Konfiguracija - Mišljenje

poruka: 66
|
čitano: 6.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija - Mišljenje

Ne znam dali su ti već složili komp i stavili naljepnicu ali ako kod njih kupiš vent, oni ce ti ga i staviti. Teško možeš pogriješit s ventilatorima, ali je ipak bolje uzeti one malo skuplje.

P.S. neka ti oni preporuče neke ventilatore šta imaju u ponudi

I have balls of steel
16 godina
neaktivan

Nisu još.Drugi tjedan ga idem uzet.Znači kažem im da mi ga stave iza za ispuh i to je to.

16 godina
neaktivan

E promijenio sam mišljenje:mislim da ću ipak umjesto Sharkoon Rebel9 Value uzeti ANTEC THREE HUNDRED-EU.Puno je prozračnije i ima dosta mjesta za staviti nove ventilatore.Imam jedno pitanje.Jer mi mogu oni u linksu (tamo mislim uzet komp) sa ventilatorom od naprijed kojeg mislim uzet ugraditi i led svijetlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi evo uzeo sam ovu konfu.Recite dali je dobra.Što bi možda promijenili.

MBO ASUS M4N78, NVIDIA nForce 720D, DDR2, zvuk, G-LAN, S-ATA, RAID, PCI-E, s. AM2 / AM3

CPU AMD Athlon64 X2 250 BOX, s. AM3, 3.0GHz, 2MB c. sa Cooler SCYTHE Samurai ZZ, s. 478/775/1366/754/939/940/AM2/AM2+/AM3

RAM PC-6400, 4 GB, G.SKILL PQ Series, F2-6400CL5D-4GBPQ, DDR2 800 MHz, KIT 2x2 GB

HDD 500.0 GB SAMSUNG Spinpoint F3, SATA, 16MB cache, 7200 okr./min sa Hladnjak Scythe Ita Kaze SCIT-1000

VGA PCI-E GAINWARD GeForce GTS 250 Green, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI

Napajanje 550W, LC POWER GREEN POWER, 140mm vent., crno, Silent Giant, ATX2 v 2.2

DVD±RW SAMSUNG SH-S223B, 22x, crna, SATA, Dual layer, DVD-RAM, bulk

Kućište ANTEC THREE HUNDRED-EU, MIDI, crno, bez PS + Ventilator NANOXIA FX 12-2000, 120mm + potenciometar

16 godina
neaktivan

Ima neko

16 godina
neaktivan
Pa napiši koliko to košta i za što bi sluzilo, ja bi uzeo neku ploĉu koja podržava ddr3 i ako imaš malo veći buđet neki phenom x3 ili quad, također bi priĉekao neko vrijeme da se cijene grafa poĉnu spuštati zbog novih serija i onda bi uzeo ati radeon 4890
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice