AGP graficka kartica

poruka: 8
|
čitano: 3.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AGP graficka kartica
pitanje

Trenutno koristim 6600 GT ggraficku karticu. Posto me ostatak konfiguraccije zadovoljava (OS je vista ultimate) zanima me koja je najjaca graficka na agp sucelju i da li je se uopste isplati staviti umjesto ove postojece u smilu poboljsanja performansi?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AGP graficka kartica

Ovisi...

Po meni je bolje kupit maticnu sa PCI-e x16 utorom a ne zaje*avat se sa AGP verzijama

Imas ATI 1950PRO agp za 1100 kn u Hg spotu,...i 3850 ali je malo preskupa...

http://s1.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=62731 Klikni puno ces mi pomoci!Server 1.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AGP graficka kartica

Kupi novu ploču sa PCIx16 i jeftinije ćeš proći.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AGP graficka kartica

Kolko sam ja sad vidio i Radeonka 3850 se krece tak oko 1100-1400kn, sve ti zavisi gdje kontas uzimat, al mislim da je ipak najbolje prec na PCI-E, definitivno... AGP se jednostavno vise neisplati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AGP graficka kartica

davat pare za AGP grafu. bzvz. totalno . definitivno PCI-E

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AGP graficka kartica

Pa ako kupiš novu kraticu za recimo 1000 Kn samo ćeš se još više usidriti na postojeću platformu.

S druge strane ako ti igre nisu bitne i ovo što imaš ti je dovoljno.

No, ako želiš perfomanse u igrama morat ćeš razmisliti o novoj ploči itd, itd...

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Fol je u tome sto sam mogao dobiti karticu (bilo koju) ali ne i plocu, proc, memoriju i graficku da bi presao na PCIE sto i ja smatram najbolje. Mislio sam ako vec mogu samo AGP da li uopste ima smisla nadogradnja, da li su novije kartice koje imaju AGP verziju uopste bolje od 6600 GT...

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice