[Procjena] Cubot GT99 - Procijena i mišljenje

poruka: 5
|
čitano: 2.053
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Molim vas za mišljenje i savijete
Ovako, frend mi prodo gore imenovani mobitel Cubot GT99. E sad..star je oko 3-4mj. narucen je iz kine,platio ga je oko 781.44 kn i jos je platio 195.36 kn poštarinu.. Znaci ajmo zaokružit 980 kn
uz njega sam dobio slušalice navodno su dosle 150kn.. Mijenjo sam ovaj svoj komp za Cubot GT99 i malo losiji komp..

Moj PC

Processor:
AMD Athlon tm X4 750K Quad Core Processor 4 CPUs 3.4GHz
Memory:
4GB ddr3 1333mhz
Video Card:
NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Motherboard:
ASRock A75-PRO4
Procijenjujem ga na 2000kn zato što je sve novo..

Znaci za taj komp od 2000kn sam dobio Cubot GT99 koji procijenjuje na 1200kn i sljedeći PC..

4GB RAM ddr2
Radeon 7750 HD
AMD Athlon 7750 dual code processor 3.00GHz
I neka obicna maticna
Ovaj PC je procijenio na 800kn

Da se vratim mobu,sve je oke i sve super radi samo speaker zeza nešto..kad pricam s nekim 1,3,5 minuta nebitno kolko u zvučniku mi se čuje neko pištanje i ja ne čujem osobu sa kojom pričam a ni ona mene ne čuje,samo odjednom mrtva tišina..
Znači da mobu pada cijena zbog tog ili?

I sad mene zanima dali ovaj PC koji mi je dao vrijedi 800kn i dali cubot vrijedi 1200kn za kolko sam ga uzo ili nisam moro platit taj PDV već samo uređaj koji je košta 781.44 kn
12 godina

Malo si se zeznuo...mob i nije nesto...barem je tak moje misljenje

razorblade
11 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Cubot GT99 - Procijena i mišljenje
da zeznuo sam se,tek sad sam svjestan toga jer mi je bio extra mob itd,itd i onda me sjebe..
15 godina
neaktivan

Jako si se zeznuo trebao si pitati tu na forumu nekog da ti da procjenu, a ne da ti on daje procjenu jer si stvarno loše prošao

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
11 godina
neaktivan

puklo mi je staklo da ovom mobitelu, dakle ekran prikazuje sliku i sve ostalo ok, al donji dio ekrana nije u fukciji za touch, iako se slika vidi. mislim ga prodati za dijelove ili ako netko želi se zafrkavati sa mijenjanjem stakla.  koliko mogu tražiti?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice