AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AC Milan

Ode nam legenda, jedan od najboljih stopera svih vremena. Jednostavno je bio prefektan odbrambeni igrac, kombinacija snage, talenta, cvrstine. Posljednjih nekoliko godina je dosta izgubio na brzini ali je sve to nadoknadjivao skoro nerealnim citanjem igre i startovima koji posjeduju malo koji igraci. Bio je ga uzitak gledati, kako komanduje odbranom i kako prakticki sam drzi tu odbranu. 10 godina je proveo u Milanu, 10 godina igranja na visokom nivou, 10 godina medju najboljim stoperima svijeta, 10 godina je pokazivao sta znaci biti skoro savrsen igrac. U prvoj utakmici na Camp Nou je zaustavio Messija, najboljeg igraca svijeta koji je 12 godina mladji od njega i koji je daleko brzi od njega, ali kao sto sam rekao zaustavio ga je upravo svojim fantasticnim citanjem igre i svojim startovima. Grazie di tutto Nesta.

16 godina
Re: AC Milan

Pročitao sam negdje,al još nema potvrde dal je ti istinito,Berlusconi vjerojatno prodaje 40% dionica kluba.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Pročitao sam negdje,al još nema potvrde dal je ti istinito,Berlusconi vjerojatno prodaje 40% dionica kluba.

To svake godine govore :D

Jos jedna legenda odlazi: GENNARO GATTUSO has confirmed he’s leaving Milan at the end of the current season.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 16:40 (Diavol).
15 godina
neaktivan
Diavol kaže...
Jos jedna legenda odlazi: GENNARO GATTUSO has confirmed he’s leaving Milan at the end of the current season.

Da odlaze i Gattuso i Inzaghi, donijeli su nam toliko trofeja ali mislim da je bilo i vrijeme da odu.

17 godina
protjeran
AC Milan

Van Bommel potvrdio da ide u PSV (po meni dobra vijest, nije bio ništa posebno). Zna li netko što je sa Ambrosinijem (ističe mu ogovor ove sezone) i Yepesom. Još se čeka odluka što sa Muntarijem, Maxi Lopezom i Aquilanijem koji su na posudbi (nadam se da Aquilani neće biti i iduće sezone s nama). Ovo će biti uzbudljivo ljeto.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 20:06 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan
AC Milan

Yepes produzio do kraja 2013., a vjerojatno ce i Ambrosini produzit

16 godina
neaktivan
AC Milan

Montolivo potpisao

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 18:51 (Diavol).
17 godina
protjeran
AC Milan

Nisam ga pratio ove sezone, kakav je bio?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Nisam ga pratio ove sezone, kakav je bio?

Nisam ni ja, al dosta se prica o njemu, a i mislim da ce bit jedan od vaznijih Talijanima na Euru :)

14 godina
neaktivan

Konačno da vidimo konkretne poteze uprave Milana, bez obzira koliko su mi ovi igrači dragi (pogotovo Nesta) vrijeme je da davno bilo da im se kaže hvala i doviđenja.

Baš me zanima koga će sve dovesti pored ove dvojice što su došla (Traore i Montolivo). Kako bih volio da dođe Ganso i dobar golman kao što je Lloris.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Konačno da vidimo konkretne poteze uprave Milana, bez obzira koliko su mi ovi igrači dragi (pogotovo Nesta) vrijeme je da davno bilo da im se kaže hvala i doviđenja.

Baš me zanima koga će sve dovesti pored ove dvojice što su došla (Traore i Montolivo). Kako bih volio da dođe Ganso i dobar golman kao što je Lloris.

koji traore?

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

koji traore?

Bakaye Traore, došao je iz Nancyja kao slobodan igrač.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Prica se i da je potpisao Ogbonna. Stoper iz Torina koji igra za tal. reprezentaciju

16 godina
Linkosaan kaže...

Ja mislim da je Abbiati odličan golman,trebao bi nam neki zamjenski bolji,a opet mislim da ove godine Lloris nije baš nešto branio.

17 godina
protjeran
AC Milan
15 godina
AC Milan

ma pipa je trebalo stavljat umjesto robinha

16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
AC Milan

Odose legende, Nesta, Seedorf, Gattuso, Pippo, odose i Zambrotta i Van Bommel koji su bili tu krace vrijeme. Te suze Van Bommela opisuju stanje u klubu koje je poput porodice, proveo je godinu i po u klubu i place na odlasku, to dovoljno govori o velikom Milanu. Pippo pokazao kakav je igrac, kakav je majstor za golove. Stvarno je pretuzno ih bilo gledati na kraju, kad nisam i ja suzu pustio. Hvala im na svemu.. FORZA MILAN!!!!

13 godina
AC Milan

Stvarno sad neki čudan osjećaj. Kada odjedjnom odu ikone kluba, legende kluba. Imam osjećaj kao da to nije više isti klub {#}, svaka ima čast na svemu, nosili su se i sa 10 godina mlađim igračima. Hvala im. A sada treba stvariti nove legende i ići po nove pobjede. Forza Milan!

Aut vincere, aut mori!
16 godina
AC Milan

Sad to vise nije to, biti cemo klub tipa Napoli, bar neko vrijeme :(, hvala im svima a nadolazecima zelim srecu. 
Pretuzan dan za sve Rossonere, da bar mogu gledati veliki Milan kako igra :((  Forza Milan

14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ja mislim da je Abbiati odličan golman,trebao bi nam neki zamjenski bolji,a opet mislim da ove godine Lloris nije baš nešto branio.

Ma nije on loš iako je ove sezone par puta dobro kiksao ali vrijeme je da se razmišlja o njegovoj zamjeni a kad bi doveli Llorisa bili bi mirni narednih 10-tak godina kad je golman u pitanju.

Sad šta će sve od toga biti ko zna, uprava je na potezu.

17 godina
neaktivan

Lloris ili Akinfeev....

16 godina
Neki izvori govore da je Gansov agent u Milanu na razgovoru s Gallianijem i da će ga vjerojatno kupiti za 20 mil€ ili za manje i dodati Robinha.
16 godina
neaktivan
dark_jackal kaže...

Lloris ili Akinfeev....

Prica se i o Handanovicu

13 godina
Diavol kaže...
dark_jackal kaže...

Lloris ili Akinfeev....

Prica se i o Handanovicu

Isto se priča i o Modriću da će u Real {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
Diavol kaže...
dark_jackal kaže...

Lloris ili Akinfeev....

Prica se i o Handanovicu

Isto se priča i o Modriću da će u Real {#}

Ovo je realnije :D

14 godina
neaktivan
AC Milan

Tko je vjerovao da ce CR napustit united,pa je napustio,kod transfera se nista nezna....

14 godina
neaktivan
dark_jackal kaže...

Lloris ili Akinfeev....

Rođak ti to po FM-u {#}

Ja bih prije Llorisa uz Gansa, M'Vilu, Eriksena i još kojeg u odbranu {#}

Valjda bi bilo dovoljno za titulu. 

14 godina
neaktivan

Muntari će potpisati ugovor na dvije godine i još su doveli mladog brazilskog golmana Gabriela.

16 godina
neaktivan
AC Milan

Thiago Silva potvrdio ostanak :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice