Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.759.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Ah ta škola...

Ful nerazumljivo je napisano, to može 100 različitih stvari bit. Ubaci u početni izraz a=1, b=1 recimo, i u zadnji (onaj koji si dobio) pa vidi dal je dobro. Ak nije, onda si sigurno fulo, ak je probaj još par brojeva pa je to to.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Radi se o algebarskim izrazima,ne mogu naci nigdje kako pisati razlomke,ali pokušat ću ti pojednostavniti opet.

pojmovnik-a2=a na kvadrat , a2b2=a na kvadrat be na kvadrat,b2= be na kvadrat

1 razlomačka crta a2b-1 razlomačka crta ab2 (a , b na kvadrat)+2 razlomačka crta a2b2
16 godina

Pa velim ti, probaj stavit a=1, b=1 u to pa jel ispadne isto na početku i ono kaj dobiješ. Ako ne, onda si zeznuo :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
k1c0 kaže...
Horagio kaže...
betmen kaže...

Nitko te ne prisiljava da u danu štrebaš 50 stranica. Ako si svaki dan ponoviš gradivo koje si radio, nemaš problema pred test. Caka je u tome što se učenicima neda redovito učiti. I ne samo u gimnaziji, kod nas je problem što je previše predmeta gdje nešto takvo funkcionira :)

Trebalo bi biti više izbornih predmeta...

I manje obaveznih. Nema smisla da ja npr. 4 godine učim likovni, ako namjeravam ići na tehnički fakultet. Pošto je to gimnazija, trebali bi taj predmet staviti samo jednu ili dvije godine obavezno.

Informatiku bi trebali staviti 4 sata obavezno, kroz svaku godinu , u sve škole.

U mojoj gimnaziji informatiku smo imali samo u prvom razredu i učili smo o Microsoftovim Office Aplikacijama i radu u njima. Za preostale tri (3) godine ako želimo informatiku, trebamo ju odabrati za izbornu nastavu (blok sat jednom tjedno). U drugom razredu izborne iz informatike nisam imao. Zašto? Jer se prijavilo 80 debila samo radi toga što su mislili da će ih profesor puštati sa sata. Ove godine došao je mladi profesor koji ne pušta sa sata i , hvala bogu, prijavilo nas se samo 20. Što učimo na izbornoj? Na izbornoj svatko mora napraviti prezentaciju na neku temu(HTML, W7, W. Vista, Virusi, AutoCad, Photoshop) i prezentirati istu. Slažem se sa tobom da bi informatika trebala biti obavezan predmet u školi jer nam ona postaje svakodnevnicom, bilo to na poslu ili kod kuće....

k1.c0
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
luka dobijem nešto što se poklapa,ali sada dali je to , to,u biti mislim pravilo bi bilo ako dobijem rezultat npr. 1b da se broj 1 ne piše,nego samo b, a da li je greška ako ja i taj 1 stavim? u konačni rezultat?
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Luka, da te pitam jedan zadatak. Ovakvih zadataka vidam tu i tamo, i zanima me jel postoji neka sablona po kojoj se ti zadaci rjesavaju?

npr.

Koji broj nastavlja niz?    90, 85, 75, 60, 40,

ili

Nastavite niz brojeva: 1, 4, 121, 144, 441,

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Koji broj nastavlja niz? 90, 85, 75, 60, 40= mislim da je broj 15
16 godina
Pinc kaže...

Luka, da te pitam jedan zadatak. Ovakvih zadataka vidam tu i tamo, i zanima me jel postoji neka sablona po kojoj se ti zadaci rjesavaju?

npr.

Koji broj nastavlja niz?    90, 85, 75, 60, 40,

ili

Nastavite niz brojeva: 1, 4, 121, 144, 441,

To su tipična pitanja iz testova inteligencije.

Prvi bio bio 15, idući s lijeva oduzimaš redom 5,10,15,20, pa sad bi trebo 25.

Drugi ide 12 , 22 , 112 , 122 , 212 pa bi sad trebo ić 222 =484

15 godina
Ah ta škola...

nemogu vjerovati kakvu smo razrednicu dobili {#}

uglavnom ova {#} vrijeđa cijeli naš razred. jednom mom frendu iz razreda je jučer rekla da je neodgojena budala jer je pričao na satu, drugom da kreten, trećem da da ima odvratne zube, da ih ide popraviti itd.

smije li ona uopće to? mi smo je pitali jučer da zašto na ona ima pravo vrijeđati ,a ona kaže: zato što sam vam razrednica- druge razrede ne vrijeđam.

??

još je najgore što nam drugi nastavnicu govore da imamo ista prava kao i nastavnici -.-

17 godina
Ah ta škola...

kako bi ju ja ljepo poslo u pi**u materinu..haha

danas izdurat 6h, onda se kod kuce nadrmat malo, martinje se slavi pa moramo nacet ovogodisnje vino..a sutra ujtro u zg na interliber..

posjetite moj novi blog...http://vtxcro.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Imam pola četvorki i pola petica. Time to kill lack of Win.

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
4 iz mat.ispit, zadovoljan sam,bilo je 13 negativnih od 23 , i k tomu mi je 1 bod falio do 5,imam i zadatke pa ako montiram razlomačke crte u vordu postavim ih ovdje ;)
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

nemogu vjerovati kakvu smo razrednicu dobili {#}

uglavnom ova {#} vrijeđa cijeli naš razred. jednom mom frendu iz razreda je jučer rekla da je neodgojena budala jer je pričao na satu, drugom da kreten, trećem da da ima odvratne zube, da ih ide popraviti itd.

smije li ona uopće to? mi smo je pitali jučer da zašto na ona ima pravo vrijeđati ,a ona kaže: zato što sam vam razrednica- druge razrede ne vrijeđam.

??

još je najgore što nam drugi nastavnicu govore da imamo ista prava kao i nastavnici -.-

Ma ignoriraj ju. To je individua koja živi od ponižavanja drugih - ako reagiraš to nju hrani... Probaj joj se nasmijati u facu bi vidio kako bi poludila od frustracije što se joj se smiješ (ego)...{#} {#}

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

nama je ravnatelj rekel da imam do kraja 11.mjeseca vremena da ispravimo jedinice,svi nam predmeti idu samo od nas 27 u razredu 25 dobi jedinice iz matke ofc......kak se meni cini i ja cu letjeti u 3.godisnju.....

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ajme meni sutra ujutro počinje škola {#}{#}{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Isuse ko bi rekao, u ponedjeljak ti pocne skola. Stvarno cudno ja sam mislio da u pondjedeljak nema skole. Uh, to objasnjava zasto svaki tjedan imam 6 neopravdanih. 

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Znatiželjac kaže...

ajme meni sutra ujutro počinje škola {#}{#}{#}

nema ništa gore nego se probuditi rano ujutro, spremiti i po hladnom vremenu u školu. i onda u njoj se namučiš.

a taman kad trebaš u školu ti se spava najviše.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
http://www.fer.hr/rasip/knjige/mikror

gdje se ovo uči? ja imam predmet mikroračunala,ali ne vjerujem da je to ovo s linka.Može li mi netko objasniti što su finomehanička tehnika,informacije i komunikacije,mikroračunala,digitalna elektronika,el.sklopovi,strojevi i uređaji (elektronički),automatsko vođenje procesa,električna instrumentacija,mjerenja u el.itd.to su mi stručni predmeti koje cu imati kroz 4-godine,ne znam mnogo o njima pa..
16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Najgora godina u zivotu:

Hrvatski j.: 5, 3, 4

Fizika: 4

Matematika: 4, 2

Latinski: 5

Zemljopis: 4, 4

Njemacki: 5

Glazbeno: 5

Engleski j.: 4

Biologija: 5, 4

3. sam u razredu...

15 godina
Mentalist kaže...

Najgora godina u zivotu:

3. sam u razredu...

Al' si prvi na listi onih koji mi živce žderu na forumu...

Sutra ispravljam kulju iz matematike... Barem se nadam da ispravljam :D

If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
ja u tehničkoj školi u zd imam slijedeće:

hrvatski 3, 3
fizika : 5,5
matematika: 4
engleski: 4,4,4,2
i mislim da mi je u biti to i jedino potrebno za maturu..kod nas je hrvatski priča za sebe, čak nisam siguran da je itko dobijo 4 u zadnjih 6-7 godina kako mi pričaju.
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
kod nas je hrvatski priča za sebe, čak nisam siguran da je itko dobijo 4 u zadnjih 6-7 godina kako mi pričaju.

Krivo ti pričaju... Evo ja imam četvorku svake godine do sad (otkad sam u srednjoj, nikad nisam hrvatski imao manje od 4 zaključen). A imamo istu profesoricu kao i vi, pa stvarno ne znam odakle te priče...

Kod nas je matematika bila takva (nitko nikad nije dobio veću ocjenu od 3). Ali ove godine su donijeli par novih zakona o školovanju, pa je profesor malo promijenio stvari, i evo sad se napokon četvorke i petice dijele šakom i kapom... Tvoja generacija ima sreće, da ste došli samo jednu godinu prije, i vi bi se krvavo mučili za dvicu...

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Je slažem se.Ako je istina za hrvatski,a vjerujem ti , onda si jedan od rijetkih,jer nam je i razrednica obznanila dosta toga o Mari.Što se matematike tiče, profesor Kovačević je legenda kakve nema.Za druge ne znam,ali vjerujem da su ipak strožiji ,jer je prof.Kovačević još uvijek apsolvent.Ali možeš meni dati savjet kako nam šarmirati Maru,jer ja to i uspijevam ali rekao ti i ja bih četvorku vrlo rado.Zasada se čini ne moguće ?
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Mentalist kaže...

Najgora godina u zivotu:

3. sam u razredu...

Al' si prvi na listi onih koji mi živce žderu na forumu...

Sutra ispravljam kulju iz matematike... Barem se nadam da ispravljam :D

E neces, :P. Dok te s onim potencijama napadne krepal bus.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Hehe, mislim da je došlo do dvi zabune... Mare - to je Bašić, a ne Miloš, jelda? Ako je, to mi je prvi fail...

A matematika... Nama predaje Krstić, za ovog Kovačevića nisam ni čuo... Fail 2...

16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Najgora godina u zivotu:

3. sam u razredu...

:O,hahah, da vidis moje ocjene, onda bi ti bila najgora godina...

WP
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

nekuzim zasto pisete svoje ocjene...sve to uuuvelike ovisi od profesora, te od skole...to sta ja imam 2,3,2,1 iz fizike a ti 4,5,5 ili obrnuto neznači apsolutno ništa.

Sic semper tyrannis.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...
@betmen tako je , mare bašić ni više ni manje hehe
kovačević je mladi odoka 20-etak godina..tu imamo sreće !

slazem se ovo da ocjena ovisi o profesoru.Po meni i vise od 50 posto.To sam i prije govorio.NPR.iz fizike sam imao u osnovnoj 2 , a sada 5...
16 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

nekuzim zasto pisete svoje ocjene...sve to uuuvelike ovisi od profesora, te od skole...to sta ja imam 2,3,2,1 iz fizike a ti 4,5,5 ili obrnuto neznači apsolutno ništa.

Jedan profesor kod nas veli da nam je 2 dovoljan, što znači da znamo dovoljno i da nam više netreba,a kod njega je imati 2 kao kod jednog drugog 5...

WP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice