Moje zadnje racunalo

poruka: 38
|
čitano: 4.579
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Moje zadnje racunalo

on ima 19'', a ja cu si uzeti 24''

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Moje zadnje racunalo

GIGA THE N*OOB

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Moje zadnje racunalo
giga kaže...

eto sve san potanko proćita i opet se po ko zna koji put smijem nema potrebe čekati božić za kupnju novog pc fama o novim karticama i oc 7 priča za malu dicu bolje čekat i bla bla ćekati što baš se pitam neku novu karticu koja bi mogla bit nešto bolja nego ove trenutno na tržištu sobzirom da ja još uvjek koristim 8800gts i igram sve osim creysis na veri haj i mislim da je neću mjenjat još neko vrjeme a tvoja prića o zadnjem konpu totalni promašaj od teme jedan i7 košta 8567kn a ti imaš samo 12 000kn što i nisu neke pare za vrhunski pc koji u grubo košta 22 000kn znaći moš kupit dobar pc srednje klase za 12 000kn i ne tribaš ćekati neki vin 7 ili što već

morate priznati da covjek ne zna hrvatski, ali da ga niste shvatili. pa nije takav noOb da misli da i7 920 kosta 8,5k kuna. htio je samo naglasiti neopravdanu cijenu za procesor.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
16 godina
RE: Moje zadnje racunalo
JURGOLINHO kaže...
giga kaže...

eto sve san potanko proćita i opet se po ko zna koji put smijem nema potrebe čekati božić za kupnju novog pc fama o novim karticama i oc 7 priča za malu dicu bolje čekat i bla bla ćekati što baš se pitam neku novu karticu koja bi mogla bit nešto bolja nego ove trenutno na tržištu sobzirom da ja još uvjek koristim 8800gts i igram sve osim creysis na veri haj i mislim da je neću mjenjat još neko vrjeme a tvoja prića o zadnjem konpu totalni promašaj od teme jedan i7 košta 8567kn a ti imaš samo 12 000kn što i nisu neke pare za vrhunski pc koji u grubo košta 22 000kn znaći moš kupit dobar pc srednje klase za 12 000kn i ne tribaš ćekati neki vin 7 ili što već

morate priznati da covjek ne zna hrvatski, ali da ga niste shvatili. pa nije takav noOb da misli da i7 920 kosta 8,5k kuna. htio je samo naglasiti neopravdanu cijenu za procesor.

Kakvu neopravdanu cijenu?? pa zna se da i 7 nie tolko skup jer kad je izasao bio je 9.999kn u vemilu...i poslje 2 tjedna je cijena drasticno pala

16 godina
neaktivan
Moje zadnje racunalo

covjek me nije razumio, ja sam htio i7 920 koji kosta oko 2000 kn i znam da se s njim moze igrati na max detaljima. ja nikada nisam rekao da hocu i7 extreme edition.stoga ili se on pravi vazan ili ne zna sto sam ja htio pitati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moje zadnje racunalo

moras biti lud da bi dao tolko love za procesor samo zbog odkljucanog mnozitelja. to je sve pre, pre cijenjeno.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moje zadnje racunalo

Pa ako ima para za proc nek da,niz dabe napraviti taj extreme edition.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moje zadnje racunalo

ako moze netko zakljucati ovu temu ja nemam vise nista za pitati.hvala svima koji su pomogli.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice