nope, u ovih 10+god rađenja hrvackih mostova na tjednoj bazi nikada ozbiljnijih problema, 1-2 godisnje uštine da ne mogu pomicati glavom lijevo desno na par dana i to je to
Bodybuilding - od početnika do naprednih
- poruka: 31.356
- |
- čitano: 6.759.166
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
nizak bodyfat i zbog toga dobra inzulinska osjetljivost i potencijal za izgradnju, vjerujem da moze dobiti solidnih 10kg u narednih 6-12mj ako zadovolji prehranu (paziti i na kcal a ne samo jesti proteinaste namirnice po osjecaju) i osjetno ojaca (npr taj benc 60kg sto prije dovesti na 100kg, uz ostalo)
Moj brat, 24 godine. Nikad u životu nije digao uteg. Slika nakon 2 tjedna što je prvi put ušao u teretanu. Što mislite, vrhunska genetika?
Nakon dva tjedna bench je već na 60kg. I btw nikad se nije bavio nikakvim sportom.
neki ljudi ovako izgledaju nakon god dana gym
elite genetiks, a ostalo ti je doktor iznad mene napisao, bacaj na njega samo utege, eksplodirat će u par mjeseci
Moj brat, 24 godine. Nikad u životu nije digao uteg. Slika nakon 2 tjedna što je prvi put ušao u teretanu. Što mislite, vrhunska genetika?
Nakon dva tjedna bench je već na 60kg. I btw nikad se nije bavio nikakvim sportom.
Ljubomoran sam moram priznat haha. Da sam imao ovakvu podlogu za start di bi do sad bio. Nedaj mu da odustane od gyma, ima brutalni potencijal. Vaskularnost top. Kakav si mu trening dao?
Ljubomoran sam moram priznat haha. Da sam imao ovakvu podlogu za start di bi do sad bio. Nedaj mu da odustane od gyma, ima brutalni potencijal. Vaskularnost top. Kakav si mu trening dao?
Bome i ja sam ljubomoran jer nemam ni blizu tu genetiku, morao sam se ubiti za svaki gram mišića...
Za početak upper/lower 3 puta tjedno, jednom tjedno compund liftovi, dva puta tjedno klasični bb trening. Kažem za početak jer nisam htio puno treninga s obzirom da nije bio nikad ljubitelj sporta pa neka se polako uhoda.
Kasnije nek si sam nešto iskemija, pametan je, naći će si što mu najbolje odgovara. Nadam se da neće odustati, bilo bi šteta.