Državna matura 2014

poruka: 1.274
|
čitano: 220.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Koliko njima dugo treba da verificiraju te svjedodžbe i ostalo??poslao sam 5.2,još mi piše da mi nije verificirano

znam da prijavljenih ima 30-40000,i uglavnom svi šalju pred sam kraj,al opet da znam kad da se zabrinem ??

EUW:cantonaking
16 godina
Re: Državna matura 2014

Daj oladi malo, poslo si na vrijeme dalje nije tvoja problem i bas te briga za sve.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
10 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Zavrsavam srednju medicinsku skolu u Bihacu i prijavio sam se za polaganje DM .Svi su dokumenti zaprimljeni ali me sada brine da li sam trebao prijaviti hrvatski i engleski jezik i matematiku(prijavio sam samo biologiju,kemiju i fiziku) jer je moj prvi izbor Medicinski fakultet u Rijeci.Zovem vec nekoliko dana NCVVO ali mi se nitko ne javlja.DM polazem kao hrvatski drzavljanin.Hvala

12 godina
SASK kaže...

Zavrsavam srednju medicinsku skolu u Bihacu i prijavio sam se za polaganje DM .Svi su dokumenti zaprimljeni ali me sada brine da li sam trebao prijaviti hrvatski i engleski jezik i matematiku(prijavio sam samo biologiju,kemiju i fiziku) jer je moj prvi izbor Medicinski fakultet u Rijeci.Zovem vec nekoliko dana NCVVO ali mi se nitko ne javlja.DM polazem kao hrvatski drzavljanin.Hvala

Naravno da si trebo. 3 osnovna i 3 izborna. 

Ne znam kako ti je uopce dalo da odaberes fakultet bez da ti automatski nije stavilo ova tri glavna.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 21:15 (SimeKZ).
10 godina
neaktivan

Zbunilo me to sto u "Brosuri  za kandidate koji su srednje obrazovanje  zavrsili ili zavrsavaju izvan Republike Hrvatske" pise sljedece:"Kandidati koji izvan Republike Hrvatske,polaganjem zavrsnog ispita koji nije vanjsko vrednovan,zavrsavaju ili su zavrsili srednje obrazovanje usporedivo sa najmanje cetverogodisnjim srednjim obrazovanjem u RH,mogu polagati ispite drzavne mature koje je visoko uciliste utvrdilo kao uvjete za upis.Na studijski se program mogu prijaviti i ako ne poloze ispite DM no u tome slucaju ne dobivaju bodove koji se odnose na taj dio vrjednovanja,vec za upis konkuriraju samo s ocjenama koje su stekli tijekom srednjeg obrazovanja..." Moj prvi i jedini izbor je Medicinski fakultet u Rijeci i bilo je navedeno da hrvatski jezik,engleski jezik i matematika nose 0,00%.Zato sam prijavio samo izborne predmete.

12 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Mene zanima dal vrijedi da je 100 % B razine , 60 % A razine ? I  da li to varira s obzirom na rezultate mature ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 20:49 (dino_pes13).
12 godina
dino_pes13 kaže...

Mene zanima dal vrijedi da je 100 % B razine , 60 % A razine ? I  da li to varira s obzirom na rezultate mature ?

Tako je bez obzira na rezultate mature...

16 godina

To ti ovisi o faksu ne nekima ti je cak za odredene predmete 100% A = 100% B , al za vecinu je ovak.

12 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Za hrvatski se esej i drugi dio posebno ocjenjuju ili se to zbroji i da jedna ocjena ?

15 godina
Balkana kaže...

Ti ćeš se pojaviti samo na prvoj listi i to sa svojim kodom(id učenika) i brojem bodova. Na ostalim listama te neće biti, već ćeš u izborniku rang lista (Moji rezultati) vidjeti svoj mogući položaj ukoliko izletiš s 'naj' studija.

ako mi je npr. Rang prema bodovima 30, a upisna kvota 98, kaj to znači da upadam na taj studij trenutno ili ?

16 godina
dino_pes13 kaže...

Za hrvatski se esej i drugi dio posebno ocjenjuju ili se to zbroji i da jedna ocjena ?

1

12 godina
DodoNJa kaže...
Balkana kaže...

Ti ćeš se pojaviti samo na prvoj listi i to sa svojim kodom(id učenika) i brojem bodova. Na ostalim listama te neće biti, već ćeš u izborniku rang lista (Moji rezultati) vidjeti svoj mogući položaj ukoliko izletiš s 'naj' studija.

ako mi je npr. Rang prema bodovima 30, a upisna kvota 98, kaj to znači da upadam na taj studij trenutno ili ?

Nego kako drugacije ?

Mada drzati se ovih rang lista ne vrijedi, jer sve se mjenja poslije mature. 

15 godina
SimeKZ kaže...
DodoNJa kaže...
Balkana kaže...

Nego kako drugacije ?

Mada drzati se ovih rang lista ne vrijedi, jer sve se mjenja poslije mature. 

ma jasno, ok fora je ovo :)

13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Zna li netko gdje mogu vidjeti do kad se trebaju platiti ispiti? Tražio sam po postani-student i brošurama, ali nisam nigdje vidio {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
14 godina

Hmm ako se dobro sjecam mjesec dana prije ispita lova mora biti uplacena.

16 godina

01.04 mislim

13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Uf, hvala vam. Olaksali ste mi snove :)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
Državna matura 2014

Kakve su sanse da se prođe hrvatski B razina, a da se rijesi samo pola ispita i ne napise esej?

16 godina

Nikakve.Ne možeš proći ako ne napišeš esej.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina

postoje li gdje tematike eseja za ovogodisnju maturu? ili je to povezano sa ovih 9 lektira?

16 godina
Idealist kaže...

Kakve su sanse da se prođe hrvatski B razina, a da se rijesi samo pola ispita i ne napise esej?

Gle ako nisi retardiran proci ces, ja u srednjoj nisam procito niti jednu lektiru. Imo sam jedva dva svake godine iz hrv, na polugodistima vecinom jedan. I da prakticki sam nepismen a napiso sam maturu za 3, skoro 4 tak da stvarno nevidim problem.

emerik kaže...

Nikakve.Ne možeš proći ako ne napišeš esej.

Teroetski mislim da moze

12 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Jedno pitanje o ocjenama na muturi. Npr. ako se ovogodisnja matura ,iz nekog predmeta, napise loše (mislim na rezultate svih) može li se desiti da je recimo 65 za četvorku ? Dakle, da ocjena ovisi o ostalim rezultatima učenika ?

12 godina
dino_pes13 kaže...

Jedno pitanje o ocjenama na muturi. Npr. ako se ovogodisnja matura ,iz nekog predmeta, napise loše (mislim na rezultate svih) može li se desiti da je recimo 65 za četvorku ? Dakle, da ocjena ovisi o ostalim rezultatima učenika ?

Ocjena i postotak dolaze od prosjeka svih ucenika koji su pisali te godine. 

Sta mislis da bi prolaz na matematici bio 20% ili na fizici 24% ?  

16 godina
dino_pes13 kaže...

Teoretski da al se to nece desit, ali isto tako je sasvim svejdno dal ti dobis 4 sa 70% ili 3 sa 70% jel se ocjene nigdje ne gledaju nego tvoj postotak. Tak da i ovaj kojem npr fali 1% do 4 a ti npr dobis 4% na toj granic imate skoro pa isti rezutat jel se gledaju postotci ne ocijene.

14 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Jeste li počeli učiti?

2 Da, redovito učim
11 Polako krećem učiti
12 Nisam
0 Ne, niti ne mislim :P
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

Jeste li počeli učiti?

A šta imam nižu razinu engleski i hrvatski to ću dan prije pročitat i samo matematiku višu to sam krenuo na pripreme :D informatika je isto par dana prije na tapeti :D

Battlelog: gjurki
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
strbi kaže...

Jeste li počeli učiti?

A šta imam nižu razinu engleski i hrvatski to ću dan prije pročitat i samo matematiku višu to sam krenuo na pripreme :D informatika je isto par dana prije na tapeti :D

tako i ja samo matematika viša razina..ideš i fiziku i informatiku ili? koji fax mislis upisati? ja mislim da tvz, i bome se mucim sa ovom fizikom, imas li kakvu skriptu za informatiku :)

btw, sta je sa halapa.com, nije vrag da ne radi vise uopce?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 10:39 (strbi).
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

tako i ja samo matematika viša razina..ideš i fiziku i informatiku ili? koji fax mislis upisati? ja mislim da tvz, i bome se mucim sa ovom fizikom, imas li kakvu skriptu za informatiku :)

Prijavio sam i fiziku i informatiku ali sumnjam da cu stic fiziku a i nemam baš volje kad mi donosi isto bodova kao i informatika :D Barem na tvzu :D i da mislim isto na tvz samo neznam dal cu uspjet, nemam baš neke ocjene iz srednje, sve ovisi o matematici, mozda budemo kolege sljedece godine :D Neam za inf ništa a isto bi mi trebala, tražio sam po netu nema baš ništa za informatiku, morat cu malo s profesoricom vidit, vjerojatno ona ima nesto :D

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
strbi kaže...

Prijavio sam i fiziku i informatiku ali sumnjam da cu stic fiziku a i nemam baš volje kad mi donosi isto bodova kao i informatika :D Barem na tvzu :D i da mislim isto na tvz samo neznam dal cu uspjet, nemam baš neke ocjene iz srednje, sve ovisi o matematici, mozda budemo kolege sljedece godine :D Neam za inf ništa a isto bi mi trebala, tražio sam po netu nema baš ništa za informatiku, morat cu malo s profesoricom vidit, vjerojatno ona ima nesto :D

tko zna mozda budemo, koji smjer mislis upisati? ma nemam ni ja neke ocjene, sve ovisi od mature...pa da, zato sam te i pitao, pitati cu ja svoju profu iz racunalstva isto, samo sta mi to vise nemamo u smjeru tehnicar za racunalstvo

13 godina
neaktivan
strbi kaže...

tko zna mozda budemo, koji smjer mislis upisati? ma nemam ni ja neke ocjene, sve ovisi od mature...pa da, zato sam te i pitao, pitati cu ja svoju profu iz racunalstva isto, samo sta mi to vise nemamo u smjeru tehnicar za racunalstvo

1. izbor mi je inf, a 2. racunalstvo pa cemo vidit :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice