Ovo se sutra piše. Primarna je prva, a ostale za pripomoć
F = ma
v = v0^2+2as, v = v0t + a/2*t^2, v = v0 + at
v = at, v^2 = 2as, s = a/2*t^2, s = vt/2
F = ma
F = ma
WTF?!!? Ja sam to pisal u 10. mjesecu :/
Sutra se piše:
ma = mg b/l x µmg h/l (valjda tako ide)
Pa trokuti koijma je kut 30, 45 il 60 stupnjeva pa to sve....
F = ma
WTF?!!? Ja sam to pisal u 10. mjesecu :/
Sutra se piše:
ma = mg b/l x µmg h/l (valjda tako ide)
Pa trokuti koijma je kut 30, 45 il 60 stupnjeva pa to sve....
Za što je ovo formula? Mi smo kod kosine sami morali kombinirati formule (ovisno o tome kakvo je gibanje tijela) što je zapravo i logično :) Ili sam se zaje*o.
Jesu i vama zapisali 20-ak testova? :)
Mi smo to vec rijesili.
Meni je ovaj tjedan još ok - u srijedu ispitivanje i slušni test iz engleskog, a u petak njemački i informatika. Idući tjedan je katastrofa. U ponedjeljak zadaćnica iz engleskog+matematika, u utorak diktat iz njemačkog i hrvatski, u srijedu kemija i vjeronauk, u četvrtak povijest, a u petak ništa ili geografija (nisam siguran). I tak svaki tjedan do kraja. Nisam niti za sve testove siguran kad pišemo :/ Samo se nadam da hrvatski pišemo u utorak, a ne u srijedu.
16.11.2010. - Hrvatski
17.11.2010. - Latinski
19.11.2010. - Matematika i likovno
22.11.2010. - Kemija
23.11.2010. - Fizika
26.11.2010. - Povijest
29.11.2010. - Njemački
I onda mene roditelji pitaju što nemogu dignut prosjek, pa dobro je da ikako prolazim.
Još tjedan prije čita razrednica kako imaju pravo na samo 2 testa po tjednu, da da.
16.11.2010. - Hrvatski
17.11.2010. - Latinski
19.11.2010. - Matematika i likovno
22.11.2010. - Kemija
23.11.2010. - Fizika
26.11.2010. - Povijest
29.11.2010. - Njemački
I onda mene roditelji pitaju što nemogu dignut prosjek, pa dobro je da ikako prolazim.
Još tjedan prije čita razrednica kako imaju pravo na samo 2 testa po tjednu, da da.
4 testa tjedno i 5 usmenih ispitivanja po zakonu! s time da se blic-testovi ne broje kao pravi testovi! pretprosli tjedan nam citali taj novi zakon.
Ma j sve, neka stave 5 testova po tjednu, taman svaki jedan dan. Još 4 tjedna do kraja,
a trebamo pisati još 12 testova. Yay. Još sutra test iz matematike, što znači sutra ujutro vježbanje
zadataka uz štopericu.
Meni je godina počela sasvim solidno, prosjek 4 - gimnazija.
U mene su 2 testa tjedno, s time da sam ja u BiH? Ma ko ce ti znati, u nas ocito ni ti zakoni ne vrijede kao ni ostali...
Ja nažalost nemam nastave. Nažalost grad u kojem školu pohađam je poplivao. Ljudima su otišle kuće.
Ja nažalost nemam nastave. Nažalost grad u kojem školu pohađam je poplivao. Ljudima su otišle kuće.
Metković ?
Metković ?
Da! Ali ja u njemu ne živim, već putujem autobusom!
znaš li možda je li poplavljena i ona strana gdje je Mercator i autobusni kolodvor ?
Je, poplivao je gradski park i Ulica I Gundulića od parka sve do Mercatora i sve ulice oko centra grada.
Jučer je bilo poplavljeno oko škole. Dosta sam se namučio da dođem do stanice.
Nadam se da će se ovo do sutra smiriti jer ljudima plave kuće. Danas sam trebao imati kontrolni iz likovne umjetnosti.
mrzim zadnji mjesec...
testova se nagomila, ispitivanja...
evo, sutra hrvatski test a i kemija ispitivanje(užasna profa, ne zna objasnit, da znaš cijelu knjigu dobit ćeš lošu ocjenu, sad imam iz kem 3 3 4)..
onda u utorak kemija test, mislim da je u srijedu i bio...užas...
a još uvijek osnovna.
još su bili govorili: ma osmi je lakši od 7. samo ponavljaš...to je samo kod rijetkih predmeta..
a još jučer bio test iz fizike a nisam uopće znao da imamo..ugl, kako sam riješio, 4 bi bilo ok..
btw, muči me trenutno kemija-soli i onaj maseni udio...sad moram to učit zajedno s hrvatskim glasovnim promjenama...
bojim se da neću imat dobar broj bodova..7. razred sam sredio 30 bodova, dobivam 1 bod iz ponašanja...sad, bodovni prag je 57 bodova, ja hoću min. 59 zbog sigurnijeg upada...
Nama bi u tri tjedna uključujući i ovaj trebalo biti 12 testova. To nije puno u odnosu koliko viši razredi imaju. Sutra bih trebao imati test iz Engleskog no ne znam hoće li se moći u ići u školu.
Meni gimnazija nije dosada bila teška no kažu da u 2. razredu postane pakao.
sumpor je bio prvo gradivo, sad ima nekih lijevih formula...pita sve, ja znam malo....
znam da ovo nije previše, al kad nisi naviknut na učenje nego na pamćenje na satu, puno ti je.
Nama bi u tri tjedna uključujući i ovaj trebalo biti 12 testova. To nije puno u odnosu koliko viši razredi imaju. Sutra bih trebao imati test iz Engleskog no ne znam hoće li se moći u ići u školu.
Nastave nema do daljnjega, sutra sigurno nema. Grad više liči na Veneciju nego na Metković.
Za 2. razred i pakao te lažu, je da su profesori malo stroži, ali nije puno teže. U prvom raz nekad pogledaju kroz prste dok se ne naviknete,a u drugom toga nema.
mrzim zadnji mjesec...
testova se nagomila, ispitivanja...
evo, sutra hrvatski test a i kemija ispitivanje(užasna profa, ne zna objasnit, da znaš cijelu knjigu dobit ćeš lošu ocjenu, sad imam iz kem 3 3 4)..
onda u utorak kemija test, mislim da je u srijedu i bio...užas...
a još uvijek osnovna.
još su bili govorili: ma osmi je lakši od 7. samo ponavljaš...to je samo kod rijetkih predmeta..
a još jučer bio test iz fizike a nisam uopće znao da imamo..ugl, kako sam riješio, 4 bi bilo ok..
btw, muči me trenutno kemija-soli i onaj maseni udio...sad moram to učit zajedno s hrvatskim glasovnim promjenama...
bojim se da neću imat dobar broj bodova..7. razred sam sredio 30 bodova, dobivam 1 bod iz ponašanja...sad, bodovni prag je 57 bodova, ja hoću min. 59 zbog sigurnijeg upada...
Pih... Pa maseni udio je najlakši. Jedna formula, W(sastojak)= m(sastojak)/m(smjesa). To je sve što ti treba.
Meni škola trenutno dobro ide,ako sve bude kako mislim možda drugi razred završim sa prosjekom 4,8,svaki dan imam 7 sati i 17 predmeta,pogodite koja sam škola.
Joj šta se nasmijem kad vidim klince iz osnovne da se žale, pa jbt ajd da ideš u osnovnu, ideš u glazbenu i na trening svaki dan pa ajde, al žale se zbog masenog udjela xD
Meni laksi ispade 2. nego 1. :D
sto se tice testova imamo iz srpskog, engleskog, 2 iz mat, hemija i to bi bilo to :D
Meni laksi ispade 2. nego 1. :D
sto se tice testova imamo iz srpskog, engleskog, 2 iz mat, hemija i to bi bilo to :D
Nama su sad počeli uvaljivati po 4 testa na tjedan, u prvome su se još držali pravila (donekle).
Inače sve isto. Možda malo više gradiva.
Nama su sad počeli uvaljivati po 4 testa na tjedan, u prvome su se još držali pravila (donekle).
Po novim pravilima smije se pisat 4 testa tjedno.
Po novim pravilima smije se pisat 4 testa tjedno.
Svejedno, puno mi je to.
Pogotovo kad te pitaju, a imaš gradiva 60+ stranica za test :)