Ode nam legenda, jedan od najboljih stopera svih vremena. Jednostavno je bio prefektan odbrambeni igrac, kombinacija snage, talenta, cvrstine. Posljednjih nekoliko godina je dosta izgubio na brzini ali je sve to nadoknadjivao skoro nerealnim citanjem igre i startovima koji posjeduju malo koji igraci. Bio je ga uzitak gledati, kako komanduje odbranom i kako prakticki sam drzi tu odbranu. 10 godina je proveo u Milanu, 10 godina igranja na visokom nivou, 10 godina medju najboljim stoperima svijeta, 10 godina je pokazivao sta znaci biti skoro savrsen igrac. U prvoj utakmici na Camp Nou je zaustavio Messija, najboljeg igraca svijeta koji je 12 godina mladji od njega i koji je daleko brzi od njega, ali kao sto sam rekao zaustavio ga je upravo svojim fantasticnim citanjem igre i svojim startovima. Grazie di tutto Nesta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pročitao sam negdje,al još nema potvrde dal je ti istinito,Berlusconi vjerojatno prodaje 40% dionica kluba.
Pročitao sam negdje,al još nema potvrde dal je ti istinito,Berlusconi vjerojatno prodaje 40% dionica kluba.
To svake godine govore :D
Jos jedna legenda odlazi: GENNARO GATTUSO has confirmed he’s leaving Milan at the end of the current season.
Da odlaze i Gattuso i Inzaghi, donijeli su nam toliko trofeja ali mislim da je bilo i vrijeme da odu.
Van Bommel potvrdio da ide u PSV (po meni dobra vijest, nije bio ništa posebno). Zna li netko što je sa Ambrosinijem (ističe mu ogovor ove sezone) i Yepesom. Još se čeka odluka što sa Muntarijem, Maxi Lopezom i Aquilanijem koji su na posudbi (nadam se da Aquilani neće biti i iduće sezone s nama). Ovo će biti uzbudljivo ljeto.
Yepes produzio do kraja 2013., a vjerojatno ce i Ambrosini produzit
Nisam ga pratio ove sezone, kakav je bio?
Nisam ga pratio ove sezone, kakav je bio?
Nisam ni ja, al dosta se prica o njemu, a i mislim da ce bit jedan od vaznijih Talijanima na Euru :)
Konačno da vidimo konkretne poteze uprave Milana, bez obzira koliko su mi ovi igrači dragi (pogotovo Nesta) vrijeme je da davno bilo da im se kaže hvala i doviđenja.
Baš me zanima koga će sve dovesti pored ove dvojice što su došla (Traore i Montolivo). Kako bih volio da dođe Ganso i dobar golman kao što je Lloris.
Konačno da vidimo konkretne poteze uprave Milana, bez obzira koliko su mi ovi igrači dragi (pogotovo Nesta) vrijeme je da davno bilo da im se kaže hvala i doviđenja.
Baš me zanima koga će sve dovesti pored ove dvojice što su došla (Traore i Montolivo). Kako bih volio da dođe Ganso i dobar golman kao što je Lloris.
koji traore?
koji traore?
Bakaye Traore, došao je iz Nancyja kao slobodan igrač.
Prica se i da je potpisao Ogbonna. Stoper iz Torina koji igra za tal. reprezentaciju
Ja mislim da je Abbiati odličan golman,trebao bi nam neki zamjenski bolji,a opet mislim da ove godine Lloris nije baš nešto branio.
http://sg.news.yahoo.com/zambrotta-played-last-game-ac-milan-161500399--spt.html
Pomladit ćemo se preko svake mjere
ma pipa je trebalo stavljat umjesto robinha
Odose legende, Nesta, Seedorf, Gattuso, Pippo, odose i Zambrotta i Van Bommel koji su bili tu krace vrijeme. Te suze Van Bommela opisuju stanje u klubu koje je poput porodice, proveo je godinu i po u klubu i place na odlasku, to dovoljno govori o velikom Milanu. Pippo pokazao kakav je igrac, kakav je majstor za golove. Stvarno je pretuzno ih bilo gledati na kraju, kad nisam i ja suzu pustio. Hvala im na svemu.. FORZA MILAN!!!!
Stvarno sad neki čudan osjećaj. Kada odjedjnom odu ikone kluba, legende kluba. Imam osjećaj kao da to nije više isti klub , svaka ima čast na svemu, nosili su se i sa 10 godina mlađim igračima. Hvala im. A sada treba stvariti nove legende i ići po nove pobjede. Forza Milan!
Sad to vise nije to, biti cemo klub tipa Napoli, bar neko vrijeme :(, hvala im svima a nadolazecima zelim srecu.
Pretuzan dan za sve Rossonere, da bar mogu gledati veliki Milan kako igra :(( Forza Milan
Ja mislim da je Abbiati odličan golman,trebao bi nam neki zamjenski bolji,a opet mislim da ove godine Lloris nije baš nešto branio.
Ma nije on loš iako je ove sezone par puta dobro kiksao ali vrijeme je da se razmišlja o njegovoj zamjeni a kad bi doveli Llorisa bili bi mirni narednih 10-tak godina kad je golman u pitanju.
Sad šta će sve od toga biti ko zna, uprava je na potezu.
Lloris ili Akinfeev....

Lloris ili Akinfeev....
Prica se i o Handanovicu
Lloris ili Akinfeev....
Prica se i o Handanovicu
Isto se priča i o Modriću da će u Real
Lloris ili Akinfeev....
Prica se i o Handanovicu
Isto se priča i o Modriću da će u Real
Ovo je realnije :D
Tko je vjerovao da ce CR napustit united,pa je napustio,kod transfera se nista nezna....
Lloris ili Akinfeev....
Rođak ti to po FM-u
Ja bih prije Llorisa uz Gansa, M'Vilu, Eriksena i još kojeg u odbranu
Valjda bi bilo dovoljno za titulu.
Muntari će potpisati ugovor na dvije godine i još su doveli mladog brazilskog golmana Gabriela.
Thiago Silva potvrdio ostanak :D