Radi, ali na duže vrijeme, na kratkoročno ne, ako si bio na 100/150g 6-8 tjedana i gubio kile mišić koji je 75% voda izgubi dosta glikogena i prazni se bez ugljikohidrata, kad radiš reverse diet i puniš se, mišić se nazad puni vodom vraćaju se glikogenske rezerve i bukneš nabrzinu, 500g ugljića na dugoročno naravno da ćeš dobiti i masti.
tebe konkretno nece tebe zamastit 500g uh ako drzis proteine oko 200 i masti low/mid 50-100g, i racunaj da ce ti trebati jos podizanja UH do kraja mase (pretpostavljam do proljeca ides do 90ak kg?)
glede pristupu makronutrijentima idealno bi ti bilo:
proteine sto vise 200 minimalno i ne oslanjaj se na praskove i sir
masti low 50ak samo sto dode iz mesa i jaja
karbs sto vise, do kraja mase da si na 700-800g postepeno dizajuci, nadi nacine za unijeti
i ono najbitnije : nauci biti gladan kako si sada, doslovno gladan zbog niskog bodyfata i mozes pojesti hrpu clean fooda uz ostajanje na low bodyfatu, to je idealan put. jedan pro bb kojeg pratim je dobro objasnio to: your hunger will always be sky high https://www.instagram.com/p/C9w5LBnoulN/ takoder branch warren you need to be hungry even after you ate itd itd...
pretpostavljam obroci 200g rize + 200g mesa idu bez problema jelda? sto je prosjecnoj osobi tesko pojesti odnosno mogu mozda 1x dnevno
zasto ne praskovi i sir?
prasak je protein najvise bioloske vrijednosti, a sir je top izvor proteina
nitko ne kaze da je jedini nacin za unijeti prasak da ga popijes s vodom kao shake, protiv toga sam i sam jer te ne zasiti, ali mijeanje s zobenima,ili rizin griz ili tako nesto, definitivno da, imas kompletan obrok
sir je top, tu nema dileme, jedino sto je gadan za jesti sam
shakeovi pogotovo na masi pomazu, ne vidim niti jedan problem
btw tvoje poruke i steroidi su malo previse, zvuci kao da nagovaras ljude na to.... nema smisla