Veliki derbi danas. Kakve su prognoze, ocekivanja?
Ajmo po tri boda!
Veliki derbi danas. Kakve su prognoze, ocekivanja?
Ajmo po tri boda!
Man U. 0:2 Arsenal
Steta, bila je ovo lijepa prilika jos se odvojiti od chelsea, tottenhama i manchesterova. No dobro, bar su i drugi kiksali. ManU nije bio nesto puno bolji, dali nam gol iz prekida i to je vise manje to. Sve se moglo i okrenuti zadnjih pola sata. Sada slijedi pauza koja ce nam dobro doci. Nadam se i povratku nekih prvotimaca nakon nje...
Fina utakmica u Cardiffu. Šteta da onaj šut Jacka na početku nije ušao... Ozil fina dva asista. Ramsey kralj s dva pogotka. Nije ih slavio, publika mu pljeskala... lijepe scene za vidjeti. Flamini isto fini gol zabio.
Još valja spomenuti Giroudovo nesuđeno zaleđe. :D Meni u biti drago da nije pucao i zabio jer bi poslije bilo kritika, vamo-tamo. Ovako je sve čisto. Iako bi kosu vjerojatno čupao da je ostalo 0:0. xD
Sutra Hull. Idemo po nova tri boda.
I da, gledao sam MOTD (emisija s BBC-a) i tamo su fino izanalizirali... vezni red nam je bio ekstra. Jedan tren Wilshere u špici, Giroud desno, Cazorla lijevo... pa drugi napad Ozil desno, Wilshere lijevo, Giroud naprijed... (sad i karikiram pomalo, ali shvaćate poantu). Svatko u svakom trenu se može naći na bilo kojoj od tih pozicija i biti opasan. U jednom trenu je i Gibbs bio u špici... pa Flamini je zabio gol, zar ne? On je bio u špici, desno Ozil koji je asistirao, a lijevo Giroud. S tako fleksibilnim i pokretnim, tehničkim potkovanim veznim redom se lako zbuni svaka obrana. Svaka čast dečkima.
Još malo... priča se da bi Morata mogao na posudbu u siječnju. Također se šuška o Patu kao siječanjskom pojačanju. Mislim da su obojica veliki napredak u odnosu na Bendtnera koji je jedina ozbiljna rezerva Giroudu.
Gol sezone po meni, za sada...
Pao i Hull jučer uz dosta izmjena. Čak je i Bendtner zabio... na asist Jenkinsona.
Kiksali redom United, Chelsea i City jučer... treba dobiti Evertona danas i otići na +7. Iduće tekme su nam City i Chelsea.
Danas ako dobijemo imamo ogromnu prednost nad drugoplasranim Liverpoolom i titula Premierlige nam se smješi. Samo treba nastaviti imati rutinu... Ekipe protivh kojih Man City, Chelsea i ostatak društva kiksaju, mi pobjedujemo sa 60 % snage. Ligu osvaja upravo onaj koji protiv "prosječnih momčadi" ne kiksa, a ne onaj koji pobjeduje u svakom derbiju. Evo i jedna slika
Nadam se da će dečki biti raspoloženi danas... za manje od sat vremena gostujemo na Etihadu. Tri boda bi bila super...
#Arsenal team to play Man City: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Wilshere, Ramsey, Özil, Walcott, Giroud #MCFCvAFC
#mcfc: Pantilimon; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Fernandinho, Yaya Toure; Nasri, Aguero, Silva; Negredo
Gledam i ne vjerujem :/ U Ž A S!
Ala koji potop, a još nije ni kraj. 6:0 za Chelsea
Ajmo po taj trofej u subotu! COYG!
Prava drama u finalu, al neka. Ne bi valjalo da je bilo drugačije.
Da ozivim temu.....
Sta mislite ima li Arsenal sansu u LP i koje misto ocekujete na kraju sezone u PL?
Mislim da imaju velike šanse protiv Monaca u LP i da su im za osvajanje mjesta u PL koje vodi u LP potrebna pojačanja; kvalitetan stoper ali prije svega klasični defanzvini veznjak.
Tottenham 2 - 1 Arsenal ... jedna od najgorih utakmica Arsenala što sam ikad pogledao, parkiran bus pred golom 80% tekme a dva pasa nisu u stanju sastaviti... ovoj ekipi četvro mjesto je vrh!
Arsenal fan TV
Dugo nisu imali toliko gresaka pri jednostavnim dodavanjima. Totalna zbunjenost na trenutke. Nebo i zemlja u usporedbi sa prvom utakmicom.
Ma razlika je tu u klasi izmedju ekipa, otkada Costa igra Atletico je top 5 timova u EU po igri. Ali Arsenal fan TV je zakon, najbolja zabava na netu.