2018 FIFA World Cup

poruka: 363
|
čitano: 62.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
2018 FIFA World Cup

finale belgija - hrvatska ... da ostane zapisano :D

12 godina
protjeran
Re: 2018 FIFA World Cup
loky4i4 kaže...

Japan vs Hrvatska. finale. 

14 godina
2018 FIFA World Cup

Finale Hrvatska : Francuska, kada bi se mene upitalo, da im vratimo za polufinale '98 godine 

ATJ Lučko
17 godina
loky4i4 kaže...

Ne bih baš na osnovu toga proglašavao favorite za titulu, ali što je je, dve ekipe koje su igrale najkonzistentnije na visokom nivou u grupi. Urugvaj je takođe sakupio 9 bodova, ali su Egipat i Saudijsku Arabiju pobedili sa po samo 1:0, tako da nisu toliko impresionirali.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
loky4i4 kaže...

Svake godine letimo jako visoko...ajmo biti zadovoljni cetvrtfinalom.

Hrv Spanj ce biti jako teska utakmica za obje strane...ali prvo se treba rijesiti Eriksena

12 godina
protjeran
Mitch kaže...
loky4i4 kaže...

Svake godine letimo jako visoko...ajmo biti zadovoljni cetvrtfinalom.

Hrv Spanj ce biti jako teska utakmica za obje strane...ali prvo se treba rijesiti Eriksena

Puno se toga treba dogodit da uopće dođe do te tekme.

Meni bi samo bilo žao da ispadnemo od Danske jer smo realno bolji, a za dalje mi je totalno nebitno, jer ćemo igrat vjerojatno sa boljima od sebe i bilo kakav uspjeh je samo dodatni plus na uspješan turnir.

Meksiko je tukao Švabe, nakon toga pričalo se da su kandidati za osvajanje, igra super, ovo ono, a na kraju ih polupaju Šveđani u utakmici koja je bila po važnosti kao ove na ispadanje.

Tako da...

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Paolo Maldini kaže...

Talijani, koji su izmslili obrambeni nogomet i catenaccio, su četverostruki svjetski prvaci pa ih nitko ne pljuje, dapače, ljudima je žao što nisu na prvenstvu. Grčka je igrala oku ružan nogomet, ali nema tu nikakve sramote.

Okej slazem se, ali su Talijani isto igrali kontre. P.S. pogledaj ih gdje ih je doveo moderan pokusaj na catenaccio. Danas ih nema nigdje, a klubovi su to shvatili i igraju potpuno drugaciji nogomet (ala Juve).

U modernom nogometu 21. stoljeca nema mjesta za iskljucivo defanzivnu igru. Grcka nije radila nista osim golova iz prekida. Bas nikakva igra i sretan zdrijeb (izuzev tekme protiv Francuza, to je bila vrhunska defanzivna predstava Grcke).

Ha??

Grčka 2004 je jedan od najzaslužnijih osvajača što se tiče ždrijeba. Igrački,slažem se da su imali brutalne sreče.

Portugal - 2x pobjeda protiv domaćina 2:1 i 1:0(mladi CR7,Figo,Rui Costa,Carvalho,Nuno Gomes)

Španjolska - odigrali 1:1 s vrlo jakom Španjolskom(uostalom Špa osvojila 2 sljedeča Eura)

Francuska - izbacili s 1:0(dovoljno je samo reći - Zizou,a gdje su još Thuram,Henry,Henry,Trezegeut,Vieira)

Češka - atomska Češka je pala u produžetku s 1:0(po meni je Češka trebala osvojit)

14 godina
neaktivan
2018 FIFA World Cup

Nego da se vratimo na SP 2018.

Moja prognoza:

1/4 FIN:

Hrvatska - Španjolska

Kolumbija - Švicarska

Francuska - Uruguay

Belgija - Brazil

1/2 FIN:

Španjolska - Švicarska

Belgija - Francuska

Za 3.mjesto:

Belgija - Španjolska  2:0

GRANDE FINALE:

Francuska - Švicarska  2*:1

Daj Bože da sam u krivu, i da mi to osvojimo.

Al imam feeling da če se Euro 2016 ponovit. Nadigrat čemo protivnika i izgubit.  Jooj,zazivam vraga bezveze..

12 godina

Imali smo dva nesretna ispadanja ne velikim natjecanjima odmah nakon grupne faze gdje smo dominirali, treća sreća!

Također nadam se da se povijest ponavlja.

EURO 1996 nesretno i uz pomoć sudaca Njemci nas prolaze na euru u nokaut fazi, provlačimo se kroz kvalifikacije za WC98 - hvatamo zadnji "voz" ispred Grčke i preko Ukraine dolazimo do SP gdje dominiramo i dalje je povijest.

EURO 2016 nesretno i uz pomoć Čačića Portugalci nas prolaze na euru u nokaut fazi, provlačimo se kroz kvalifikacije za WC18 - hvatamo zadnji "voz" ispred Ukraine i preko Grčke dolazimo do SP gdje dominiramo .... i dalje je povijest? ... 

Također bi nadodao da je put sličan, Grupa sa jednim jakim protivnikom (Oba puta Argentina) te dva sa kojima svkako možeš igrati (Japan/NIgerija i Jamajka/Island), osmina finala je bila ne toliko zvučna reprezentacija ali opet dovoljno jaka da svakome zagorča život (Rumnjska/Danska), u četvrtfinalu velika nogometna nacija (Njemačka/Španjolska[?!])... Polufinale i ostatak neću spominjati jer tko god dođe tamo jak je!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 14:59 (ibme74).
16 godina
2018 FIFA World Cup

Moram priznati da me ovo iznenadilo. Baš sam se pitao zašto ladić nosi spikerfon i glumi sudca :D
https://www.index.hr/sport/clanak/tko-je-dalicev-lumen-koji-mu-s-tribine-javlja-svaku-gresku/2007799.aspx
Uglavnom, ovo je zanimljiva tema koju bi mogao popratiti i Bug - s tehničkog stajališta; kako se skupljaju podaci o igračima, koji software obrađuje informacije, što se prezentira i kako to sve skupa radi. Svaka čast da smo napredni u tome. Sad je malo jasnije zašto naš trener tako kvalitetno reagira strategijom i izmjenama u igri.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
8 godina
ATJLučko kaže...

Finale Hrvatska : Francuska, kada bi se mene upitalo, da im vratimo za polufinale '98 godine 

I da im Strinić uvali jedina dva gola u karijeri, kao nama Thuram '98 

10 godina
2018 FIFA World Cup

Da čujem za koga navijate danas 

Samo nek gaučosi ispadnu i ja sretan

15 Francuska
4 Argentina
12 godina
2018 FIFA World Cup

FRA-ARG 18+

16 godina
Pogledam prije 10 minuta 2 1 za argentinu reko jebem im sve jos ce osvojit prvenstvo...kad za 10 minuta 4 2 za francusku hahahaha....a jesu jadni, bas mi je drago
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
2018 FIFA World Cup

Inace Francuska je jedina Afrička reprezentacija u osmini finala 

11 godina

Zašto pored odličnih argentinaca poput higuaina, dybale, lanzinia igraju neki no name igraci iz argentinske lige. Onaj pavon i meza u tri utakmice nisu nista napravili.Također neki armani na golu a rulli nije ni pozvan.

12 godina

Zasto Pastore nije pozvan? On je valjda jedini vezni osim Banege koji nesto i zna sa loptom u veznom redu

15 godina
protjeran
The_K kaže...

Zašto pored odličnih argentinaca poput higuaina, dybale, lanzinia igraju neki no name igraci iz argentinske lige. Onaj pavon i meza u tri utakmice nisu nista napravili.Također neki armani na golu a rulli nije ni pozvan.

I točan odgovor je: Jorge Sampaoli

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
x18x05x kaže...
The_K kaže...

I točan odgovor je: Jorge Sampaoli

Ili možda Lionel Messi ?! 

ATJ Lučko
14 godina
2018 FIFA World Cup

Koji je smrad taj Otamendi, isto sad napravio ko i Rakitiću. Neopisivo mi je drago da su ispali ti prljavci.

10 godina
2018 FIFA World Cup

hehe gaučosi doma idu..

još da engleska ispadne to bi volio više nego se kruva najest

12 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

Kakvi su jebeni smradovi ovi Argentinci, treba im uručit nagradu za najnesportskiju ekipu prvenstva.

Ajte kući smradoviiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 godina
protjeran
Avensac kaže...

hehe gaučosi doma idu..

još da engleska ispadne to bi volio više nego se kruva najest

Jako teško.

Kolumbija je trebala izgubit od Senegala, nisu došli do gola dok ovi nisu saznali da Poljska vodi i na naredbu blentavog trenera se povuku i puste im loptu da se priblize golu, jedan korner i moš se kasnije hebat.

Ja osobno očekujem glatku pobjedu Engleza, ali opet to je na jednu utakmicu i nikad ne znaš.

11 godina
neaktivan
2018 FIFA World Cup

Don't Cry for Me Madonna 

Kreativnost se postiže repeticijom. Analogno, talent - radom.
11 godina
2018 FIFA World Cup

E jbg, ne mogu Aguero i Di Maria sve sami...

tito vampir! Bog I Hrvati!
7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

Ajme kakav poklon kladionica na Francusku 2.50 kojeficijent  

12 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

Ajme kakav poklon kladionica na Francusku 2.50 kojeficijent  

Nije baš ispalo poklon ali sve je na to upućivalo, realno France daleko jača, ali opet se pokazalo kad je jedna tekma i kad imaš par svjetskih klasa u ekipi pa taman igrao kardinalno imaš šanse, na sreću završilo kako je trebalo.

Gledajte šta je sve čiko izgađo. 

KLJIK

7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

Argentina nije imala nikakve igre, jedan gol je bio bljesak Di Marie a drugi sretan. S druge strane Francuska je mogla imat 2:0 i tu bi se Argentinci raspali. Razlika u igri i klasi između Francuske i njih je bar 2-3 gola za Arape.

12 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

Argentina nije imala nikakve igre, jedan gol je bio bljesak Di Marie a drugi sretan. S druge strane Francuska je mogla imat 2:0 i tu bi se Argentinci raspali. Razlika u igri i klasi između Francuske i njih je bar 2-3 gola za Arape.

Pa to ti i kažem. 

Kad je na ispadanje sve je moguće.

Očekujem isto sutra Španjolce da izdominiraju samo što oni znaju nekad kenjat i prestrpljivo igrat kad imaju jako slabog protivnika koji im baš ništa na terenu ne može pa tako nije isključeno da odu u produžetak i tek onda dobiju.

13 godina
ibme74 kaže...

Inace Francuska je jedina Afrička reprezentacija u osmini finala 

Zaboravio si na nas...Od nedavno...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice