Državna matura 2015

poruka: 2.293
|
čitano: 446.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Državna matura 2015
Unix kaže...
SimeKZ kaže...

Vec tri godine za redom je tako i uvijek mozes naknadno donest... 

Onda dobro, ali zašto bespotrebno kompliciraju i zbunjuju ljude? Jednostavno neka pomaknu upise sa 22.-24. srpnja (ili kad već) i riješen problem.

Zato jer je tako svejedno kad doneses... upisan si preko postani student stranice, podatke imaju i sve ostalo sta ima treba. Ovo je samo kao neko papirnato osiguranje.. Znam jer sam ja na svoj faks naknadno nosio i nije bilo frke.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Državna matura 2015

Ljudi kolika je razlika između računarstva na FESBu i FERu?

You have to be odd to be number one
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Unix kaže...
SimeKZ kaže...

Onda dobro, ali zašto bespotrebno kompliciraju i zbunjuju ljude? Jednostavno neka pomaknu upise sa 22.-24. srpnja (ili kad već) i riješen problem.

Zato jer je tako svejedno kad doneses... upisan si preko postani student stranice, podatke imaju i sve ostalo sta ima treba. Ovo je samo kao neko papirnato osiguranje.. Znam jer sam ja na svoj faks naknadno nosio i nije bilo frke.

Ali nije poanta u tome sad, nego u tome da na stranici piše jedna informacija, a ispada da je zapravo svejedno. Ne možeš mi opravdati sustav gdje piše jedno, a radi se drugo. Izazivaju nepotrebnu pomutnju, ja se tu moram provlačiti po forumima, zvati referadu ili pitati druge ljude kad se jednostavno može napisati na stranici da je moguće naknadno donijeti svjedodžbu, ili, još bolje, premjestiti upise na kasniji datum.

10 godina
neaktivan
Unix kaže...
SimeKZ kaže...
Unix kaže...
SimeKZ kaže...

Ali nije poanta u tome sad, nego u tome da na stranici piše jedna informacija, a ispada da je zapravo svejedno. Ne možeš mi opravdati sustav gdje piše jedno, a radi se drugo. Izazivaju nepotrebnu pomutnju, ja se tu moram provlačiti po forumima, zvati referadu ili pitati druge ljude kad se jednostavno može napisati na stranici da je moguće naknadno donijeti svjedodžbu, ili, još bolje, premjestiti upise na kasniji datum.

Da, ima takvih stvari, i dosta se svi ograđuju, sve kao znaju , i uvijek imamo nekog za pitati takve i slićne stvari za maturu, ali na kraju se opet sve svodi na forume, na čitanje ogromnih pravilinika, zakona itd.

Zakoni i administrativni postupci bi trebali biti tu da olakašju sve, no oni nam samo zadavaju glavobolje :D
Jako neučinkovito, slično i s ovim dosadnim e upisima za sve. Preglupo. (ili jako nesposobno i loše provedeno)

Komediruzecki®™
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 21:20 (Komediruzecki).
16 godina
Državna matura 2015

vjerojatno to nisu napisali jer bi onda svako donosio kad bi htio, i oni koji mogu donjet tad nebi donjeli.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Priznaju 6 sati na onom zadatku.

SpyGi je mato.
14 godina
Do kad se mogu dodavati sve fakulteti?
14 godina
Xedani kaže...

Do 17.,minutu prije konacnih rezultata(17:59)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Cuo sam da bi trebali maknuti svi faksevi na koje necemo ici, odnosno ostaviti samo jedan, da nebi doslo do placanja nekakvih dodatnih troskova... zna li netko o cemu je rijec i kako i kada to napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 22:52 (ChupoX).
15 godina
ChupoX kaže...

Cuo sam da bi trebali maknuti svi faksevi na koje necemo ici, odnosno ostaviti samo jedan, da nebi doslo do placanja nekakvih dodatnih troskova... zna li netko o cemu je rijec i kako i kada to napraviti?

Trebaš samo maknuti one na koje nikako ne želiš ići. Ostale ostavi.

13 godina

.rjeseno

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 0:12 (g3arv8).
11 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
ChupoX kaže...

Trebaš samo maknuti one na koje nikako ne želiš ići. Ostale ostavi.

Onda kada stignu rezultati sustav sam rasporedi svakoga na najbolje mjesto i odmah se uklanjaju ostali studijski programi? Moramo li mi ista dodatno mijenjati?

14 godina
Sam napravis si raspored fakluteta i ici ce ju po tom popisu dok ne dodu do faksa na koji upadas i tamo ce te upisat.
16 godina
neaktivan
ChupoX kaže....

Onda kada stignu rezultati sustav sam rasporedi svakoga na najbolje mjesto i odmah se uklanjaju ostali studijski programi? Moramo li mi ista dodatno mijenjati?

Gleda ti se prioritet, ako si stavio 4 faksa, a upao si tek na treći, onda će te na njega i upisati kad se sustav zaključa. Zato trebaš maknuti sve fakseve koje ne želiš upisati.

Trenutno te drugima prikazuje na onom faksu koji ti je najviše na ljestvici, a da si na njega upao.

14 godina
Do kad smijemo dodavat jos fakseve?
16 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Došloo je :D

Dajte rezultate!

Fizika 97.5%

Matka: 88.33%

hrvatski: 75%

engleski: 92%

0 Žalit ću se
12 Neću se žaliti
16 godina
Državna matura 2015

ukupno za ekonomiju 671 bod, sad se molit da to bude dosta.

16 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Do kad smijemo dodavat jos fakseve?

Mislim da sve dok se ne zaključaju izbori, dakle neka 2 dana?

16 godina
Državna matura 2015

kad ce update-at ove liste za fakseve?

16 godina
mar123 kaže...

kad ce update-at ove liste za fakseve?

Kaže na vrhu stranice da se ažurira periodički, tako da kad god prođe taj period, vjerojatno kroz par sati.

Matematika 73%, fizika 95%, hrvatski 80% i engleski 98%. S matematikom baš i nisam zadovoljan, ali biti će dosta, o hrvatskom nemam pojma ali sam na neku foru dobio 95% iz eseja i engleski 100% iz slušanja, a isto sam bio uvjeren da nisam dobro napisao. Za FER mi to znači ravno 850 bodova, mislim da dosta.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
neaktivan

Matematika 73%, fizika 95%, hrvatski 80% i engleski 98%. S matematikom baš i nisam zadovoljan, ali biti će dosta, o hrvatskom nemam pojma ali sam na neku foru dobio 95% iz eseja i engleski 100% iz slušanja, a isto sam bio uvjeren da nisam dobro napisao. Za FER mi to znači ravno 850 bodova, mislim da dosta.

Svaka cast, ja zasad imam 840, isto za FER. Valjda bi trebalo bit dosta :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 12:44 (ChupoX).
16 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Sve se meni čini da će se ova tema pretvorit u brucoši fera 2015/2016 lel

11 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

Sve se meni čini da će se ova tema pretvorit u brucoši fera 2015/2016 lel

Ma ne, jos samo par stranica ^^

14 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Ja cu imati otprilike 800 bodova... takoder FER, nadam se da ce biti dosta

clock2much
11 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Ja cu imati otprilike 800 bodova... takoder FER, nadam se da ce biti dosta

Lani je zadnji navodno imao 740 tako da bi trebalo biti dosta :)

10 godina
neaktivan
Državna matura 2015

evo i ja cu

mat 75%

hrv 90%

eng 87%

fiz 92.5%

i to bi trebalo biti 843 bodova za fer, hopefully dovoljno 

Avada kedavra!
11 godina
neaktivan
wandererica kaže...

evo i ja cu

mat 75%

hrv 90%

eng 87%

fiz 92.5%

Imamo istu fiziku hah

14 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Matematika - A razina 76,67 (4)

Hrvatski - A razina  78,75 (4)

Engleski - A razina 92,33 (5)

Informatika - A razina 77,50 (4) Sramota, ali mi ne treba haha

10 godina
neaktivan
ChupoX kaže...
wandererica kaže...

evo i ja cu

mat 75%

hrv 90%

eng 87%

fiz 92.5%

Imamo istu fiziku hah

slatko 

Avada kedavra!
11 godina
neaktivan
Državna matura 2015

Stigle rang liste ljudi, brace yourselves!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice