Državna matura 2014

poruka: 1.274
|
čitano: 220.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2014
Ivicahor21 kaže...

jel ima netko skripte iz matematike za nižu razinu??

znači ne zbirke zadatak i sl., nego nešto gdje opisano kako i zašto,a ne samo rješen zadatak??

Sta ce ti skripte za nižu razinu čovječe, 1. i 2. razred, pa da mi sad neko turne test iz mature nižu razinu napiso bi više od 60% sigurno.

Battlelog: gjurki
14 godina
Ivicahor21 kaže...

jel ima netko skripte iz matematike za nižu razinu??

znači ne zbirke zadatak i sl., nego nešto gdje opisano kako i zašto,a ne samo rješen zadatak??

Izvoli http://www.tonimilun.com/

13 godina
neaktivan

hvala

EUW:cantonaking
14 godina
Državna matura 2014

Imam jedno pitanje. FER vrednuje 8% prosjek ocjena državne mature. Znači to je HRV,MAT,ENG. Zanima me kako se točno to gleda, jel baš ide striktno po ocjenama ili ide detaljnije u postotak. I još me zanima, jel dobijem tu više bodova ako idem A razinu HRV i ENG. Hvala!

12 godina
Keops kaže...

Imam jedno pitanje. FER vrednuje 8% prosjek ocjena državne mature. Znači to je HRV,MAT,ENG. Zanima me kako se točno to gleda, jel baš ide striktno po ocjenama ili ide detaljnije u postotak. I još me zanima, jel dobijem tu više bodova ako idem A razinu HRV i ENG. Hvala!

KOliko si predmeta piso, aritmeticka sredina i raucnaju u tih 8%... ako si imao 5.00 maturu imat ces 80 bodova... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Keops kaže...

Da, gleda se po ocjenama (4.5 je odlican).. Razina je nebitna

15 godina
Državna matura 2014

Gdje mogu naći prijavnicu za državnu maturu? Je li i to na stranici postani student?

12 godina
Alex Mercer kaže...

Gdje mogu naći prijavnicu za državnu maturu? Je li i to na stranici postani student?

Postani student -> moj odabir -> Zakljucaj predmete -> kad zakljucas pojavi ti se dolje prijavnica, to isprintas, potpises i posaljes.

12 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Zanima me oce li mi sta pomoci ako pogledam filmove ovih knjiga sto imamo na drzavnoj ? Nisam bas zaluđen knjigama :S

12 godina
dino_pes13 kaže...

Zanima me oce li mi sta pomoci ako pogledam filmove ovih knjiga sto imamo na drzavnoj ? Nisam bas zaluđen knjigama :S

Kratke sadrzaje, one bitnije procitaj i spreman si.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2014

da li ja sad do 1.2 moram prijavit samo predmete koje mislim polagat ili moram i stavit neke studije?

neznam šta da napišem
12 godina
car kaže...

da li ja sad do 1.2 moram prijavit samo predmete koje mislim polagat ili moram i stavit neke studije?

samo predmeti {#}

13 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

Ja bih ti definitivno preporučio da ih pročitaš iako ne voliš. Ja sam zaluđen knjigama i obožavam čitati, ali školske lektire baš i ne pa kad mi je na eseju prošle godine došla Antigona koju sam imao u prvom ili drugom razredu, a nisam je pročitao ni tada, a ni za vrijeme priprema, nije mi baš bilo svejedno. Muka jest, ali veća će ti muka biti kod kuće godinu dana ako nešto, nedaj Bože, zezneš.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
14 godina
Državna matura 2014

Kakva je razlika između A i B razine hrvatskog? Svi mi kažu da je to sve isto.

14 godina
neaktivan
Keops kaže...

skini ispite i usporedi. U ispitnim katalozima pišu lektire i ostalo.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 20:12 (ROFLOLMAO).
16 godina
dino_pes13 kaže...

Procitaj kratke sadrzaje, ja u srednjoj nisam niti jednu lektiru procito imo sam jedva 2 na kraju 3 i 4 razreda. I napiso sam za solidnu trojku, zapravo skoro 4 sam dobio, tako da ti se ne isplati trosit vrijeme na to. Inace govorim o osnovnoj razini, predostavljam da ides na tehnicki faks i da nemas potrebu pisat visu razinu.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
12 godina
Reichz kaže...
dino_pes13 kaže...

Ja bih ti definitivno preporučio da ih pročitaš iako ne voliš. Ja sam zaluđen knjigama i obožavam čitati, ali školske lektire baš i ne pa kad mi je na eseju prošle godine došla Antigona koju sam imao u prvom ili drugom razredu, a nisam je pročitao ni tada, a ni za vrijeme priprema, nije mi baš bilo svejedno. Muka jest, ali veća će ti muka biti kod kuće godinu dana ako nešto, nedaj Bože, zezneš.

Upravo je suprotno. Ja sam upisao faks koji nisam htio jer eto u nas je bitno da se nesto upise pa da barem nesto imas. Bolesno i nakaradno onda zvuci kad si na faksu i da mrzis uopce se dignut ujutro da ides na predavanje, je da sam dao sve ispite osim jednog, ali jednostavno sam se ispiso. 

Sad sam doma i idem na pripreme i tocno znam sto zelim i kako zelim to napravit.

A sad za lektire, procitaj krakte sadrzaje i samo ove malo poznatije knjige prouci dublje. Mislim sve osim Matematike i Kemije je na maturi pisarija. Hrvatski i Engleski je pod moras A razina jer ko to nema 60% onda ga hebi 4 godine skole. 

14 godina
ROFLOLMAO kaže...
Keops kaže...

skini ispite i usporedi. U ispitnim katalozima pišu lektire i ostalo.

Nema smisla da uspoređujem kad sam bio afk na HRV sve 4 godine. Treba mi netko tko zna da usporedi.

12 godina
Državna matura 2014

Pa skini katalog i procitaj sta se trazi od tebe da znas za A i za B razinu i tako je najbolje. Ovo da ti mi govorimo nema smisla.

15 godina
Državna matura 2014

Bok decki.

da li je bolje pisati na maturi matematiku razinu A iako se na faksevima koji me zanimaju trazi B? eventualno bih A razinu polagao jer se na građevinskom trazim A razina, pa ako ne upadnem na FOI u Varaždinu, imao bih jos neku opciju (da li se moze i sa polozenom B razinom prijeviti na faks koji trazi A razinu?)

16 godina

Naravno da se nemozes s B razinom prijavit na faks koji trazi A, a dal se isplati pisat A razinu ako netreba da ako se vise boduje a ako se taj predmet uopce ne boduje onda ne. Uostalom do jucer ste morali prijavit ispite i ako niste nzn kak sad mislite.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 12:11 (R4zOR229).
14 godina
Idealist kaže...

Bok decki.

da li je bolje pisati na maturi matematiku razinu A iako se na faksevima koji me zanimaju trazi B? eventualno bih A razinu polagao jer se na građevinskom trazim A razina, pa ako ne upadnem na FOI u Varaždinu, imao bih jos neku opciju (da li se moze i sa polozenom B razinom prijeviti na faks koji trazi A razinu?)

ne, čim na popis faksova na postani student staviš faks koji traži A razinu, automatsk ti se i na prijavljenim ispita stavlja A razina

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
R4zOR229 kaže...

Naravno da se nemozes s B razinom prijavit na faks koji trazi A, a dal se isplati pisat A razinu ako netreba da ako se vise boduje a ako se taj predmet uopce ne boduje onda ne. Uostalom do jucer ste morali prijavit ispite i ako niste nzn kak sad mislite.

danas je zadnji dan

13 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Može li se prijavnica faksirati NCVVO-u? Otok mi je blokiran radi nevremena pa pošta ne prolazi.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina

Nazovi u pon ujutro i pitaj.

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Nazovi u pon ujutro i pitaj.

Zvao sam ih od srijede do petka pa se nitko nije javljao {#}

16 godina

Reko sam ti zovi ujutro, ja kad sam ih zvao sam znao na liniji cekat i po 20min dok mi se neko javio.

15 godina
Državna matura 2014

Objavljene su vam na postani student orijentacijske rang liste za fakseve na kojima možete vidjeti svoje trenutno bodovno stanje i plasman.

Do not feed the trolls!!
14 godina
neaktivan
DragonWarrior kaže...

Objavljene su vam na postani student orijentacijske rang liste za fakseve na kojima možete vidjeti svoje trenutno bodovno stanje i plasman.

gdje piše moj broj?

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
12 godina
neaktivan
Državna matura 2014

Ti ćeš se pojaviti samo na prvoj listi i to sa svojim kodom(id učenika) i brojem bodova. Na ostalim listama te neće biti, već ćeš u izborniku rang lista (Moji rezultati) vidjeti svoj mogući položaj ukoliko izletiš s 'naj' studija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice