trebam pomoc u vezi lektire pakao prvih 5 citanja procitao sam al nikako da skuzim pa dal ima neko da pomogne ili objasni bio bi zahvalan tnx treba mi za sutra lektira...

trebam pomoc u vezi lektire pakao prvih 5 citanja procitao sam al nikako da skuzim pa dal ima neko da pomogne ili objasni bio bi zahvalan tnx treba mi za sutra lektira...
LOLWHAT?
hHAHHAAHHAAAHHAHAHHAsj*bano pisem jer sam sa mobitelom bio
ovako za sutra imam lektiru danteov pakao i moram procitat prvih 5. citanja i ja sam sve procitao ali nisam nis skuzio pa dal ima neko ko bi mogo objasnit i pomoc bio bi zahvalan
hHAHHAAHHAAAHHAHAHHAsj*bano pisem jer sam sa mobitelom bio
ovako za sutra imam lektiru danteov pakao i moram procitat prvih 5. citanja i ja sam sve procitao ali nisam nis skuzio pa dal ima neko ko bi mogo objasnit i pomoc bio bi zahvalan
Mos mislit kak si procitao.
Za mene je ta knjiga remek djelo.Da si ju citao znao bi barem osnovnu radnju,neke likove.
A ti neznas nista.
Imas na skola.hr lektire kolko znam..
Za mene je ta knjiga remek djelo.Da si ju citao znao bi barem osnovnu radnju,neke likove.
A ti neznas nista.
Za sve ljude na svijetu je.
A ti neznas nista.
Za sve ljude na svijetu je.
bez uvrede ali jesam te pitao da pomognes il da pametujes?netko sve sam pogledao na netu
Da si nas pijance u Trećem krugu spomenuo! Kerber je zakon
ja sam naso 1 5 i 3 citanje b ali nemogu nac 2 i 4
2 | Pas ti je pojeo 2 i 4 citanje. |
---|---|
1 | Nisi imao drva za grijanje. |
1 | Ponestalo rizle :P |
15 | Nisam ih vidio, majke mi! |
neznam sta bi napravio bez tebe Cokaricu
Nerado se nadovezujem na nejasnu temu i dizanje istoimene,ali trebam pomoć,konkretnije jedno pitanje i odgovor !
Imam za lektiru Povratak Filipa Latinovicza,i sto me zanima i sto profesorica trazi,gdje Filip odselio nakon nemilog dogadaja sa majkom i gdje studirao i sta tj.ako je ?
Procitao sam lektiru,ali eto taj detalj nitko nije znao u razredu i ne sjecam se da je to igdje spomenuto.
Pa eto ako netko zna bio bih zahvalan.
Hvala lijepa ! ;)