Državna matura 2014
- poruka: 1.274
- |
- čitano: 220.269
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Di mogu pogledat nekakve osnovne informacije o nastavi na FSB-u?
Samo znam da trebam doci 29og. Neznam ni u koliko sati,ni gdje,ni gdje nabaviti neke knjige...ima neko da me moze uputiti?
Itko?
Tu ti je raspored:
http://www.fsb.unizg.hr/?raspored
Izaberes svoju grupu ako ti je vec dodijeljena.
Ovo ti je akademski kalendar tj. pise kad pocinje i kad zavrsava semestar, kad su blagdani,blabla:
http://www.fsb.unizg.hr/?akademski_kalendar
Knjige ne trebas unaprijed nabavljat, profesor ce ti na predavanju rec iz koje literature ucis, mada u dosta slucajeva nisu potrebne nikakve knjige nego su dovoljne skripte koje se mogu nabaviti u vanjskoj fotokopiraon ili se skripta objavi na fejsu (sigurno ce netko napraviti zajednicku grupu na fejsu za vasu generaciju) i slicno.
to je raspored za ljetni semestar 2013 2014. nisu još objavili novi raspored. a zna netko možda kada je uvodno predavanje? možda 29. na prvi dan nastave i nešto sam čuo da je znalo biti prijašnjim generacijama tjedan prije početka?
A hebem ti srecu vise :(
Sta je sa uvodnim predavanjem, jel se na to mora ic?
Ne.
Zar nije samo 8. paviljon sa trokrevetnim sobama? Ostale bi trebale biti dvokrevetne.
A hebem ti srecu vise :(
Vas koju su se žalili su "zeznuli" zbog svoje pogreške.
Prvi put sam poslao identicnu dokumentaciju i dobio 1258 bodova, a kad sam se zalio 1572 boda.. Moro sam im u zalbi tocno napisati koje dokumente prilazem :(..
Znate jel ima možda neki kalkulator dobar znanstveni s RPN, a da je
dozvoljen za maturu?
Znate jel ima možda neki kalkulator dobar znanstveni s RPN, a da je
dozvoljen za maturu?
Najjaci kalkulator dopusten na maturi je casio fx991es
Nije istina, npr. fx115esplus, nasljednik od fx991esplus, je sposobniji.
Nije istina, npr. fx115esplus, nasljednik od fx991esplus, je sposobniji.
Nije nasljednik, to je isti kalkulator, samo u različitim dijelovima svjeta ima drugačije nazive. fx991ES+ je europski model, fx115ES+ je za Sjevernu Ameriku, a u ostatku svijeta se prodaje fx570ES+ koji ima iste funkcije, ali nema solarno napajanje(što i nije tako loše, jer onda koristi standardne AAA baterije).
fx991es plus. Al inače da, dosta si to dobro objasnio.
Ima li ko za prodati knjigu matura@hr priručnik za hrvatski jezik na državnoj maturi, Marija Gazzari, Žarko Gazzari! ;)