siguran da to nije HGH Gut što kaže cod4gamer? Zašto to pitam, zato jer su se pucali steroidima i prije, što se sad promjenilo pa su postali tako lišeni svake estetike? Možda se danas pucaju puno više nego prije? Ili su se pucali prije sa drugim sterkanima, ne toliko potentnim kao ovima danas? Ili je to jednostavno HGH ubačen u jednadžbu i evo problema?

HGH u predoziranju više potiče rast kostiju nego organa, to se vidi kod ljudi s poremećajem rada hipofize, BB rijetko imaju prerasle vilice, čeone dijelove ili šake, što je u pravilu vidljivo kod takvih ljudi.
Osim toga, da hgh stvarno toliko poveća unutarnje organe, to bi bilo nepovratno i nebi recimo Kai greene nakon što je doslovno recimo 2007 bio trudnica, 2008. došao (relativno)vitak na mr olympia. 
Da, koriste iste injekcije inzulina kao i ljudi sa uznapredovalim dijabetesom. Inzulin je glavni hormon odgovoran za iskorištavanje glukoze. Dakle sa daleko više inzulina nego što ga tijelo proizvodi mogu unijeti daleko više energije u mišiće. Turbo mode. No, nuspojave njegove zlouporabe su visceralno masno tkivo(salo na unutarnjim organima), puno gadne masti(kolesterola) u krvi/krvnim žilama, zadržavanje vode, i smanjena osjetljivost na inzulin. I ako je fulao koji sat sa UH, inzulinom i vježbom, može umrijeti. I naravno, u kakvom su stanju njihove žlijezde, jetra, krvožilni sustav... bolje ne misliti. Unutarnje nabujalo salo pak pokušavaju ubiti sa klenbuterolom, i tako... mrtva trka, samo da nagomila 150 kg mesine. I onda na kraju još vidiš koliko su skladniji bili prije tog overdrivea kemijom. Stvar je i dijelom u tome da se za toliko kg mišića moraju hraniti sa 5000-6000 kalorija dnevno. I to najvećim dijelom UH (za iskorištavanje tog inzulina) i naravno proteinima. Tu je premalo vlakana, a i izaziva nadutost. Što će reći, prvo je želudac često pun, drugo probava spora i masivna. Iako, prije natjecanja, ovi idu na ispiranje crijeva, pa to ne igra toliku ulogu.

IvanDado kaže...

Btw jos jedno tupo pitanje lol.Mogu li uzimat whey na dane kad ne treniram?

Naravno. To je ekstrakt iz hrane. ALI. Moraš si pogledati IIFYM tablicu. dakle, dali imaš dnevno premalo preporučenih bjelančevina u prehrani (oko 2 grama po kg težine)
ako imaš, eto onda uzmeš protein da nadopuniš. Ako ne, a ne vježbaš... a to bude u salo otišlo ili budeš pokakio.

majdo kaže...

Myprotein su testirali BCAA, whey i kreatin, i u sva tri proizvoda u samome su vrhu, ostali renomirani proizvođači zaostaju za njima podosta.

Da, već je bilo linkova, s razlogom ga stalno preporučamo ovdje. On je realno lošiji kad se želi imati baš ukusan shake sa aromom nečega. 
Arome mu nisu baš... Također nije tako super topiv(osim kreatina) kao skupi prizvođači suplemenata.
Ali prirodan, bez boja i okusa je najbolji "bang for buck". Dakle ako si radiš kod kuće, bezukusni myprootein whey sa mlijekom, dodaš sam kraš ekspres i 
nema konkurencije.

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Thx :)

10 godina
Rast mišića i visina

+ 1.5kg sad imam 81.5 kg

leda necu slikat zbog pristica pa da se nekom ne zgadi zivot xD

10 godina
Paun kaže...

U šta vi stavljate pahuljice da bi postale ukusnije nego obično?

I šta mislite o 5/3/1 programu msm da je dobar ali bih ipak voleo da čujem vaše savete?

mlijeko  i kakao( kras express) i neki put bananu

15 godina
Rast mišića i visina

Ide li tko slučajno u ovu teretanu?
Ne izgleda mi nešto dobra :( Molim vas ako šta znate recite!

15 godina
majdo kaže...

Nek je meni prodavač u polleu neki dan preporučivao qnt i pričao kako myp i nije neki jer je jeftin i nije kvalitetan. Građen kao afriički vodovod stoji kraj mene i drka mi na bicepse, ali pljuje myp.

reko majstore myp je ovo i napravio :)

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Savjetuje te li vjezbanje s upalom misica?Mislim vrijedi li ono klin se klinom izbija xD?

13 godina
fila2208 kaže...

Nek je meni prodavač u polleu neki dan preporučivao qnt i pričao kako myp i nije neki jer je jeftin i nije kvalitetan. Građen kao afriički vodovod stoji kraj mene i drka mi na bicepse, ali pljuje myp.

80% osoba s kojima sam razgovarao bilo da imaju direktnu korist od reklamiranja pojedinog branda, ili su im isprani mozgovi, svi zagovaraju da se bjezi od Myp, prejeftino je to vako nako, samo Weider, Battery, ON i ostali bakarači koje placaju visestruko skuplje. Onda kad kažem za koliko kupujem 5 kila s okusom ili bez, svi blenu ko tele u sarena vrata.

A definitivno najjaca fora sto sam imao priliku dozivjeti je prica jednog decka da u pola cijene skoro prodaje ON Gold Whey, jedina caka kao u rinfuzi je. Osobno znam da frajer kuci važe Myp od cokolade i prodaje likovima koji godinama ko fol piju ON, svi svrsavaju i hvale ga kako je najveci kralj na prostorima bivseg balkana radi svoje niske marže hahaha

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Savjetuje te li vjezbanje s upalom misica?Mislim vrijedi li ono klin se klinom izbija xD?

Ako misliš raditi istu mišićnu skupinu koja je upaljena, moj je prijedlog bolje ne.  Osim ako nije skroz slaba upala, onda čak i možeš.

Ako je npr upaljen trapez, noge itd ne vidim zašto ne bi mogao prsa ubiti ili neku drugu skupinu.

A opet, ako je upala stvarno jaka i intenzivna, onda rađe pričekaj da prođe.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Vježbaj ako možeš podnijet bol. Inače više o upali/DOMS-u

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Hvala ljudi.Pa evo noge me ubijale do jucer,a danas bi ih slobodno mogo vjezbat.Malo me jos prsa bole,ali eto da cu si jos sutra odmor i onda u utorak sta bude bude :)

15 godina
majdo kaže...
fila2208 kaže...

80% osoba s kojima sam razgovarao bilo da imaju direktnu korist od reklamiranja pojedinog branda, ili su im isprani mozgovi, svi zagovaraju da se bjezi od Myp, prejeftino je to vako nako, samo Weider, Battery, ON i ostali bakarači koje placaju visestruko skuplje. Onda kad kažem za koliko kupujem 5 kila s okusom ili bez, svi blenu ko tele u sarena vrata.

A definitivno najjaca fora sto sam imao priliku dozivjeti je prica jednog decka da u pola cijene skoro prodaje ON Gold Whey, jedina caka kao u rinfuzi je. Osobno znam da frajer kuci važe Myp od cokolade i prodaje likovima koji godinama ko fol piju ON, svi svrsavaju i hvale ga kako je najveci kralj na prostorima bivseg balkana radi svoje niske marže hahaha

Znači bog! lol kralj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice