Treba mi neki dućan, da danas odma odem po to. Neki u ZG. Aj pls reci ak ima negdje i da je za taj monitor.
Sklapanje PC konfiguracija
- poruka: 38.051
- |
- čitano: 3.729.490
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Al oni nemaju svoj dućan jelda ??? kaj nisu samo online prodaja ???
Evo jedna konfa do 3500kn bez periferije
ADM:
Sapphire HD 4850 HDMI, 512MB GDDR3 256bit, Dual slot Fansink
Procesor AMD Phenom II X2 550, socket AM3, BOX , 7MB cache, 80W
Gigabyte MA770-UD3 , AMD 770, S. AM2+, 6xSATA RAID,DDR2 1066/800
DDR2 2048MB ( 2GB ) PC8500 Kingmax , 1066MHz, KLEE88F-B8KO6
DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
HDD Seagate 500GB, Serial ATA II, 7200 rpm, Barracuda 7200.12
PowerTrain PWT-Q615B, ATX Kučište, Podržava: Micro ATX/ATX/P4
Napajanje FORTRON 400W, PNF serija, PFC, Super Silent, 12cm vent
Ukupno:3423kn
svaka čast za ovo. nešto me zanima. kako svako malo izlaze nove i bolje komponente, hoće li one zamijeniti komponente koje su sada uključene u konfiguraciju? jer bilo bi dobro da uvijek bude up to date
i svakako predlažem sticky
naravno, evo na prijasnjoj stranici si mogao vidjet da sam postao o refreshiranju ove teme s dolaskom hd5850
CPU: Intel i5 750 2,66 GHz 1410, 00 kn
MTB: ASUS P7P55D LE 1156 950, 00 kn
GPU: Sapphire HD5850 ~1800, 00 kn
RAM: Corsair 4GB (2x2) 799, 00 kn
HDD: Samsung F1 320GB 310, 00 kn
PSU: Corsair VX450 W 500, 00 kn
TWR: Coolermaster CM690 625, 60 kn
Tvoja konfa od 6k,samo sam zamijenio kartice. Da li treba jace napajanje, cak sam cuo da 5850 manje trosi..
Ma kakvo jace, ovo je zlatna sredina, ni preslabo ni overkill = taman.
Tema je refreshirana ! Neki artikli su nestali iz ADM-ove ponude pa su zamijenjeni slicnima - napajanja i graficke kartice u donjem segmentu konfiguracija do 4000 kn
Ljudi, kaj mislite jel je ok za 7000kn umjesto 5850 i amd 955, uzeti 5870 i amd 945
i 1333mhz ram (4 gb)
Bas gledam. Stavljena je kartica 4870, a koliko sam shvatio, ona treba dva 6pinska konektora. A sva ova napajanja imaju po jedan.
A ha. Znaci on iz dva 12 voltna konektora koja idu iz napajanja napravi taj jedan 6pinski?
A ha. Znaci on iz dva 12 voltna konektora koja idu iz napajanja napravi taj jedan 6pinski?
greska
1 samo, drugi je samo za "rezervu"
Ok, hvala. Ma samo mi je bitno da postoji neki način. I u biti vrlo jednostavno, najobičniji adapterčić. Mislim, sta ce im ova "rezerva", ta dva ulaza. Vidis kako bi se ja zeznuo, uključio bi oba ulaza.
Ok, hvala. Ma samo mi je bitno da postoji neki način. I u biti vrlo jednostavno, najobičniji adapterčić. Mislim, sta ce im ova "rezerva", ta dva ulaza. Vidis kako bi se ja zeznuo, uključio bi oba ulaza.
Ipak, bio si u pravu, ja sam vidio da molex ima muski i zenski, a ne muski-muski... da trebaju se oba prikljucit, ispricavam se
Ipak, bio si u pravu, ja sam vidio da molex ima muski i zenski, a ne muski-muski... da trebaju se oba prikljucit, ispricavam se
Da, na ovoj slici koju si postao, oba su muska. Znaci, oba ustekam? Postoji i musko+zenski ulaz?
da ustekas oba, zenski sluzi kada se jedan molex na napajanju potrosi, na ovom razdjelniku se onda nalazi drugi koji ga zamijeni
svidja mi se ovaj amd konfa za 8016 kn
predobra je
bas sam si mislio tako nesto uzeti
samo ne znam da li je dosta ovaj vx550 za tu konfu?
samo ne znam da li je dosta ovaj vx550 za tu konfu?
stari budi bez brige, drzat ce bez frke, ako ne vjerujes pricekaj - mozda ti ostali potvrde, vidis da sam u intelovoj stavio jos slabije koje takodjer drzi tu konfiguraciju
ma ne vjerujem ja tebi, samo sam vec u glavi odvrtio to konfi.ne mislim nikada stavljati CF tako da ako to moze drzati ovu konfu ja zadovoljan
da li ovi iz Adm.a dostavljaju izvan Zagreba besplatno i kako?mislio sam platit amexom i da mi dovezu u Sl brod
dostavljaju besplatno ako je roba skuplja od 2000 kn, a ovo s amexom, to nebi znao - kontaktiraj ih
da li bi ti mozda sto mijenjao u svojoj konfi za 8016 kn i da li bi mi ju preporucio?ako treba nesto promijeniti je bi mozda ovo kuciste HAF932 jer ne znam da li je ovo dobro za tu konfu?i da li znas je li radeon 5870 jako bucna?ja imam sada 4870 i morao sam joj spustiti vent na 40 posto
Na ovoj konfi ja osobno nista ne bi mjenjao jer dok sam ju "sastavljao" gledao sam da bude best buy, cm690 je kuciste koje gotovo da nema mana za svoju cijenu i jako je popularno bas zbog svoje best buy titule. Kolko sam citao reviewe o HD5870 i ovdje na forumu, ona nije bucna i hladjenje je puno ucinkovitije nego na HD48xx seriji
e super hvala na pomoci.imao sam dilemu da li uzeti neki laptop do 12000 kn ili uzeti jak komp.ipak sam se odlucio za komp cim sam vidio tvoju konfu.ta ce konfa gurati sve iduce 3 godine sigurno.zato hvala.pozdrav
Zaš 3 grafičke i 3 HDD-a ???
editirano i izbrisano s razlogom...
Svaka čast na trudu i ovaj tako nešto je itekako trebalo, ali...
Od debelih overkillova napona do OC kofiguracije s kućištima next to nothing protokom zraka i bez coolera, sistemske particije u RAID 0 (jel vi znate uopće što je RAID 0?), RAID kontroleri, 5870 za video obradu (!!!????!!!!!!????), 1156 uparen s 1600 MHz RAMom, video i foto obrada bez HDDa u mirroringu,...