AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: AC Milan
Logigamer kaže...

a otkud vi mozete znat kome je abi uputio loptu,sta ako je isa pucat?

Tebi ono liči na udarac {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
Logigamer kaže...

a otkud vi mozete znat kome je abi uputio loptu,sta ako je isa pucat?

Tebi ono liči na udarac {#}

vidio sam i gore,ugl.stvar je u tome sto nitko osim njega nezna sta je on htio {#}

17 godina
protjeran
AC Milan

Linijski sudac ne čita misli, sorry. Izgledalo je kao klasičan ubačaj i tribalo je svirat zaleđe.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
AC Milan

opet poraz,nije valjda da će i prvenstvo prokockat

13 godina
AC Milan

Ma neće Juve danas dobit Palerma, ne vjerujem.

14 godina
AC Milan
Pogledao sam utakmicu, samo ću reći ovo; ovo se nije dogodilo zadnjih 11 godina, e j*biga, jednom se i to trebalo i moralo dogoditi, u svakom slučaju, još ništa nije gotovo!
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
AC Milan

Ovo ne da nije penal nego je čisti žuti karton za simuliranje! A da je Barci to dosuđeno opet bi bili krivi suci, uefa,.....

14 godina
AC Milan
@Balvan8, sada nemoj samo reći da ne spamaš i trolaš, a da si offtopic, samo tako?

Pa dajte ljudi u temi o Milanu pišite o Milanu, kako dobro, tako i loše, na*ijem i Barcelonu i tebe u ovoj temi, a tako i komentare o ostalim klubovima, OVO je tema za komentare o MILANU i.

Sad se ti ljuti koliko god hoćeš, ali u pravu sam ja, a ti si bio OT!
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
@Balvan8, sada nemoj samo reći da ne spamaš i trolaš, a da si offtopic, samo tako?

Pa dajte ljudi u temi o Milanu pišite o Milanu, kako dobro, tako i loše, na*ijem i Barcelonu i tebe u ovoj temi, a tako i komentare o ostalim klubovima, OVO je tema za komentare o MILANU i.

Sad se ti ljuti koliko god hoćeš, ali u pravu sam ja, a ti si bio OT!

oladi malo. {#}

16 godina
AC Milan

Balvan opet ti fali malo kartona?

Opet provociraš i trollaš, a kasnije nečeš biti ništa kriv.{#}

15 godina
AC Milan

Što čovjek ne smije reći istinu? nije uopće u off-topicu.

ja sam gledao utakmicu na Areni i komentator je isto potvrdio da je penal dosuđen bezveze i da nije bilo penala.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
AC Milan
@Antimadrista, Balvan8 u prvoj rečenici je rekao što je rekao i tu mu nemam prigovora.
U drugoj rečenici već ulazi u OT, "kada bi se to ...", što po mojem skromnom subjektivnom mišljenju nije idealno sročeno, zbog čega i ja pi*dim u bilo kojoj temi.
Po meni, klub iz "ove" teme igrao je tekmu s gostom i u*rao je to a dobro odigrao to i to, i to je sve u širinu što se treba razglabati, neki "treći" (klub) uvijek je višak!
ATJ Lučko
15 godina
AC Milan
Super,onda bi svi ovi postovi na zadnjih par stranica u kojima se spominju drugi klubovi trebali biti obrisani zbog off-topica. I ti si sudjelovao u njima i spominjao druge klubove,ali to ti je onda odgovaralo jer su se spominjala namještanja i "povlašteni".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 19:03 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Kako Milan igra u zadnje vrijeme ništa od titule, mrski Juventus će se očito provući prvi.

Nisu u stanju ni Fiorentinu pobijediti na svom terenu. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
antimadridista kaže...

Što čovjek ne smije reći istinu? nije uopće u off-topicu.

ja sam gledao utakmicu na Areni i komentator je isto potvrdio da je penal dosuđen bezveze i da nije bilo penala.

offtopic sam napisao jer se svađaju oko nečega b, kao što sam i ja sam otišao u offtipic.

Nego sad. Jel vam smeta kad vam dođu ljudi i postaju neke stvari koje su istina npr. ono suđenje protiv Chelsea?! Kad nešto takvo kao što je sad postao balvan ovdje postavi u temu barcelna za barcu odmah dobije hrpu TD-ova i počne se lika napadati. Kasnije se opet izjavi zašto je za tako nečim imao potrebe postati, a sad isto to vi radite. Poslje ćete opet ispadati fer i pošteni, te govoriti kako vi takvo nešto ne radite. Neznam tko tu koga prca u mozak, ali radite isto ono što i vama smeta.

Da bilo je čisto simuliranje... zna to ibra tako ponekad, iako ga obožavam jer je dobar igrač, ali je dosta loš karakter

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 20:09 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Kako Milan igra u zadnje vrijeme ništa od titule, mrski Juventus će se očito provući prvi.

Nisu u stanju ni Fiorentinu pobijediti na svom terenu. 

Slažen se. Puno smo pali i sad će nam Juve može nabit kompleske mogućom duplom krunom.

16 godina
AC Milan

I to fiorentinu koja nije pobijedila zadnjih 4 ili 5 kola, naravno sad jesu.{#}

15 godina
neaktivan
AC Milan

U najmanju ruku ocajna utakmica od strane Milana. Realno Fiorentina je bila bolja i zalsluzeno su pobijedili, nekako se osjecao umor od utakmice protiv Barce. Juve takodje pobjedio, tako da smo na drugoj poziciji. Sad treba pokusati dobiti sve do kraja, sto ce biti tesko i nadati se da ce Juve kiksati. Btw drago mi je sto se Cassano vratio.

14 godina
AC Milan
@Comandos, čini li se i tebi ili je to samo meni brija, da je Cassano već duuuuugo "najzločestiji" dečko u Serie A i dakako najveći fakin, u pozitivnom smislu riječi??!!

BTW; i meni je jaaako drago što se je vratio, a nakon što su skužili da ima rupu u srcu među klijetkama, nešto prestrašno!!
ATJ Lučko
17 godina
protjeran

Nekako mi je teško bit optimist kad vidim da je Juve nanizao 3 lagane pobjede protiv neloših suparnika Intera, Napolija i Palerma. Prva dva nama uzeli bodove. Nisam siguran ali mislim da imamo teži raspored do kraja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 2:04 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
@Comandos, čini li se i tebi ili je to samo meni brija, da je Cassano već duuuuugo "najzločestiji" dečko u Serie A i dakako najveći fakin, u pozitivnom smislu riječi??!!

BTW; i meni je jaaako drago što se je vratio, a nakon što su skužili da ima rupu u srcu među klijetkama, nešto prestrašno!!

Ma Cassano je kralj. Bio je onako nestasan, ali otkako je dosao u Milan u potupunosti se smirio.

17 godina
neaktivan
17 godina
protjeran

Nisan ni zna da danas igraju. Srićom pobjeda. Po meni ne Muntari bolji izbor za zadnjeg veznog i od Amborisinija i od Van Bommela koji su ipak u godinama.

17 godina
protjeran
AC Milan

Opet nam poništen regularan gol. Večeras Juve može napravit veliki korak ka naslovu.

14 godina
neaktivan

Očito ništa od titule, a kako igraju nisu je ni zaslužili.

U stanju su sve živo da pokockaju pa čak i onakvu prednost prije samo par kola.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Očito ništa od titule, a kako igraju nisu je ni zaslužili.

U stanju su sve živo da pokockaju pa čak i onakvu prednost prije samo par kola.

Mislim da je gotovo, Juve triba minimalno dvaput nerješeno ostat u idućih par kola a kad im pogledaš protivnike to nije baš za očekivat (lecce, novara, cessena...)

14 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Mislim da je gotovo, Juve triba minimalno dvaput nerješeno ostat u idućih par kola a kad im pogledaš protivnike to nije baš za očekivat (lecce, novara, cessena...)

Za ovu sezonu piši propalo, niko me nije u stanju ono pravo naljutiti kao Milan.

Valjda će budalaši u klubu konačno shvatiti da od fosila nema više koristi i dovesti prava pojačanja. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 12:03 (Linkosaan).
16 godina
AC Milan

Juve bez izubljene utakmice, svaka im čast, a po imenima igrača nikad nebih rekao da bi mogli napraviti nešto takvo.

Kad smo već kod groznih igri milana, što bih tek trebao reći na inter koji kako stvari stoje neide niti u kup uefa. lol

Milanu fali malo bolji centar trebaju dovesti nekoliko dobrih igrača na toj poziciji, jedan pošteni bek i mit će jako dobri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 12:12 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
AC Milan

Ma šta će Interu Europa Liga to je za male momčadi, bolje da se koncentriraju na pomlađivanje momčadi i prvenstvo.

Nama hitno triba livi bek (Antonini nije klasa za Milan i neznan zašto nisu dali pravi priliku Taiwu već su ga poslali na posudbu), pravi playmaker (Aquilani to nije). Nebi bilo loše i stopera jednog (Nesta i Yepes su starci, Mexes ništa posebno, Bonera je uvik sidija na klupi i ne vidim ga kao stup obrane uz nezamjenjivog Thiaga Silvu). Po meni je prvenstvo izgubljeno prodajom Prila Juveu di je ove sezone najbolji igrač. Istina je da je kod nas prošlu sezonio bio dosta loš (i ozljeđivan) ali kad su ga već prodali tribali su dovest pravog zadnjeg veznog a ne da nam ko ove godine tu igraju igrači tipa Van Bommel, Ambrosini ili Muntari koji ipak nemaju tu mogućnost davanja pametnih lopti već više idu na snagu i rzabijanje. Eda i nek prodaju Robinha, u globalu očajna sezona (mislim da je dao manje golova od Nocerina koji je vjerojatno odigrao sezonu života i nevirujen da će je ponovit)

17 godina
neaktivan
AC Milan

Ako je ovo istina, onda im to i nije baš najpametniji potez. Po meni je on igračina i pol.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFVuukAkZAhYDVBzq&tmpl=coranto_ita_news

btw. evo jedne prigodne... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice